AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
İlgimi çekmiyor
Güzel reklam ayrıca da eşin zaten süzer gibi bakıp mastürbasyon yapmadıysa abartmissin yani tv de üstü olmayan adam görünce aaaa çıplak adam diyip gözünü mu kapatiyorsun
mastürbasyon yerine onu düşünüp karısını becerse
@Analtıyomdinleee aldatmak olur ayrıca zeki bir kadın bunu anlar zaten
Senin başına geldi mi
Aynen katilitpruk kesinlikle… hayir asla olmadi öyle şeyler
O yüzden çok takılma derim ben sen kadın iç gudunu kullanarak biraz kiskandin sanırım ama anormal bir şey yok
İlgimi çekmiyor çok sıkıyor bunlarin bu kadar teşhirci tavri
Reklam geldi eşim kafasini bi çevirdi çok kisa bakti oraya sonra bana bakti hemen yani devam bakmadi bende trip attim abarttimmi sence
Öküz gibi de bakilmaz be kardeşim hele eşin yanında hiç bakılmaz sen trip atmakta haklısın rahat ol aynısını sen yapsan o ne yapardi kim bilir mesela
Yok öküz gibi bakmadi reklam cikti şarkisi var ya bunun kisa bi bakti hemen kafasini döndü işte
Olsun yine de senin yanında bakmaması lazım kiskanirsin çok normal çünkü bu tip insanlar ve kaşar ve ister istemez ilgi çeker
Valla eşimin üstüne çok gittim şimdi ben öyle tavir aldim eşimde hiç gelemiyor öyle hallerime Buda hemen değişiyor uyumak istiyor üstüne biraz gittim patladi bağirdi inşallah komşular duymamiştir
Karışmam 😂 sen galiba vicdan yaptın biraz
Yaw söz verdi bağirmicam dite bağridi gerek yoktu yukardakilerle küsüz Ztn rezil okudum kesin yukardaki kanciğia
Evet direkt kafasini bana çevirdi yani şöyle çocukla kitap bakiyordu bende sandim reklam cikar cikmaz kitabi birakip oraya bakti ama sonradan bana dönüp bakti hemen genede uyuz oldum eşimde yatak lazim bize ona baktim dedi dedim tabi canım kadın dikkatini çekmiş olmasin dedim Buda nefret ediyor böyle konuşmamdan Baya sabretti sonra uyudu ben cocuğu yatırana kadar iki işde calişti sonra bitti işi geldi patates kizartti dünde yemekleri o yapmişti neyse sonra bana çok yardım etti bende abarttım galiba ya adam en sonunda bağirdi sence eşim yamukmu ben mi abarttım… birde komşuya rezil olduk kesin ama okadar hağirmadi
Ya kadınlar yapar böyle kadınlar Trip de atar kıskanır da hiç kadının yanında bakılır mi başka kadına ama daha uzatma sen de vicdan yapıyosun sonra çok fena
Yok bakmadi biz tv izliyorduk ayni zamanda çocuğa kitap gösteriyordu sonra reklam girdi adamda bakti sonra hemen kafasini bana çevirdi öyle oldu
Tamam vazgeçtim bakmadı sen de bir daha böyle yapma sakın ol tez tepki verme bir daha yaomasin olur biter
Ya şimdi adam kis bir şekilde şarki calinca oraya bakti ben çektirmiyorum ama gözlerimin yanıyla görüyorum sonra hemen bana çevirdi kafasini ama ben genede kuruyorum işte çocukla kitap bakiyorlardi sorma acaba kitabi birakip kadın cikti onami bakti ilgisini çekti şeyi de az kabarik geldi bana ama bana öyle geliyordur ne ara adam 2-3 saniye bakmitiie toplam
Bari adama sırnas sevosinde bitsin su gerginlik
Benmişim suçlu
Benmiyim suçlu
Ya suçlu aramiyoruz adama 2 cilve yao sonra olay yatak odasında noktalanip bitsin
Hiç bakmadım ama yatakta beni uyutacak eş istiyorum 🙈🙈
Reklam geldi eşim kafasini bi çevirdi çok kisa bakti oraya sonra bana bakti hemen yani devam bakmadi bende trip attim abarttimmi sence
Ben olsam sana bakardım sadece 🙈🙈
o yatağın reklm yüzü işte. gülben ergen ya da hülya avşar gibi kşr değil. yatağa ykışır kadın.🤷♂️
abartmışsın tabi..🤷♂️estetik olarak düşün reklamı. uymuş kadın... hee ama bi ona , bi sana baktıysa , aranızdaki farkı analiz etmiştir.. reklamdaki kadınsa , bendeki ne falan diye
😀😀😀şaka tabii..
