değilz belki ama ordakinden çok daha iyi ve modern spor salonum var, sahibiyim.. son model mercedesim, kadıköyde plazada dairem ve çok param.. sende ne var. az bakımlı 250 gr dan başka
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben senin modern spor salonunu son model mersedesini plaza daireni napim abi
Tip yoksa para olsa ne olur olmasa nolur ha anca gözünü boyarsın bir kaç para düşkünü kızın ama kimseyi kendine aşık edemezsin bunun o ucube kafana sok
Biliyorum bebeğim bu hocalikda yapıyor kara bişey kısa boylu bı kafanda kaslı olmasa düşün bakalım 160 boyunda kara bişey kim ne yapsın bunu iğne vura vura şişmiş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Yoo yakışıklıyım. Göreceli bir kavram olduğu için senin skalana girme gibi bir derdim olacağını sanmıyorum.
Benim sklama girme gibi bir derdin olduğunu kim söyledi sana askom
Kendi özelimde bir yorum.
değilz belki ama ordakinden çok daha iyi ve modern spor salonum var, sahibiyim.. son model mercedesim, kadıköyde plazada dairem ve çok param.. sende ne var. az bakımlı 250 gr dan başka
Ben senin modern spor salonunu son model mersedesini plaza daireni napim abi
para var kızım para.. para varsa sana gerek yok. sen hicivden anlamıyosan kfada yok demektir
Tip yoksa para olsa ne olur olmasa nolur ha anca gözünü boyarsın bir kaç para düşkünü kızın ama kimseyi kendine aşık edemezsin bunun o ucube kafana sok
hahah.. canım yaaa.. sen önce kendine bir deodorant al.. aşıkmış... hahaha...
Ne yani verebildiğin tek cevap bu mu KODGESKÖFFEZXSKÖCE
çocuk. yazık..
dedi Jennifer Lopez bizimde kendi göre giderimiz var :)
Üzgünüm ama senin hiçbir giderin yok bunu söylemek icin jennifer lopez olmaya gerekte yok muaah
Tabii canım sen de o kadar seksisin ki 4 tane çocuk nereden çıktı acaba 🤙🙂 konu iyi ama anlatın başarısız biraz daha geliştirmen lazım
Yakışklı değil la bu. Kaslı. Sen kaslı seviyon kanks.
Sen sus at hırsızı
Olum konu ben değilim bu adam yakışıklı değil :D
Ayy ben bu adama. bayiliyorum ama evli karisida çok güzel
Hic evli bir vibei vermiyor ya
Öyle ama Gülşahla evli yorumdaki erkekler ağlamış fiziği de karakteri de tipi de 10 numara uzun zamandır takip ettiğim bir fitnesci
bu tipten sokakta 10 larca görebilirsin. sadece işi gücü bırakıp vücut yapmak gerek :)
Erkek adam yakışık olmaz hebeş maymununa benzer
Daha inceyim bir tık. Bu kadar şişmek istemiyorum. Sence böyle daha mı iyi?
Buda yakışıklı degilki boyuda 160 kas olmasa hiç bişey değil
Askom böyle durduğuna bakma videolarda aşırı yakışıklı seside bir o kadar iyi
Biliyorum bebeğim bu hocalikda yapıyor kara bişey kısa boylu bı kafanda kaslı olmasa düşün bakalım 160 boyunda kara bişey kim ne yapsın bunu iğne vura vura şişmiş
Çok kötü ama bu neresi yakışıklı be bunun 🤢
Her yerde var bu bodyci beyler
Eveeet aralarından en iyisi net bu
Bu adam yakışıklı degil sadece fizigi var
Hayır yakışıklı
Bu yakışıklı değil ki 🤮
Allah vergisi ne yapalım
Dedi zonguldak karası ablam 1.50 boyuyla...
Ne kadar sorgulama yapsam böyle olamam 😄
Kas ve sakal mı diyosun yani?
kas kütlesi bu adam ne yakışıklısı
Mustafa Yıldız 🌟
Bir marka🧿💪
@esmayaakarrr Evett😄
Bu nasıl güncel😂😂
Akım aşkım akim
Üfff ıslandım
Ben daha çok
Çok kötü 🤢
Ceketimi tasir