Konser sırasında alt açıdan çekim yapan kameramanı ifşalayarak "Frikik değil, bu bir mayo ve benim sahnem" dedi. Videoya bakın :) Hadise <3 ben
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
Kadın kadar kadının değerini düşüren bir şey yok toplumda. Sonra geceleri dışarı rahat çıkamazlar, gider Kadıköy'de pankart açarlar.
Özgürlük adı altında gidin hergün sevişin, çıplak dolaşın, 20 adamla konuşun, erkekler biraz akıllı olsaydı hiçbir kadına guvenmezdi açıkçası.
Bu da mayoyu özgürlük sanıyor işte, kadınlar ahlaken çok düşüktür demişti platon
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
53
Cevap
74Cevap
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Bir kadın basarisiyla, yaptığı güzel işlerle konuşulmalı ya. Sürekli aşk meşk ilişkileri, kıyafetleri, mayolu, çıplaklığıyla konuşulmak isteyen hemcinslerimi anlamiyorum. Bir kadin zekasıyla, konusmasiyla uslubuyla, zarafetiyle ön plana çıkmalı.
Erkekte parasıyla onun bununla ovunmeyle değil karakterinin güzelliğiyle, sadakatli olusuyla, adam oluşuyla ön plana çıkmalı.
Ama tabi gelişmemiş ülkelerde benim dediklerim prim yapmaz. Kadinlarda çıplaklık, kıyafet, frikik prim yapar. Erkeklerde elindeki telefon, altındaki lüks araba, cebindeki paran prim yapar. Yoksa ne aşağılık, sapık, çapkın erkek olursan ol. Para varsa her şey var.
Erkeklerin paraya, mala mulke daha çok tapıp kadınlara paragöz demeleriyle, kadınlarin açık saçık giyinip bakan, çeken vs olunca laf etmesi ölümüne kapisir gerçekten.
92 Yorumla- 1 yıl
👍👍👍👍👍👏👏👏👏👏
- 1 yıl
Bu şekilde giyinmek cesaretse oraya gelen kameramana laf söylemek de kezbanlıktır o zaman. O kameraman senin kendi rızanla gösterdiğin şeyi çekiyor, taciz etmiyor ya! Ayrıca kameramanın çektiği fotoların linki nerede?
167 Yorumla- 1 yıl
tam anlamıyla aradığım cevap🔥
- 1 yıl
Kadına kezban diyip verdiği frikik foto linkinide isteme be kral
- 1 yıl
👍👏👏👏
- 1 yıl
Mk abazasına bak ya
- 1 yıl
@IdunnowhatamIgonnado puahhahah. Olm slk mısınız, ironi olsun diye yazdım. Son cümle hariç ciddiyim ama
- 1 yıl
Ayrıca ülkecek kadın erkek herkes hadise ifsa çıksa izler, bu da bir gerçek. Milli bir bekleyiş bu. Abazanlıkla alakası yok yani.
- 12 ay
Ben izlemem hadise tipim değil. İtici geliyor.
- 1 yıl
Kendi gösterir gibi poz verip çekme yetkisi olan kamerana tepki göstermesi gülünç. Gündem gelmek için böyle açıklama yaptığını düşünüyorum. Çekilmesinden rahatsızsan baştan belirtebilir veya orada kameraman istemeyebilirsin. Sözleşme yapıyorsun sonuçta istersen kameraman olmasın diyebilirsin karşında ki kabul eder etmez bu başka olsa da şartları kabul ediyorsun kameramanda o zamanda itiraz edilmemeli. Amatörce davranmış.
40 Yorumla - 1 yıl
İnsanların özgürlüğüne saygısı olmayanlar kudurmuş yorumda kadın çekmesine laf etmiyor montaj ve frikik başlığı ile paylaşmalarına değiniyor ister edin ister etmeyin hadise gayet güzel bir sanatçı hem sesi hem terbiyesi hem tarzı ile yabancı sanatçıya gelince benzer yorumlarınız yok oluyor türk olduğu için çekemiyorsunuz başarısını
20 Yorumla - 1 yıl
Bu kadın yeni boyle dğl ki hep böyleydi sanki ilk defa degsk bşi yapiomus gbı lanse ediolsr sikilmadilarda 😄 dansı da böyleydi kıyafetleri de degsk bşi yk ortada
50 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
Hadise her yıl gündem olacak birşeyler bulmaya çalışıyor. Yaz yaklaşıyor yine birisiyle tartışır, birşeyler yaşar gündeme çıkar. Demek akalın bir hadise iki. Gündeme çıkmadan rahat edemiyorlar, herkes beni konuşsun istiyorlar. Zaten sende o frikiği seni konuşsunlar diye veriyorsun.
