8 Milyar insan arasından dünyanın en iyi futbolcusu belki ondan daha yetenekli kişilerde vardı ama hiçbiri keşfedilemedi
Ronaldo keşfedildi kendini geliştirdi ve en iyi futbolcu oldu bu nasıl?
Acaba Ronaldo ilahi bir şekilde mı seçildi
Yani Tanrı onu mu seçti?🤔🤔

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Lionel messi varken ronaldo kim.
Adam her yönüyle dikkat çekiyor aslında bu yüzden bence seçilmiş olsa bile bunu çoktan hak etmiş biri
İşte neden o dikkat çekiyor o kadar insan arasından
Her yaptığı şey güzel sonuçlara ulaşınca bu yüzden hep dikkat çekiyor bence bunun kadar iyiside yok
Portekiz futbol ulkesi oldugundan dolayi secilme sansi daha yuksek olabilir belki
Türkiye ne ülkesi burdan hiç çıkmıyor futbolcu öyle aşırı ünlü yani neden bir Messi veya Ronaldo Neymar Jr falan yok bizde
Turkiyede altyapilara değer veriliyor mu sence
Bizde neye değer veriliyor peki ne ülkesi burası
Hakli bir soru bizde neye değer veriliyorki zaten 😀
Messi Tanrı o zmn 😆
Messi de çok iyi yani bunlar nasıl bu kadar üst seviye olabiliyor seçilmiş olduklarına inanıyorum tanrı tarafından
Yetenek + disiplin + basari yani digerlerindne on. plana cikmalari. Buralars getirdir Ilahi bir sey degil
Herkes 1. alanda fazla emek verirse iyi seviyeye gelir ancsk Bu 2 ornek en ust seviye ve bu Tamamiyle. Calisma yetenek bir cok faktorun birlesimi...
Bizde neden bir Messi bir Ronaldo Neymar falan yok hâlbuki bizim ülkemiz 50 tane Portekiz eder örneğin
Yani belki bir gun olur Bu farkli sey rastgele sans Faktoru o ulkede olmasi Yoksa Ingiltere
Ispanya
Italya
Almanya
Fransa varken
Arjantin portekiz daha gerilerde aslinda oyuncu kalitesine baktigimiz da
E haliyle Maddi yat yonuyle de ustun bu ornekler...
Belki bizdende cikar ama Ne onemi var ki?
Baskasinin basarisi ile Ovunmem ben Eyw bizdede cok guzel cocuklar var seviyorum da Ulkemi ve Yetenekli futbolcularini. ama Bu kadar yukseltilmesi sacma
Hayır
Evet.
Peki neden o?