Georgina bir magazada satis temsilcisiyken ranoldayla tanisiyor. Ki georginadan cok daha guzel modellerle cikmistir ronaldo. Bu kadinlarda farkli olan sey nedir tam olarak?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Aura , dişil enerji
Ronaldonun eski sevgilisi dunyaca unlu manken irina shaykta aura disil enerji yok muydu sence? Bence farkli bir sey olmali
Erkekler kendiyle denk olanı istemiyorlar yarış halinde hissediyorlar o şekilde. Kendinden düşük statüdekilrrle oluyor
Yok ya buna da cok ornek var kadinin daha baskin oldugu cok mutlu iliskilerde var… ama bu seyma da mesele ne varsa artik acunun Şu an ciktigi bile seymaya benziyor seyma acundan sonra yine zengin biriyle iliskisini yillarca surdurdu (iliski yapabilmek kolay ama yurutmek zor bunu da basardi) o adam da seymanin pesinden kostu… hani boyle konusuyorum ama kiskanclik da degil sadece merak ediyorum onlari bu kadar degerli yapan nedir? Biz neden onlar kadar deger gormuyoruz onlar kadar vazgecilmez kadin olamiyoruz acaba nerede eksik var?
Bence senden kolay vazgeçiyorlar. Bende durum aynı değil. Erkekler yatırım yaptığı kadından kolay kolay ayrılmaz. Aman para harcamasın hesap ödemesin diye çırpınan kızlar en kolay terk edilen aldatılan kadınlar oluyor. Ama nerde para yiyen onu bunu isteyen kızlar varsa en kıymetli o oluyor. Erkeklerin değer vermesi maddiyata bağlı kadına ne kadar çok ve maddi olarak fazla şey yaparsa emek o kadar çok vermiş oluyor
Evet bu konuda haklisin noktasi noktasina kadar. Bir daha iliskim olursa bu noktaya dikkat edecegim. Peki baska ne yapmaliyim?
Sadece bunu yapman yeter 🙂
Bir de bence eglenceli olmak gerekiyor yeniliklere cok acik olmak gerekiyor gibi
Ne gibi
Bu dediklerimi flörte yapayım deme ilişkin olduğunda yap bi süre geçsin ama. Mesela yıllar öncesinde biriyle sevgili oldum ilk buluşmaya onunla buluştum diye 22 ayar kolye takmıştı 😂😂 senle buluşmam bir nimet dedim
Ya mesela instagramda bir video gormustum geoginayla alakali yine baslik benim yazdığıma benzer sekildeydi “neden geogina?” Gibi. Ve arkayada georginanin eglenceli vidosunu koymuslae biri de yorum yapmis cok eglenceli birisi oldugu icindir demis. Ve harbiden soyle dusundum seyma da oyle mesela. Gezer eglenir doya doya. Ben mesela “aman evde oturalim cocuga masraf olmasin” tiplerindeydim. Disari ciksak bile cay icer dururdum. Eglenmeyi bilmedigimi fark ediyorum. Tabi Şu an iliskim
Olsa hayir demezdim sonuna kadar gezmek isterdim
Tabiki gezip eğlenmek önemli evde oturmak gitmemek falan olmaz
🤣🤣 cocuk sana cok deger vermis ama gercekten nimet 😃 ilk basta yaparsam para yiyici gozuyle bakar diye mi oyle ilk baslarda yapma dedin
Evet zamanla alışsın sana ben biraz çingeneyim ondan ilk buluşmada ima etmiştim
😂😂 çingene derken yapsın etsin erkek sonuçta dedim
Sende harbiden 🤣🤣 hemen de soylemek olmaz dogru soyluyorsun. Peki diyelim ki sana yatirim yapti ama belli bir sure sonra sıkıldın diyelim basima bela olur diye korkar misin cunku bu sefer yapisik da olabilir cocuk
Yok bana bir şey yapamaz yakarım onu 😂 ama mesela dediğini çoğu erkek yapar ve yaptıklarını isteyen karaktersiz de çok onlarla zaten olma bide çoluk çocukla uğraşma ergenler
Haklisin ya senden ogrenilecek cok sey var cidden 🤣 mika bile cogu kizdan daha onde 🤣🤣
Ahaha yaz buraya arada söylerim
Sen cansinn❤️ Şu an talip cok ama iliski yapmiyorum yogun oldugum icin eger ilerde iliski yaparsam arada aklima takilan olursa yazicam mutlaka jdjssj ❤️
Olur canım yardımcı olurum 😂
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!