Miss Türkiye yaş oranı 18-30 olmuş 😍 27 yaş sınırı kalkmış. 28 dim ve katılamayacağım için boşvermiştim. Bugün önüme bu güncelleme olduğu bilgisi geldi. Sizce başarılı olur muyuz? Bu arada 2 dil biliyorum ana dil dışında. Kültürel anlamda ne bekliyorlar bilmiyorum ama iyiyimdir. Mühendislik ve hukuk bitirdim. Kendimi ifade edebilmen ve öz güven istiyorlarmış.. Lakin bi yandan da kafam skandallarla karışıyor açıkçası korkuyorum da :) yine de bunu da yapmadan da ölmek istemiyorum. Ailem için çılgınca gelebilir 😅 Çağırırlarsa söyleyeceğim. Gizli başvuru yapıp süpriz yapayım diyorum. ( herhangi bi işlem yok bu arada bazı insanlar soruyor. Geçen gün Avusturya maçı için gittiğimde oradaki yabancı bir kadın bana " bok gibi görünmek için 10 tane estetik ameliyat mı yaptırdın? " dedi. Biraz moralim bozuldu aslında..
Eğer cidden bizimle işlem yok diyerek kafa falan bulmuyorsan gerçekten hiç girme o işlere zaten gayet albenisi yüksek bir hatunsun gerek yok yapmacık şeylere
Yok olsa söylerim saklamam ki. Teşekkür ederim değerli yorumun için. Aslında burnumu yaptırmak istiyorum ama başlarsam sanki durduramam kendimi diye düşünüyorum
jhsjdhfsdfhf gercekten bu kizlar neden guzellikleriyle bu kadar takintilar - yarismaya katilmak, ne yarismasi? Guzellik yarismasi kim daha guzel en guzel yarismasi jsadshfjsdhf ne sacma sapan seyler yaa neden buna ihtiyac duyar insan arkadas...
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Kadınların doğası böyle küçük kız çocukları bilirsin 💅🏻 topuklularla. Her yaşta aynıyız 😇
Bende 1.90 boyundayım zamanında katılcaktım katılmadım sonra pişmanlığını yaşadım pişman olmamak için katılabilirsin en azından başvuru yapıp çağrırlarsa şansını denersin çağırmazlarsa da için rahat olur spor yapmanı öneririm
Güzel kadınsın. Burada ki nasılım sorularına genelde "normal" yazdığım için herkese normal yazdığımı düşünenler oluyordu. Bak güzele güzel demesini de biliyoruz onlarda görsün yorumumu😉
Thmin edebiliyoırum. Seninle biraz konuşmuştuk. Yani detaylara girince neler neler çıakbilir düşün. Giyinme odalarında kameralardan ahlaksız tekliflere, zorlamalar vs vs. Bir de bence katılan çoğu kişiden daha iyisin gibi, illa bunu suistimal etmek isteyeceklerdir.
Sende de varsa bir şey demem bak ama estetiksiz daha iyisin boş ver. Hem Ermeni muhabbetleri yüzünden zaten uyuzum bir de üstünde insanların gözünü böyle sahte şeylerle kandırmaları ayrı 😅
Aslında o ermeni muhabbetini bende sevmedim bak unuttum onu yeniden aklıma getirdiğin iyi oldu. Bende mi estetik? Yok hiç. Kazananların babası kazandı 😄 ben girmedim vazgeçtim geri
Sen girsen ve kaybetsen full haksızlık olurdu işte :D Girmemekle en doğrusunu yapmıssın. Kız çirkin değildi. Ama hani en güzel de değil şimdi. Ermeni kısmını bilmiyorum
Sende özgüven kaybediyorsan ülkenin yarısının içinde Ahmet kayanın dediği gibi intihar korkusu olmalı:)) sadece görsel olarak değil pp de müthiş bir enerji olumlama vicdan ve yüksek kariyer ışıltısı alıyorum
Son yıllarda seçilen güzelleri biliyorsundur, misal İdil Bilgen... Bana güzellik ile çok alakalı değilmiş gibi geliyor yoksa mümkün değil yani İdil Bilgen'in seçilmesi @rosetanrıcası
Katılmayın da zaten, illa güzelliğinizi kanıtlamaya çalışan insan olma formatına ne gerek var insanı güzellik algısına sokmaya çalışmak gibi bir niyetleri yok, hedefleri tamamen ama tamamen önünüze birkaç deste para atmak ve istediklerini elde etmek başka da bir anlamı yok.
Uzun boylu insanlar her zaman bir adım öndedir katılmanızı tavsiye ederim özellikle fiziğiniz düzgün ise orantılı vücüt nadir görünür mesaj atmanızı beklerim teşekkür ederim
İnternet girişimcisiyim ben, Stripe tabanlı kredi kartı ile yapılan ve kripto tabanlı yapılan online ürün satışlarında alıcı garantisi sağlayan ensureback. com un kurucusuyum. Yani bizi kullanan sitelerde kredi kartınla veya kripto para ile (bitcoin, Ethereum vs) alışveriş yaptığında ödemene bloke koyuyoruz, kargoyu otomatik takip ediyoruz, ürün ulaştığında sana 5 gün itiraz süresi veriyoruz. İtiraz etmezsen ödemen satıcıya serbest bırakıyoruz, itiraz edersen de değerlendirme süreci sonunda paranı iade ediyoruz. Tabi böyle olunca gece gündüz sistemin başında olmak zorunda oluyorum. Sürekli bir yerlerde laptop açmam gerekiyor vs...
Yapay zekâ kolaylaştırıyor işleri, özellikle itirazların sıradan taraflarının hafifletilmesi veya basit çözülebilecek itirazların otomatik çözülmesi açısından çok yardımcı oluyor chatgpt4 kullanıyoruz. Sistemi de zaten yapay zekâ ile programladım. Zor ama bütün dünyadaki sitelerdeki satışladsn %0.5 komisyon alıyorsun... ☺️ Açıkçası Alaçatı'da bir mekan işletmekten zor değil... Ki benim bebeğim o, benim fikrim ben aklettim. ben geliştirdim. İnsana bebeği zor gelir mi? ☺️
Yok olma zaten, yemeği güzel yapan iddialı olmalı ki ortaya harikalar çıksın. Şef otoriter olmalı ve dikte etmeli yoksa sofra süreçleri sağlıklı yürümez. 🥰