Serenay bu sefer asık olmus gibi duruyor tam tersi mert pek tınlamıyor vibesi aldım ben ama ayrilacaklari kesin :d normalde magazinle ilgilenmem ama bugun baya bi stalkladim
Evlenmeseler sanki bana bakacak degil mi mertcigim :D evlenselerde bosanirlar sereny uzun iliski kadini degil bence bu belli bi sey, oyle isler gucler ama senindr benden kalir yanin yokmus :dddd
Hic dikkat etmedim ama ona kellik bile yakisir demicem tamam :d bende iste bugun rastgele youtubeda denk geldim olay buralara geldi neyse ki platonik asklarimin omru kisa suruyor hehehe konudan bagimsiz sen hesap kapatabiliyor musun
Ektirir ya o sac falan onlar icin problem bile sayilmaz bu durum :D yok kendimin degilde dmden cok igrenc mesajlar geliyor o kisilerin hesaplarini direkt kapatabilir misin diye merak etmistim neyse o zaman
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
hiç izlemedim.
İzliyordur )) erkekte aura bir Mert demiri biliyorum.)
Ama simdi yakisiklida yabancı vibesi var
Yabancı vibeni bilememde kesinlikle yakışıklı ya da aurasi öyle gösteriyor 😄
Yok valla aurasi yuksek o ayrı ama cok yakısıklı 😅
Bence izlemiyordur
Yakindan izliyor zaten desene
Hatta izlemeyi bırak yaşıyordur
Unlulerin iliskileride hic samimi gelmiyor bana
Bana da öyle zaten habire bir birleriyle çıkıp duruyorlar.
Bi tane gelen var aslında o da faikle safiye soyman çifti
Sende seranayı mı begeniyorsun:)
Nötrüm ben😌
Ahahshshzhzbzb katiliyorum fav cift , mert demirin vok farkli bi enerjisi var serenay kapmis hemen 😁
Serenay bence bir süre sonra mertten de ayrılır😁
Serenay bu sefer asık olmus gibi duruyor tam tersi mert pek tınlamıyor vibesi aldım ben ama ayrilacaklari kesin :d normalde magazinle ilgilenmem ama bugun baya bi stalkladim
Belki de anlık heyecandır serenaydaki fkfjkf bide evlenemiyorlarmış düşünsene :d
Bugünü bayağı bi verimli geçirmişsin
Evlenmeseler sanki bana bakacak degil mi mertcigim :D evlenselerde bosanirlar sereny uzun iliski kadini degil bence bu belli bi sey, oyle isler gucler ama senindr benden kalir yanin yokmus :dddd
Mertin daha senden haberi bile yoktur 😄 bence de uzun ilişki kadını değil. Benim ki hep işsizlilten :d
Zaten mert degilde merte benzer vibesi olan bir erko 😁 seviyorsun magazin o zaman
Mertin saçlar gidici ya :d aslında magazinden pek anlamam 😁
Hic dikkat etmedim ama ona kellik bile yakisir demicem tamam :d bende iste bugun rastgele youtubeda denk geldim olay buralara geldi neyse ki platonik asklarimin omru kisa suruyor hehehe konudan bagimsiz sen hesap kapatabiliyor musun
Keline şaplak indirirler artık :d bakalım bunun ömrü ne kadar sürecek :D hayır kapatamıyorum maalesef :( hesabını mı kapattırcaktın
Ektirir ya o sac falan onlar icin problem bile sayilmaz bu durum :D yok kendimin degilde dmden cok igrenc mesajlar geliyor o kisilerin hesaplarini direkt kapatabilir misin diye merak etmistim neyse o zaman
Ben ektirmeye üşenirdim öyle bir durumda olsam😄 ya burada çok davar var en iyisi sen mesajları sadece takip ettiklerine özel yap
Yani survivor sercan olma ihtimalleride var :ddddddd tamam bakalim
Sercanın karizması da yanii... bak bakalım ben mavili olduğumdan rahatsız eden abazalar olmuyor :d
Karizmasina bir sey diyemem ama kafasinin ortasi bos kalmis ya onu diyoru. :D sizin numara ne oluyor s ne demek
Orasını hatırlayamadım ama komik duruyor olmalı o boşluk 😄 s adımın baş harfi bide süper mod anlamında
