Şarkıcı Ece Seçkin, İzzet Yıldızhan'ın teknede yarı çıplak çekilen videosuna tepki göstererek; "Bize 'sahneye külotla çıkmayın, çocuğumun psikolojisi bozuluyor' diyen İzzet ağabeyime bakın!" demişti. Seçkin şimdi de son dönemin modasına uyarak verdiği pozlar dikkat çekti.

Türkücü İzzet Yıldızhan, kadın şarkıcılara yönelik; "Burası Türkiye... Herkes bu topluma göre yaşamalı. Külotla da sahneye çıkmasınlar bir zahmet" sözleriyle uzun süre konuşulmuştu.
Ece Seçkin, geçtiğimiz günlerde İzzet Yıldızhan'ın yarı çıplak bir halde teknede şarkı söylediği videoya tepki göstermiş ve türkücüye de bu sözlerini hatırlatmıştı. Türkücü ise "Arkadaşlar ben bu konu hakkında artık konuşmak istemiyorum" demişti.

Ece Seçkin, son olarak kamera arkası pozlarını paylaşarak dikkat çekti. Son dönem moda olan makro mini trendine uyan Seçkin “Bayramım ve sahne arkam” notuyla pozunu paylaştı.

Ece Seçkin'in iddialı tarzına ve pozlarına takipçileri “Aman İzzet abi görmesin” yorumları yaptı.
Sence nasıl olmuş?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Artık midem bulanıyor
Neşet Ertaş
İbrahim Erkal.
Safiye ayla
Cem Karaca dan bu seviyeye nasıl indik
Çok şey söylerimde
Ben mağaramda mutluyum
Varsın bana bağnaz desinler
Atatürkçü bir milletçiyim
Ama özgürlük de çıplaklık değil be
Lut kavmi nin evlatlarını Övenler
Çıplaklığı normal sananlar
Zinayı normal sananlar.
Noluyor bize
Metehan ın oğuz kağanın kutlu milletine noldu
helal kardesim
Adammmm
Ece seçkin sahne içn dğl çekim içn boyleyim sakın olun diyen paylaşım yapmıştı ve Ece seçkin nokta atışı yapmış bravo.
Sanatcilarn külotlu sahneye çıkması oğlunun veya senin psikolojini bozuosa Ramazan'da yarı ciplak halinle rakı icerkenki haljnde ( kapag masada şişeyi saklamış) bizim psikolojimizi bozuyor. Başkasına laf edecegne önce sn kendine bak
Bunları gördükçe sanatın ve gerçek sanatçılarin nasıl ayaklar altına alındığını görüyorum ece seçkin denilen kişi kimdir ya
Soyunmak sanat ise sokak hayvanları sizden daha iyi sanatçı
Onların bile kürkü var kıyaslama yazık canlılara
👍👍👍
Sırf ilgi çekmek için orasını burasını açan insan kadar itici bişi yok bence..
Çıplak dolaşıyorlar resmen ve midemi bulandırıyorlar.
Pozlar dikkatmi çekti. afedersinizde heryer popo meme olmuş nesi dikkat çekiyor. herkes soyundugu için artık soyunarak dikkat çekilmiyor bana göre
Sahne kıyafeti olabilir fakat dışarda gezmeye gidilebilecek bir kıyafet olmadığını düşünüyorum.
Tabi bunu gitmek isteyen kişinin düşünmesi gerekir.
Bakalım kimler kimler özenip giyecek.
G*tü başı açmak ne zamandan beri moda, yakında çıplak yürüyüş modası falan da çıkar ceheneme odun da lazım deyip susuyorum
Habere konu olan iki kişi de sevmediğim ve tasvip etmediğim kişiler. Makro mini de rüküşlüğün dibi.
Seksi değilim ama olmaya çalışıyorum adlı çalışma bu da :D
Kötü.
Acık kısa şort Mort giyince doğru mu oluyor. Vücutta yok ses standart. Hiç hoş değil
Guzel bence.. sarkici sahnede ozgur olmali zaten gundelik kiyafetle cikmak zorunda degil ki🤷🏻♀️ asiri bi durum da yok yani😋
Bence normal. yani abartılacak ya da sürekli konuşulacak birisi değil kendisi. o yüzden de ilgilenmiyorum.
yani, bunlar mini değil şort. niye kandırıkçılık yapıyorsunuz?
ben kıyafetini beğendim ya. sonuçta sanatçı kadın napsın karaçarşaf giyerek mı sahneye çıksın
gayet güzel cevap vermiş ece, eceyi haksız bulan da net kadın düşmanıdır tesekkurler
Benim favorim bu. Bence böyle daha seksi
bu kadın kendini çirkinleştirmiş ya
ece güzel bir kadındı ne oldu buna böyle
Bu hatun niye boşandı az çok fikrim var buna çok sağlam performans lazım en ufak zaafta yol verir makina lazım buna libidosunun enerjisi fotodan belli oluyor 😅
Boşanmadi hala evli nerden bosandgni uydurdun😄
Ya ben bunu Zeynep bastıkla karıştırdım doğru utandım
İkisi de 150 normal😄
Bu daha fena ama
Kadında nasıl vücut varsa bu bile yakışmamış 😂
Herkesin belli bir vücut yapısı ve özelliği var ve bence Ece Seçkin'e bu kıyafet yakışmamış
Göz kanatıcı beğenmedim ama sanatçı olduğu için giymesi farklılıklar denemesi olası..
Yav arkadaş giyinmenin amacını unuttuk sanirim ya ciplak gezin ya da düzgün. Kisala kisala incir yaprağına geri döneceğiz sanirim. Tamam senin seçimin de ben senin g*tünü görmek zorunda miyim
bence kadında aşırı çıplaklık dişil enerjisini düşürüyor
Yerden bitme bu kadar çirkin bir kadın isterse çıplak gezsin kime ne acaba
Ben bedeniyle meşhur olmaya çalışan değil beyniyle düşünceleriyle aklıyla ön planda olanları seviyorum
Sahne kıyafeti olarak güzel ama günlük yaşamda giyilecek bir şey değil bence.
Türk ünlüleri ciddiye almıyorum
Soyunmanın adı moda olmuş
Ben desem bunu
senin gibi kaldimi be, helal
Ne giydiği. Bizi ilgilendirmes
sen de güzel giyiniyosun
popiş göstermek ne zamandan beri moda olmuş
bu kadına hiçbir şeyi yakıştıramıyorum
Çok güzel çok yakışmış.
özgürlük moda akımı!
cok seksi kadin ya
Millet sapıttı iyice ne diyim..