Ben Kendall Jennere tapıyorum, resmen aşığım ona
Bu durumdan kurtulmak istiyorum ama yardımmm

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben Kendall Jennere tapıyorum, resmen aşığım ona
Bu durumdan kurtulmak istiyorum ama yardımmm

Sen çok mu çirkin birisin? Yani bir kadının güzelliğine tapman bunu gösteriyor ya da çirkin değilsin ama güzelliğinin farkında olmayan kızlardansın
Ne çirkin, ne güzel. Kanka yani nasıl desem, ben lezbiyenim ve bu kıza aşığım. O gözle bakıyorum, o anlamda tapıyorum yani
Anladım, yani lezbiyensen normal o zaman bişi diyemem
:) tşklar kanka
Tapmak abartı, tövbe de sadece Allah'a tapılır. Çok şükür Allah'tan başka taptığım kimse yok olamaz da. Bir de Kendall Jenner fazla zayıf ve uzun olduğu için erkekle fazlla beğeniyor Erkekler Kylie Jenner'i beğeniyor. Etine dolgun kalçası var diye
Ben aşığım o kıza ya. Ben yüze, gözlere, bakışlara bakarım ilk. Bu arada inacım deist.
İnancım*
İmkansiz aşk 😣Hem Dünyaca ünlü yıldız hem de Kendall Jenner biseksuel ya da lezbiyen değil bildiğim kadarıyla
İmkansız olduğunu biliyorum. Lezbiyen olsa sanki bana bakacaktı😄 aman neyse ya, ben artık az çok alıştım bu duruma. Kibarlığınız için ayrıca teşekkür ederim hanımefendi
Rica ederim 💫🙏
Beğendiğim ünlüler var ama tapmak demem buna, kendall gerçekten güzel
Onun her zerresine aşığımm
Uzun zamandır aşıksan bu durum yorabilir seni
Yeni başladı bu durum. Kurtulmak istiyorum aslında, doğru söylüyorsun, yıpratıcı bi durum
O kişinin fotoğraflarına bir süre bakmamayı deneyebilirsin, aklına gelsede geçip gideceğini düşünürsen unutman daha kolay olabilir
Teşekkürler💚😇
Cevap
9Cevap
Oooo
Bu aralar eser west ile kafayı bozdum😂 dönem dönem kafaya taktığım kişiler oluyor
Heee o Eser😃 olabilir knk
Baya taktım ve hayatımı olumsuz etkiliyor bu ya baya yakısıklı bir adam bu arada bence ama 2 güne geçer bu takıntı. Benim sonuna kadar sevdigim tek oyuncu var o da song joong ki
Taniyor musun eser'i
Kolay gelsin bize o zaman)
Güzel kadın
Aşığım aşık
Esmer kadınlar güzeldir
Esmer kızlar candır gerisi heyecandır gerçekten
Yok ya keşke olsa
Yok imkansiz oyle bi durum😀
sende fena degilsin
Nerden biliyon
foton degilmi
Profildekini diyosan o da aynı kişi, tapdığım yani, ben değilim
aha anladim sen nasil birisin kac yasindasin
Yaş 28. Güzel değilim. Erkeğe benziyom. Hadi bye
tesetürlümüsün
Gereksiz bir duygu
Biliyorum ama napıyım, elimde değil ki
Sen güzel bi kız isen sana taqsınlar
O kadar da değilim be
😂
Tapmak değil de anakine aşığım gerçekten
Gulsifte ferhani
Yok bea.
Sarışın olsa daha güzel olur kara Mara bişey bu
Zaten o yüzden bayılıyorum ya. Sarışın sevmem ben esmer, ama güzel olan kızlara hastayım
Bende esmer sevmem Suriyeli gibi sarışın olcakki yala yala bitmesin fıstığını bile yalarım sabaha kadar
Dikkatle oku abi, esmer, ama güzel olan esmer severim, sarışın sevmem dedim. Neden Suriyeli gibi olsun ki?
Ben en çok fiziğe, yüz, göz yapısına bakarım. Güzellik onlarla ölçülür zaten, renkle değil
Bu kız Türkiye'de ortalama güzel benim eski manita bundan güzel esmer kızlar güzel gelmez erkek adama anca dünyanın en güzeli olcakki fark edilsin ama sarışın bir kız çirkin olsada fark çekiyor sarışın olduğu için
Zevkler tartışılmaz. Sana göre öyle o. Esmer seven erkekte çok. Esmer seven erkek adam gay mi oluyor o zaman?😂
Gay oluyor demedim
Shskira
Vay be
Hayrı yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?