Barış alper, sefo, Samet Akaydın isimler devam ettikçe sinir katsayım artıyor. Bide biri yazmış normal kalça ekstra bişey yok canlı görse ağzı yamulur güzel kardeşim. Ülkede melisa döngelin bir tık üstü kız yok maalesef zirve net onun fizik, yüz, aura, ses tonu adamı bitirir.
Bu nedir böyle ya bide bu o kadar kalitesiz tiplerle sevgili olduki ona yanma, şu kasayı barış alper mi elledi yani, sizce nasıl?
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Lan bu kız benim yan sınıf arkadaşımdı. Çapa Atatürk İlköğretim Okulundan mezun. Kızın okulda adı kaşara çıkmıştı. Soyunma odasında ağzına vermedim.
0
19 Yorumla
Soran
+1 yıl
Oha reis anlatsana biraz ilköğretim mi ortokulda adı çıkmışta ha yok artık. Fırsatı kaçırmışın üzüldüm. Olayı anlatsan biraz o zamanda güzel miydi erkeklerle samimiydi
Sanırım bu arada kalçası baya iyimiş kumsaati fiziği vardı hatırlıyorum. Dudakları filan estetik ama kız gerçekten o zamanda güzeldi. Ergenlik çağları*
Yok da bir anım var hatırlıyorum. Benden bir şey istemişti bende kıvırt mı bir şey demiştim. Kapıya iki elini koyup kıvırmıştı. Kalçasını bana dönmüştü şakasına demiştim öyle bir şey hatırlıyorum. Ama nedense bu kızı cinsel olarak seksi bulmuyorum. O zamanda öyleydi. İzgen vardı o varya makina of offff
İzgeninde 20 k takipçisi var model olmuş oda çok halktan biris sayılmaz artık. Olan sana olmuş be reis bi model bi oyuncu taş gibi hatunları elinden kaçırmışın keşke o dönem en azından birine yürüseydin belki 1 2 yıl sevgili olurdun tadına bakardın sana üzüldüm bu hikayede reisim
Yok o zaman tipim iyi değildi. Şimdi yakışıklıyım. Ünlü değilim ama benimde hayatım dolu dolu tanısan emin ol o iki kızdan daha çok benim karakterimi severdin.
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Bu nedir böyle ya bide bu o kadar kalitesiz tiplerle sevgili olduki ona yanma, şu kasayı barış alper mi elledi yani, sizce nasıl?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Lan bu kız benim yan sınıf arkadaşımdı.
Çapa Atatürk İlköğretim Okulundan mezun.
Kızın okulda adı kaşara çıkmıştı.
Soyunma odasında ağzına vermedim.
Oha reis anlatsana biraz ilköğretim mi ortokulda adı çıkmışta ha yok artık. Fırsatı kaçırmışın üzüldüm. Olayı anlatsan biraz o zamanda güzel miydi erkeklerle samimiydi
Şaka bir yana ağzına vermedim.
Ama cilveli bir kızdı.
Soyadını Orlova kullanıyordu.
Herhalde babası Ukraynalıydı bilmiyorum.
Babası Türk annesi Rus muş çocukken istismara uğramış babası tarafından çok kötü bunu bilmiyordum. Herhalde annesiyle yaşayarak onun soyadını almış
Sanırım bu arada kalçası baya iyimiş kumsaati fiziği vardı hatırlıyorum.
Dudakları filan estetik ama kız gerçekten o zamanda güzeldi.
Ergenlik çağları*
O fotoğrafta iç çamaşırsız mı oha
Sen bide hergün kızı canlı görmüşüm şanşıymışın reis sağlam beli zorlamışındır 🤣
Yok da bir anım var hatırlıyorum.
Benden bir şey istemişti bende kıvırt mı bir şey demiştim.
Kapıya iki elini koyup kıvırmıştı.
Kalçasını bana dönmüştü şakasına demiştim öyle bir şey hatırlıyorum.
Ama nedense bu kızı cinsel olarak seksi bulmuyorum.
O zamanda öyleydi.
İzgen vardı o varya makina of offff
İzgen karadirek bak insagramdan
Melisa Döngelden okulundaki sıradan bir kıza mı döndün reis alem adamsın valla🤣
Anlat anlat uykum kaçtı dinlerim vaktin varaa
İzgen’in yanında melisa bir şey değil.
Profili açık bak
sonra yorum yap
Hatta takipleşiyorlarmış demekki arkadaşlıkları bozulmadı.
Ne güzel
Reis bir dakika İzgen ve Melisa aynı sınıf arkadaşı aynı okuldan ikiside mi ünlü olmuş var ya
Melisa ünlü oldu.
İzgenle yakın arkadaşlardı diye hatırlıyorum.
İzgen’de baya değişmiş çok cazgır sert bir kızdı.
İzgeninde 20 k takipçisi var model olmuş oda çok halktan biris sayılmaz artık. Olan sana olmuş be reis bi model bi oyuncu taş gibi hatunları elinden kaçırmışın keşke o dönem en azından birine yürüseydin belki 1 2 yıl sevgili olurdun tadına bakardın sana üzüldüm bu hikayede reisim
Yok o zaman tipim iyi değildi.
Şimdi yakışıklıyım.
Ünlü değilim ama benimde hayatım dolu dolu tanısan emin ol o iki kızdan daha çok benim karakterimi severdin.
Valla soruma kimse cevap vermedi bi sen verdin sende eski arkadaşı çıktın güzel denk geldi kral. İyi geceler dilerim keyifli bir sohbetti
İyi geceler
Kendi de kalitesiz çünkü.