- Mika raun 1 ben 0 nxjx 20 yıldır kızım Mikail 2 yıl önce kız oldu mxkx benden mutlu 😁

Cinsiyet değiştirdi diye çok aşağı gülüyorlar ama bence bir çok kızdan daha güzel her ne kadar estetikle de olmuş olsa estetik olanaklarını çok güzel kullandı bence bundan önceki sevgilisi de çok yakışıklıydı bu adam eskisinden daha da yakışıklı umarım mutlu olur ben çok çok seviyorum Mika’yı.
İnsanların tercihleri insanların seçimleri insanların hayatları
Ne seni ne beni ne onu ilgilendirir
Kız o haliyle bulmuş helal olsun bulamayan da oturdun derdine yansin
Cevap
5Cevap
Bu çocuk mikayı görür görmez beğenmiş sözde ama sanmıyorum oğlan çok yalancı birine benziyor, çelişkili şeyler var bence
Direk numarasını vermiş, tanıştığı gün evin anahtarını vermiş oğlana mika. Yani bence çok yalan konuşuyorlar. Oğlan yakında bırakır bunu
Parasını alır gider. Mika bir konuşmasında çok mutsuz olduğunu söylemişti yani oda bilmiyor ne yaptığını. Annesi hakkında da büyücü diyorlar
Mika eski haliyle olsaydı daha iyiydi. Eskiden arkadaşları vardı eğleniyordu. Okulu vardı , hikayeler yazılar yazıyordu
transeksüel mi bu yoksa travestimi? böyle biriyle olan erkek normal olmaz o da ibinedir
Tek dikkatimi çeken odanın neden bu kadar fakir göründüğü oldu😂
bence bu adamda eskiden vurdurucuymuş yoksa hiç mi aklına gelmiyor bunun kestirdiği 😂😂😂
Ya bunu takip mi ediyonuz bide
Erkek adamın erkek sevgilisi olur
Elemanı gözüm hiç ama hiç tutmadı ya 😅
Mika abim 1 bütün tr kızları 0
ohaaaa kiz bunu nasil kacirdm😂
Yaaa bence çok tatlılar ve yakışıyorlar😅
Tecrübeli mika dayı
Düşünemiyorum
Ülkücü gay reis
Bu mu vuruyormus buna😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?