Erkekler Dua lipa için karısını boşuycak durum da Dua Lipa neler yapsa da yüz vermedi ona.. Ronaldo teklif etse Kesinlikle cevabım evet olur dedi adamı izlemeye gitti yanından yüzüne bakmadan geçti gitti. Deli mi bu ya

Erkekler Dua lipa için karısını boşuycak durum da Dua Lipa neler yapsa da yüz vermedi ona.. Ronaldo teklif etse Kesinlikle cevabım evet olur dedi adamı izlemeye gitti yanından yüzüne bakmadan geçti gitti. Deli mi bu ya

30 yılım profesyonel fotograf reklam ve medyada geçti. 4 yaşından beri babamın çekimlerini hatırlarım. Model fotografında büyüdüm. Medyada yıllarca muhabirlik de yaptım. Fotograflar nasıl çekilir ne hile shop yapılır bilirim o yüzden ünlüler dikkatimi çekmez. Onların orjinal hallerini görseniz annenize anneannenize aşık olursunuz
Ay bilmiyorum ama kadın öyle hevesliyken yüzüne bakmadan geçip gitti ya şoke oldum bir Dünyaca ünlü yıldız reddedildi bunu yaşadı bunu bende çok yaşadım çünkü
Dua zaten tek gecellik ilişki ister şeklinde afedersin ama resmen adam s*ksin istiyor ciddi ilişki istemiyor sevişmek istediğimi futbolcunun ronalda olduğunu söyledi adamı izlemeye gtti yiyecek gibi baktı beklerken ronal da yüzüne bile bakmadan gitti helal valla sırf sevgilisi var
Yani ama Dua lipa ile olmak başka diğer kızlarla olmak başka. Yine de helal
Cevap
6Cevap
Ne alaka. birini reddeden alfa mı oluyor.
Ben Dua Lipayi hic hos bulmuyorum. En iyisini yapmis ROnaldo
Kadının yüzüne bakmadan gitti ya kadin o kadar hevesliyken vallahi helal olsun
Bahsettiğin adam ronaldo 😅 onun da peşinde nice karılar var içinden kim s***ker lipayı diyip geçmiştir
Karakterini sevmedi demek ki
Kadın sadece s*ksin istiyor zaten ama adam onu bile yapmak istemiyor alfa cidden
Adam eşine sadık sadece
Kimsede yok sanırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?