Magazin dünyasında son günlerde oldukça popüler isimler. Duygu Nebioğlu şimdi annesi Suphiye Orancıyı bulmaya çalışıyor. Sizce Müge Anlı'nın programında bulunur mu? Bu programı izliyor musunuz?

Magazin dünyasında son günlerde oldukça popüler isimler. Duygu Nebioğlu şimdi annesi Suphiye Orancıyı bulmaya çalışıyor. Sizce Müge Anlı'nın programında bulunur mu? Bu programı izliyor musunuz?

Bu sabah söylemezsem olmaz programında bu olayı tekrar gördüm ama uğur dündar ile alakası ne anlamadım alt bantta Uğur dündar öz kızı olmadığı için mesafe koymuş falan filan yani bu olayla alakası ne?
ablası da uğur dündara babalık davası açmış galiba, tabii dna sonucun çıkınca babası olmadığı anlaşılmış. bir yerde böyle haber görmüştüm. tüm magazin sayfalarındalar
Mide bulandırıcı detaylar var gibime geldi
Cevap
28Cevap
Polis teşkilatı boşa kurulmuş müge anlı varken gadası
Belki bulur belki de bulamaz bilemeyiz
İçinde yaşadığı ülkeye ayar vermeye kalkan ezik ruhlu mankurt Metin soysuzuna birisi; "sen kendi aileni yönet evvela, ülkene çamur atacağına" desin...
Ay noluyo noluyooo ünlülerin kızları çıkınca benim hiç möge apla izleyesim gelmiyor bu arasa eğer reyting için çıkartıyorlarsa yapmasınlar. Möge apla bir halk kahramanıdır.
Müge anlı kaybolan gençliğimi ve umudumu da bulabilir mi acaba zjjzkskks
mögeeee abla hanımefendiye yardımcı olalım plzzz :D
Bunun yüzünden Müge Anlı izleyemez oldum aman ya. Bulsalar da hemen eski cinayet konularına dönsek
A 101 de bulur. Bu kadının gözlerini göremiyorum ben.
Bu kızın tek bir amacı var para konuşmasından onu anladım metin akpınarda ne olursa olsun çocugu bakmak zorunda
Çocuk da değil kazık kadar kadın istenmediği halde halen kendisini ortaya atıp rezil ediyor. Metin Akpınar'dan da soğudum iyice
Merak edip izlemeye karar verdim. Yakışmadı be Metin Akpınar sana bu, yakışmadı, biz seni yüreğimizde çok başka yere koymuştuk
Uğur Dündar’ın adı da geçiyordu sanırım ben bi yanlış duydum? Shorts izlerken bi kesit görmüştüm ama olayın bu olduğunu anlamamıştım.
Diğer kız kardeşinin babası olduğunu söylemiş sanırım
@EskiBirYoda Bu ünlüler vefat edince bir sürü şeyleri çıkıyor
İzledim. Buldu sayılır önemli olan kadının programa gelmesi ve tüm gerçekleri anlatması. Artık vicdanına kalmış.
Babasıyla kızının soyadı niye tutmuyor ona şaşırdım.
sonradan babası olduğu ortaya çıkmış
Müge anlının istihbaratı süleyman soyluya dayalı yani bulabilir bence sülü boş adam değil
Bu iş sende bak sonucunu bildiriyorsun bana 😂
Ben anlamam sen takip ediyorsun😂
Evet Müge Anlı Bulur çünkü devletin kamunun imkanlarını illegal bir şekilde kullanabildiği için
para da almış olabilir. sonuçta medyatik oldular :d
Bu kız ne paraladı kendini ya 🤦🏽♀️ bulur inş
bu ünlelerin milleti hamile bırakıp sonra kabullenmemesi de rezalet
Metin abi ye büyük suçlama ayıp yaa. üstad adama !!! evlilik dışı çocuk filan yazık size...
Bence o kızın derdi anne baba aramak değil ufaj Ufak citlatiyor bendede yetenek var diye kizin derdi ise meşhur olmak
Kadın ortaya çıkmak istemiyor kadın da az o. r. o. s. p. u değilmiş her çocuk başkasından hepsini de ortalığa atmış yazık günah
Bunlarda para avlamak içim adamın yakasına yapışmış 40 yaşına gelmişler babamız bize baksın diyorlar cimgenelere bak
Bunlarda para avlamak içim adamın yakasına yapışmış 40 yaşına gelmişler babamız bize baksın diyorlar cimgenelere bak
Sanki evlatlık bulmuşlar gibi kızının ismi de ne annesinin adı ne de babasının. 😀😂
Soyadı*
Ben bu kadın beni bulur diye kaçamıyorum, tabi ki bulur.
Müge anlıyıda reyting olsun
hiç fırsatı kaçırmaz :D
Mugeden bişey kaçmaz bulur 😄
Müge Anlıdan kim kaçmış😅
kesin bulur, güveniyoruz
Müge apla bulur 😎
Bulur onu da bulur. En doğru yere başvurmuş
Çok ilginç. Umarım bulunur.
Müge anlı bulur diye düşünüyorum açıkçası
Müge her şeyi bulur ya
Mge anlıdan azrail bile kacamiyor
Müge Anlı bi beni de bul ya