Yok be ben bin basarim haha sadece işte ben yalniş anladinmi dite hemen döndü bana çevirdi kafasini
Neyse ütüne az gittim benimkide patladi bağridi komuşuya rezil olduk inşallah duymamiştie okadar dicemde mümkün değil
ben onu merve özbey zannediyodum hjvbhdsbvjdfsbv
bence ufak tefek şeyler anlık yapılsa bir şey değil de fazla uzatmayın derim, gereği yok tadınız kaçmasın
İşte uzadi aslinda bende gittim sonradan yanına eşim uyumak istedi kaldirdim az oturak dedim aramizi iyi yapim dedim ama adamin uykusu varken değişiyor sonra Konuyu tekrar actim vi tatli olamadin dedim adam dellendi bağirdi
Komşulara rezil olduk yiimi kesin duydular
Simgenin konserine gittim en önden izledim anlatamam sana
Nasildi
Anlatamam sana fotolari videolari var onlar konuşur ben susarim
Ne diyelim kıvrım kıvrım maşallah. 😄
Abartmışsın sana saygısından devam etmemiş en azından bakmaya...
Evet direkt kafasini bana çevirdi yani şöyle çocukla kitap bakiyordu bende sandim reklam cikar cikmaz kitabi birakip oraya bakti ama sonradan bana dönüp bakti hemen genede uyuz oldum eşimde yatak lazim bize ona baktim dedi dedim tabi canım kadın dikkatini çekmiş olmasin dedim Buda nefret ediyor böyle konuşmamdan Baya sabretti sonra uyudu ben cocuğu yatırana kadar iki işde calişti sonra bitti işi geldi patates kizartti dünde yemekleri o yapmişti neyse sonra bana çok yardım etti bende abarttım galiba ya adam en sonunda bağirdi sence eşim yamukmu ben mi abarttım… birde komşuya rezil olduk kesin ama okadar hağirmadi
İzlemedik fakat Simge güzel karı
YouTube yazsana bi bak
Ne gibi merak?
Hea taytlı ve açık elbiseli :) bakar yaw bişey olmaz orada baktıkları bişey olmaz. Twitter varsa enistede fena
Yok twitteri.. yani kisacık bakti ondan sorma hemen kafasini çevirdi
:) bakacak o kadar sende abartma yaw ciplak degil sonuçta tatilde napiyorsun gozluklere çimento mu suruyorsun
Ne alaka üstüne gittim az ilgi bekledim daha çok bana şey diyoe nefret ediyorum bana imağli bir şekilde buna mi baktin yatak ne alaka demene diyip gicik oldu oda neyse patladi üstüne az gittim bağirdi
:-)))) kıskanç misin yenge
Evet çok
Sence abarttimi yoksa eşimde bi yamukluk var mı
Sen coook abartmissin. Tatilde bikinili tangali hatunlara bakmaz mi yani
Bakamaz sacmalama ben varim öyle yerlere gitmeyiz zaten
😅😂🤣peki. yenge haklısın :) ama az abartmissinngir eniştemin yanına uyu güzelce
Evet direkt kafasini bana çevirdi yani şöyle çocukla kitap bakiyordu bende sandim reklam cikar cikmaz kitabi birakip oraya bakti ama sonradan bana dönüp bakti hemen genede uyuz oldum eşimde yatak lazim bize ona baktim dedi dedim tabi canım kadın dikkatini çekmiş olmasin dedim Buda nefret ediyor böyle konuşmamdan Baya sabretti sonra uyudu ben cocuğu yatırana kadar iki işde calişti sonra bitti işi geldi patates kizartti dünde yemekleri o yapmişti neyse sonra bana çok yardım etti bende abarttım galiba ya adam en sonunda bağirdi sence eşim yamukmu ben mi abarttım… birde komşuya rezil olduk kesin ama okadar hağirmadiiii… yani abartmasim aslinsa ya tek yatağimi baktim kadınami kadın dikkatini çekmiştir beğenmiişsimdir dedim hiç sevmiyor böyle imağlari
Seksi kadın sewerim yataktada iyi gözüküyor daş gibi kadın vallah
Baksın canım elleme adami
Yok ya daha neler ztn çok kısa bakti sonra hemen bana bakti
Karışmayın bunaltmayin yoksa aldatilitsiiniz bak
Simge çok seksi bir kadın bence
Yani biraz abartmış olabilirsin
Yakışıklı bir erkek görünce sen bakmıyor musun hiç?