Vay super mod :d yani bi ara baya makarasi donuyordu ahsjsjsj
S modluk da bir işe yaramıyor kii dkfkf nasıl makarası dönüyordu :d
Para aliyorum bari de :d ya sacinin ortasi bos olmus ya millet baya bi dalga gecmisti twitterda oyle
maalesef onu da vermiyor adii site :d aaa ben görmemiştim o dalga olayınıı
O zaman istifa etmelisin :d yani ister saci ister hal hareket ve mimikleriyle baya ugrasiyorlardi sercanla
İstifamı verdim gibi bir şey oldu aslında çünkü aktif olarak modluk yapmıyorum :d yazık ya bu sercana dkdkd ben olsam saç ettirip uzatırdım
Sac ektirmis iste zaten ama ortasi bos kalmisss eyyyy :d
Ortasına ektirirdim* olcak o :d boşluğu doldurmalı öyle değil mi
Ahahahahshsbsjsjdndk konu mert demirden sercanim sacina nasil geldi anlamadim ama yapar umarimm
Konu konuyu açıyor kddkdjfjff sercanın saçından da kim bilir nerelere gelir 😄
Baktin mi sen sercanin sacina 😁
Baktım kel hali daha iyi bence 😁
Dimi serefiyle kel kalabilirmis 😁
Ben olsam öyle yapardım hem kafam hava alır 😁
Kalacak olursan yaparsın artık 😁 ben erkek olsam cok uzulurdum
Ya ben de üzülürüm yani kalmak istemem 😁
Genetik yoksa kalmazsin heralde :d sen mert demirin kel kalacagini nerden anladin ben oyle bir sey farkedemedim
İçime doğdu :d zaten saçlar dökülmeye başlamış gibi görünüyor fkldkddkdkckx
Ben hic farkedemedim bence yanlis tespit adam cok cool ve yakisikli sacida var baya 😁
Ama bak anlı yavaştan açılmaya başlamış 😁
Yok sacini o tarz yaptigi icin sana oyle gelmis birazda anli genis sadece yoksa saci cok bu adamin eski galini gordun mu hic ah mert demirrr 😂
Heey ona bakarsak benim de eskiden saçlarım omzuma geliyordu 😂
Ve eski halini görmedim :d
Sonra ne oldu ahahshs tabi belli olmazda eski hali kivircuk falan var baya saci
Sonra sıkılıp kestirdim dkkdkd saçını uzatsa bence yine kıvırcık olur bu mert :d
Bir erkege uzun sac hic yakismiyor dogru karar vermissin :d evet ama bu hali muk degistirmez umarim tarzini
Bence de hem kısayken daha rahat :d belki serenay aşkım saçını uzatsana der fnfd
Yani rahatlik cok farkli bi mevzu :d yani zirvesi su hali umarim degistirmez
Yani birazcık öyle tabii :d bence daha güzel olabilirdi bu zirvesii
Ben bu haline bayıldım eski hali kotu ozelikle bıyıklı hali :d ayrıca cidden neyse artık kendimi zoraki seni konusturuyomusum gibi hissettim oyle iste
bıyık ve sakal bence itici bir şey :d yok yahu zoraki konuşturmuyorsun benii
Yani bence erkeğin makyajı ama bu adama yakışmıyor :d senden bir yapay zeka vibesi aldim nedense
Yani mesela bana yakışmıyor bence :d çaktırma ama ben bir yapay zekayım
Bilemicem artık :) iki gundur yapay zekayla mi konusuyorum simdi ben pehh
Şaka yapmıştım yav yapay zeka falan değilim normal insanım🙄
Bende saka yapiyorum ahahahs cidden seni yapay zeka sanmis olmama inanmadin ins o kadarda aptal durmuyorumdur canim
Yok yok durmuyorsun hatta bu sitede gördüğüm 20 kişiden bile (çünkü o kadar üyesi var) akıllı duruyorsun
💮 superr sende oyle daha once hic karsilasmadim heralde ama iyi birisin ayrica
Teşekkür ederimmm. Sanırım ben de hiç karşılaşmadım :d o senin iyiliğin
💗💗💗💗
😁😁😁😁😁
Kırıcısın
Neden öyle dedin😞
Kalp koydum sırıtmıssın cok ayıp 😒
Özür dilerim😔 sana en büyük kalbi attım bak ❤❤❤
Kabul etmiom 😁
Aaa niye ya😒😒😒
Ben soyleyince hicbir anlami olmadi sorry geri al 🤨
Yoo almıyorum attım bile🥰🥰