20 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Yıllardır aynı şey ya bu kadın yillardir bu şekilde sahne alıyor zaten o sahneye o şekilde çıktıysa evet bunu göze almıştır ama muhabirler bazı insanlar vs. Hadiseyi hep böyle s*x objesi gösterme peşinde hep bi birsey yapıyor gibi falan gösterme peşindeler nedense yıllardır aynı muhabbet sıkılmadılar
21 Yorumla- 1 yıl
Hadise zaten obje iyi misin sen p*rno oyuncuları ne giyiniyorsa onu giyiniyor.
- 1 yıl
Namus iki bacak arasında değildir diye bir nesle soyunmayı maharet, çıplaklığı marifet olarak aşıladılar. Namus orada değil burada değil diye diye en sonunda namus dedi ki başlarım böyle bir işe dedi ve ülkeyi terk etti gitti. (SEVDA TÜRKÜSEV)
30 Yorumla - 1 yıl
Kadinin zaten tarzi bu yani hala abartili tepki vermeleri komik. Senelerdir oldugu gibi ve ayni hadise. Turk toplumu kabullenemiyo niyeyse..
31 Yorumla- 1 yıl
Hadise yıllardır frikikleriyle dayıların gönlünde yer ediliyor zaten
Nedir şu kadınların bu sapıklardan çektiği be
50 Yorumla- 1 yıl
Güzel bir açıklama yaparak olayı bitirmiş. Ama madem giyiniyorsun çekerler tabii. Giyindiğine göre sıkıntılı bir durum yok. Bence ikisi de haklı.
20 Yorumla - 1 yıl
Yorumlara geeel 🙄
en az fotoğrafçı kadar hadsiz ve saygısız!
İstediği kadar acık giyinsin.. soyunsun.. istediğinde istediyi yerini gösterir.. Fotoğrafcının yaptığı düpe düz Terbiyesizlik.. oda kapak bir cevap vermiş 🫢01 Yorumla- 1 yıl
Hadi ordan, becermediklerine dua et , hadsiz olan senin cinsin
Içimizden zaten giydiğimiz bir şey var buna bir türlü alıştıramadık
30 Yorumla- 1 yıl
Frikikleriyle ünlü oldu zaten. Yoksa hadisenin sesi veya güzelliği diğer sanatçıların çoğundan geride.
30 Yorumla - 1 yıl
Madem öyle çıkmasın abi o zaman sahneye o kıyafetle rahatsız oluyorsa. Gtünü gösteren kıyafetle çıkmış millet bakıyor sonra rahatsız oldum diyor hadi oradan.
14 Yorumla- 1 yıl
Kadın rahatsız olmuyorum bu bir frikik değil mayo demiş zaten okuduğunuzuda anlamıyorsunuz beyin yerine saman var kafada heralde
- 1 yıl
Sana ne oluyor anasını satayım. Anan mı baban mı hadise de avukatlığını yapıyorsun ya da benim görüşüme atlıyorsun. İşine bak
- 1 yıl
Sana ne oluyorsa banada oluyor ahlak bekçisi misin sende soru uygulaması bu istediğime yorum yaparım
- 1 yıl
Ya sana ne. Seninle aynı görüşte olmak zorunda mıyım. Sakat mısın hasta mısın nesin ya
Bu kadar teşhirci olmaya ne gerek var. Sen kendini obje gibi sunarsan adamda sana öyle bakıp çekmek ister. Kadinin sesi zaten güzel böyle bir kiyafet gereksiz..