Yatağa davet ediyor
Dime yok böyle reklam saçma sapak eşime trip attim kisa bakti tv izliyorduk neuse sonra hemen kafasini bana çevirdi ama çok yorgunlu uyudu kaldirdim az oturak uyuruz çok yorgunum hayatım dedi neyse kaldirdim sonra üstüne gittim en sonunda bağirdi adam yaw rwzil oldum komşulara kesin duydular
Hadi ya şansın da yok bugün ateşini söndürecek kocanda uyumuş
Reglim
Zaten yoksa çoktan olurdu haha
Reglken de daha azgınlık vardır 😂
Reklama ne diyelim niye çektiniz mi diyelim 🤣
Abartmak az kalır
Nasil yani
Çok fazla abartı olmuş
Neyse eşim herşeyi yapiyor benim için sonra saçma bir sebepten bende kiskanclşk yaptim neyse adam gecikmişim dedi yok dedim yanıma gelmedi kendiliğinden sorma gicik bir şekilde gelmedin hic dedim derken hzadi sonra ben yanına gittim öptüm güldüm sorma uyumam lazim dedi yorulmuş baya neyse uyandirdim devam sürdü konuşma üstüne gittim azicik derken bağirdi yani tek bi tatli bile olamadim falan dedim
Söz vermişti bağirmicam dire kisa bir şekilde bağirdi neuse öyle giciği şimdi
Senin işin zormuş Red edilmek kadar kötü bir şey yok
Ben red edilmedim ki
Pardon ben yanlış anladım burada ayvayı yiyen eşin olmuş 😀
Evet direkt kafasini bana çevirdi yani şöyle çocukla kitap bakiyordu bende sandim reklam cikar cikmaz kitabi birakip oraya bakti ama sonradan bana dönüp bakti hemen genede uyuz oldum eşimde yatak lazim bize ona baktim dedi dedim tabi canım kadın dikkatini çekmiş olmasin dedim Buda nefret ediyor böyle konuşmamdan Baya sabretti sonra uyudu ben cocuğu yatırana kadar iki işde calişti sonra bitti işi geldi patates kizartti dünde yemekleri o yapmişti neyse sonra bana çok yardım etti bende abarttım galiba ya adam en sonunda bağirdi sence eşim yamukmu ben mi abarttım… birde komşuya rezil olduk kesin ama okadar hağirmadi.. oda ayvayi yemedi adam pert uyumak tek derdi
Adamın hayatını karartıyorsun resmen
Şimdi eşim söz vermişti bağrimixam diye hata etti bende abartmiş olabilirim ne yapim sence özür dilimi ama oda suçlu bağirdi
Şanslı kadınsın
Neden
Adamın sabrını sonuna kadar zorluyorsun hala sana katlanıyor
Ay evet baya uyardi adam beni kırmızı çizgi dedi acayip sinirlencem sesi uzattim kendime hakim olamadim ay çok sacmaladim farkidmayoö ya benim yüzümden yoksa adam bağirmicakri bile
Ay gereksiz komşuya rezil olduk birde aramizda iyi değil cıkcık gülüyordur kocasi buna bağriyor diye dime
Seninle evli hala 😀 düşün ne çekiyor git özür dile öp bari gönlü olsun
Uyuyor bile 😂
O kolay boş ver başka seslerde duyar bu defa sinirden ölür
Napayim yarın
Adam iki işde birden calişiyor sonra yemek yapri dünde yapti bana yardım etti çocukla da ilgilendi sonra işte böyle oldu patladı keşke böyle olmasaydı
Yok arkadaş ya 🤣 adam harbi ayvayı yemiş bana soruyorsun ne yapayım diye
Odun musun sen ya 🤣 cilve işve bilmez misin
