Wow maşallah çok iyi yani ben ters köşe yapıcanı tahmin ettim öyle dedin ya dedim ya küçük büyük duruyor ondan öyle dedim ya da büyük küçük duruyor dedim ama baya iyiymiş yaşına göre 🌹
Bir cilt bakım ürünü güneş kremi bile 500 TL'den aşağı değil artık bu hayat pahalılığında böyle şeyler de antin kuntin görünüyor para harcanması gereken o kadar gerekli şey varken bunlara sıra gelmiyor stres desen zaten ülkede almış başını gidiyor çok normal kanka
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
25 yaşındaki kızdan daha genç duruyor bakımlı olduğu belli
evet 39 yaşında
makyajsız bide şu an
Üstünü çıkarınca anlaşılır yaşı yüze bakmakla olmaz
Daha yumurtadan çıkmamış. 🤔
39 yazdığını gördüm.
25 rahat var çıtır mı bilmen ama hoş birisi dudakları güzel
39 yaşında😁😁
Wow maşallah çok iyi yani ben ters köşe yapıcanı tahmin ettim öyle dedin ya dedim ya küçük büyük duruyor ondan öyle dedim ya da büyük küçük duruyor dedim ama baya iyiymiş yaşına göre 🌹
Ben 29 yaşım ama olmaz denk değil seks olur ama
Kendin dışından başkasının fotosunu atmak suç biliyoeusn değil mi
belki benim
O zaman niye soruyu başkası gibi soruyorsun
belki başkasıdır
Çıtır desek ne değişecek demesek ne degisecek
ben minyonum 20 yaşındayım bu kadına beni çok benzetiyorlar ve 16-27 sanıyorlar o yüzden bunu sordum boş ver
Bir daha. Kine öz güvenli ol kendini at ozaman daha iyi olur
tamam abi kızma ya bişi etmedik sende
Kızmıyorum ki
21 yasinda yal oral yaptirmalik
39 yaşında
her türlü oral yaptırmalık
Yas onemli degil evlenilecek kız bu
27-28 sandım ve evlenir 28 yaşında biri
25 gibi duruyor
39 yaşında😁😁
Yaşına göre iyi o zaman 24-27 aralığı gösteriyor ama o aralıkta olsa yaşı ortalama derdim ama yaşına göre bayağı iyi görünüyor kadın bakmış kendine
millet bakıyor kendine millet bizmiki😂😂
Bir cilt bakım ürünü güneş kremi bile 500 TL'den aşağı değil artık bu hayat pahalılığında böyle şeyler de antin kuntin görünüyor para harcanması gereken o kadar gerekli şey varken bunlara sıra gelmiyor stres desen zaten ülkede almış başını gidiyor çok normal kanka
Çıtır değil bu, çıtırtı. 28 falan.
39 yaşında😁😁
Vay aw jfjdjcndjd
,35 yaş orta yaş.. çıtır değil sory.
39 yaşında😁😁
Yaklaşmışm 😌
çıtır değil görmüş geçirmiş.. 26 yaşında
39 yaşında😁😁
o zaman fotoda ya efsane filtre var ya da genetik olarak yaşlanmıyo bunu bana yönlendirsene bende 35 im iyi anlaşırız
filtre yok kadın kendine bakıyor
bende ona iyi bakarım... hanımefendiyle nasıl connection kurabilirim nikahımda ayağıma basar mı :D
28 gibi duruyor
39 yaşında😁😁
Yok artık 😂😂 asla anlayamazdim
24-25 yşında filan eh çıtır sayılır
39 yaşında😁😁
yok anasının a...
Kıtır 30
39 yaşında😁😁
Masallah iyi bakmış
Bama göre çok çıtır
Güzel hatun senmisin
Tanımıyorum