12 Yorumla- 1 yıl
Kafir hadise vucudunu teşhir eden basittir. Kadın özeldir mahremdir. Onun bu güzelliğini herkes görmemeli sadece kocasi zamanı gelince ona göstermeli yoks aherkese gosterecekse ne anlamı var.
14 Yorumla- 1 yıl
Kafir işte ar namus yok o kadında ve onun gibilerde heryerini açıyor gösteriyorlar edep yahu.
- 1 yıl
Namus olsa acmazki
- 1 yıl
Hadisenin Mart ayı bitmemiş
20 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
Korkma zaten Ahirette Böyleleri görür korkmuyorum demeyi Kameraman dan değil Ama Allah'tan korkman gerekir Şahane değil Hayır Ahlaksızca
50 Yorumla u
1 yılHadise sahne de hep uzun çizmelerden sıkılmadı mı? Biraz değişik tarz denese. Bu arada kadın haklı.
10 Yorumla- 1 yıl
Oysa instagramını takip etseler çok daha fazlası vardır eminim. 😃😃
20 Yorumla - 1 yıl
Aşırı CESURRRRR vuuuu alkış alkış 👏 😂😂😂😂😂 hadi bakalım
20 Yorumla - 1 yıl
boş boş şeyler ya.. bu kadın hep bu şekilde gündeme gelmiş birisi ve hepte böyle olacak sesiyle değil fiziği ile gündeme geliyor çünkü
00 Yorumla - 1 yıl
Orası onun sahnesi kilotunu çekemezsin. Senin hadisenin kilotunu çekmeye ne hakkın var. Pis kaka seni.
02 Yorumla- 1 yıl
Kilodu sesinden daha meşhur
Mayo ile sahneye çıkan boş bir sanatçı hatta sanatçı bile değil benim gözümde diğerlerine ayıp olur
00 Yorumla- 1 yıl
Sonuçta sahne kıyafeti , frikik arama yerine övgüyle bahsedebilir, çok güzel yaptı bravo
10 Yorumla - 1 yıl
Sanırsın kendini kurşunların önüne atmış, ölmüş eşek kurttan korkar mı ya onun her yeri frikik 😅
10 Yorumla Zaten gostermek icin giyiyor bu da bir degisik
10 YorumlaSen oranı buranı gösterirsen onlar da çeker yani🤷
10 Yorumla- 1 yıl
Bu kadına hayranım gerçekten ☺güçlü kadınlara herzaman hayranım 🥰🥰🥰
23 Yorumla- 1 yıl
Soyun o zaman çok gucluysen , o küçücük beynini hala gelistirememissin kaç yaşına geldiğin halde , bu mu yani güç gösterisi? Aynı yolun yolcususun devam et bu kafayla
- 1 yıl
@virginlove zösşwğrğglxösl çok komiksin bunu yazarken biraz erkek veya adam olsaydın fotografını koyup deseydin korkak
- 1 yıl
Fotoğraf koyma ile alakası ne? Sen koydunda noldu? Bakış açısına bak, fotoğraf koyunca dediklerimi kabul edeceksin yani bu mu , allah'ın tatlısı
Kaybedecek bir şeyi olmayanın saklayacak bir şeyi de olmaz.
10 Yorumla- 1 yıl
Elbette Korkmaz etini gostererek para kazanıyor. Ki bile isteye yapıyor.
00 Yorumla - 1 yıl
İyi yapmış, erkolar magazinciler kapatılsın
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Ya Instagram da kıçını dönüp dans eden biri hadise, kendini teşhir etmekten zevk alan biri neyin şovunu yapıyor? Saçma sapan şeyler ya sırf gündem olayım diye
00 Yorumla - 1 yıl
Hayati yalan gundemde kalmak. icin yirtyor orasini burasini millet. cok merakli onun kicina
00 Yorumla - 1 yıl
Frikik nasıl oluyor?
Görmediğimiz bir yeri de kalmadı Hadise'nin.
00 Yorumla Bence psikoloji bilimi hadiseyi incelemeli bu davranışından dolayı
00 Yorumlahadisenin her yerini açsa işim olmaz! kalite önemli ,!
00 Yorumla- 1 yıl
+35 yaş amcalarım cok üzülmüşlerdir bu duruma eminim
01 Yorumla- 1 yıl
Evet çok üzüldük 😩😩
u
1 yılBence de öyledir.. insanların artık aşması lazım bu tür şeyleri
00 Yorumla- 1 yıl
Giydiği kıyafetlerle yıllarca gündemde ses ahengi yok.