İşte az önce yapayim dedim iş işden geçti dedi çok yorgunum birde uykudan uyandirsin dedi yemekleri yaptim iki işde caliştim senin için herşeyi yaptim sen ne yaptin dedi
Bunlari sayarken daha çok dellendi😂
Haklı adam hiç sordun mu istediğin bir şey var mı diye seni mutlu edecek bir şey
🤣 🤣 🤣 Niye seni boşamıypr ki anlamadım 🤣 bana yazsana ya böyle yorumda zor oluyor
Sordum bende ona soruyorum işte çocukla ben oyniyim dedim adam otursun dedim sonra bana döndü hayatım senin için bir şey tapanişirmiyim dedi herleyiy yapti sen bende işte çocukla oynamak dedim oynarim dedi aslinda okadar istemiyor çok yorgun olunca ama yapti işte adam en somunda bakmasaydı ya 2-3 saniye de olsa bende kurdum kafamda işte tv bakiyoedhk sonra kitap gösteriyordu eşim çocuğa bende işte kitap göstermeyi birakti reklama bakti kadın dikkatini çekti diye düşünüyorum ama ayni zamanda da adam 2-3 saniye bakti sonra hemen kafasini bana çevirdi
Söyle ben yatak mi ilgini çekti başka birşeymi deyince biliyprdum böyle yapcani dedi ben bir şey yapmadim dedi falan öyle oldu işte
Seni odunla dövmek lazım 🤣
Ben eşine üzüldüm
Yukardaki yorumda biri ne yazmış eşin fantezi yapmişti kadın resmen bacakları aciyor cinselliği cağriyor diye sende baktinmi sen reklama
Napayim elimde değil benim bile hoşuma gitti reklam
Baktım yaa böyle yorumda yazamıyorum özelden yazsana korkma bişey demem uyuyacam zaten
Aklına gelen kıskanmak aman güzel bir şey gelmesin illa adamın ağzına edeceksin ya
Mesaj attım bak
Ben daha izlemedim xd
Eşinin kurduğu fanteziyi bilşyorum
Neymiş
Evet direkt kafasini bana çevirdi yani şöyle çocukla kitap bakiyordu bende sandim reklam cikar cikmaz kitabi birakip oraya bakti ama sonradan bana dönüp bakti hemen genede uyuz oldum eşimde yatak lazim bize ona baktim dedi dedim tabi canım kadın dikkatini çekmiş olmasin dedim Buda nefret ediyor böyle konuşmamdan Baya sabretti sonra uyudu ben cocuğu yatırana kadar iki işde calişti sonra bitti işi geldi patates kizartti dünde yemekleri o yapmişti neyse sonra bana çok yardım etti bende abarttım galiba ya adam en sonunda bağirdi sence eşim yamukmu ben mi abarttım… birde komşuya rezil olduk kesin ama okadar hağirmadi böyle oldu işte
Ya senin üstündeylen onu düşünürse
Nebilim işte voktan boktan reklamlar adam 2-3 saniye bakti toplamda sonrasinda hemen kafasini bana çevirdi
Ben de izledim bbacaklarını açıyor resmen. Cinselliği çağrıştırıyor. Kocan aldatacak biri mi
Benimki 2 saniye falan bakip hemen kafasini bana gönderdi
Korktu çünkü. O da farkında içi nasıl gitti simgeye. Sen olmasan neler yapar
Kesin bakardi ben olmamamda işte bende iyim kadın kadar varım be
İyisindir tabi ama sen çantada kekliksin
çok kışkırtıcı beni direk yükseltiyor
biraz abartmışsın ama her erkek etkilenir özellikle yatak reklamı olduğu için simgeyi yatakta hayal etmek ister erkek o reklamı görünce aşırı libidosunu arttırır
Görmedim ki
Yok iyi ettin bence
Kısa bakti ama baktiğiyla bana döndüğü bir oldu