00 Yorumla u
1 yılMadalya mı takılmalı sımdı hadıse ye bu sekılde dıkkat cekmemelı
00 YorumlaHerkes işini yapıyor kızmasın hadise o frikik verecek ki adam ekmek yesin 😅😅😅
00 Yorumla- 1 yıl
Şahane olan ne frikik vermeye hazır olması mı
00 Yorumla - 1 yıl
Madem şikayetçi değil, neden açıklama yapma ihtiyacı duyarak önemsediğini göstermiş.. Hiçbir şey olmamış gibi devam edebilirdi..
00 Yorumla - 1 yıl
Korkmaz çünkü aynı sahnede müstehcen şovunu yaptı zaten. Şaka mısınız ya özendiğiniz bu ve bunun gibi basit hareketler mi? Kendini objeleştirip sonra duyar kazmasını güzellemeniz de ayrı bi komik 😄
20 Yorumla - 1 yıl
Entelektüel olucam diye süngere döndünüz. Artık bi kendi düşünceniz olsun. Ya banane der geçersin ya da gerçek düşüncesi söylersin koyun gibi sürü ne diyosa onu söylemekten vazgeçin
20 Yorumla Ne şahanesi.😀
Kameraman işinin hakkını vermeye çalışıyor. Sen de uzun giyinseydin de rahatsız olmasaydın.00 Yorumla- 1 yıl
Teomanin bir konserine gidicegim icin emindim ve ne göreyim hadise ile sahne aliyormus okadar uzuldumki anlatamam. Bu kadin maalesef kendini sx objesi olarak tanitiyor.
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
Frikiklik bir kıyafet yok ki zaten, bir adım atsa donu görünecek.
donsuz cikacak hali yok. oyle giyinirse de kameraman ceker nolmus. herseyin talibi var.
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
Bedeniyle kendini ön planda tutmaya çalisan aradan bı şanatcı her zaman aynı seyleri yapıyor.
010 Yorumla- 1 yıl
Önceliği zaten onu göstermek
- 1 yıl
- Cevap sahibi1 yıl
@proofstriker39 kimsin ki aynı şehirden mi
- 1 yıl
Ahmetözcan CD desem bu sonu 38 olan profil kapandı
- 1 yıl
Ne yaptın iş buldun mu
- Cevap sahibi1 yıl
@proofstriker39 takibi kabul et
- 1 yıl
- 1 yıl
@Olgarsss takip isteği at
- Cevap sahibi1 yıl
@proofstriker39 attım ben sana
- 1 yıl
Nerden görecem peki
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Yaptıgı yorum cok sacma orada seks hareketi yapıyor dans ederken hidip izleyin
Arsızlığa cesaret, Zinaya aşk dediler. Bir neslin ahlakını , İşte böyle yediler. demiş Necip Fazıl KISAKÜREK
30 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
0rospulugun adı cesurluk olmus ahahah kartlaştı artık kendi kendine triplere giriyor. Bunca senedir aklı nerdeydi prnosu bile var karının namusluymus gibi konuşuyor bir de y0llu😂😂
10 Yorumla - 1 yıl
Günümüz kızlarının ucuzluğu zaten şaşırtmıyor, sokaklar bunlarla dolu 😏
10 Yorumla Ya bu devire ait değilim gerçekten bu bı marifet görülüyor valla ne diyim
11 Yorumla- 1 yıl
👏👏👏👏
- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Ben de bir erkek olarak şeyimi belli edecek şekilde gezmek istiyorum arada bir haşmetlimi göstermek istiyorum. Sorarlarsa kadın erkek eşitliği dersin kim bilecek
10 Yorumla Mayoyla denize girilir o zaman deseler ne cevap vereceksin bilmiyorum
00 YorumlaŞu karılara çok yüz verdiler neyse ki devir değişiyor erkekler özüne dönecek yavaş yavaş
00 Yorumla- Devamını Gör (67)
Devamını Gör(122)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi