Nedir bu yaşlı erkeklerin genç kız sevdası bu konuyla ilgili ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Nedir bu yaşlı erkeklerin genç kız sevdası bu konuyla ilgili ne düşünüyorsunuz?
Olgun erkeklerin, genç kızlara aşık olma sebebi sadece cinsellik ve fantezilerdir. Burada bedensel haz en üst seviye olarak gösteriyor. Amaç eğlenceli vakit geçirmek, gününü gün etmek ve bedensel tatmin sağlamak. Bu iki jenerasyon farkı olan insanın oturup kaliteli bir sohbet yapabileceğini düşünmek çok abes ve gülünç kaçar. Erkek parasıyla kadını elde eder, paraya tapan kadın erkeğin bedenine değil ilgi ve parasına odaklanır. Ne kadar ilgi ve para, o kadar kendini tatmin etme. Bunların yapabileceği aktiviteler sakin bir yerde oturup sevişme ve egoyu yüceltmekle geçer. Ne zaman ki erkek hastalanır, zor duruma düşer, kadına yetersiz gelmeye başlar kadın artık başka limanlar bulmaya gider. Gençliğinde olgun erkeklerle para için birlikte olan kızlar, 35-40lı yaşlardan sonra bu şekilde bedensel ve menfaat ilişkisi üzerine bağ kurduysa, o zaman da genç erkeklere yönelir. Çünkü bu sefer de onun yaşlarında ki erkekler onunla ilgilenmez ve o da menfaat ilişkisi için bedensel haz sağlayacak genç erkeklere yönelir. Kendinden yaşça olgun erkeklere yönelmez çünkü bedensel hazzını sağlayamaz. Gerçek sevgi ve değerler peşinde koşan, buna önem veren insanlar bu kadar absürt ilişkiler yaşamaz. Kendini bilen değerli kadın; sevdiği adam olsun ister ve en zor zamanında yanında olmayı isteyeceği birini ister. Aynı şekilde uçkuruna düşkün olmayan erkekte sevebileceği ve onun en kötü halinde bile ona destek çılabileceği kadını hayatında ister. Sağlıklı insanlar; güven temelli, sevgi içeren ve zor şartlarda olsa yanında duracak ilişki inşası kurar. Bak mesela Marilyn Monroe çok güzel bir kadındı. Kadın gerçek sevgiyi aradı ama hep bedenine aşık olan adamlarla karşılaştı. En son gerçek sevgiyi bulamadığı için psikolojik buhranlar geçirdi ve intihar etti. Ama erkekler onu, kötü kadın olarak dünyaya lanse ettirdi. Kadını bu hale getiren ataerkil zihniyetten utanırım.
Artık Allâh belamızı verse de kurtulsak diyorum ben kısaca cidden artık kıyâmet kopsun da ölelim bu dünya çok acımasız ve çeklimez bir hal aldı 19-20 yaşında kız 35-40 yaşında ki adama sevgi ve aşk besliyor babası yaşında bebeğim olsun onadan diyor ey kızlar cidden soruyorm bu kadar mı azzdınız bu kadar mı düştünüz bir adama yahu cevap verin bana allah aşkına derdiniz ne kardeşim sizin bir öğrenci nasıl öğretmenine aşık olur bir öğretmen de nasıl bunu kabul eder ahlak yoksunu aşağılık insanlar sizi tek dertleri a-m ve s-i-k olmuş bunların allah sizi kahr etsin rezil rüsva etsin 😡😡😡😡
Cevap
12Cevap
İğreniyorum
Yani şu yılmaz Erdoğanın suratına dahi tukurulmez
Ama maalesef kızlar çıkar için bu iğrençliği çekiyorlar. Midem. Bulanıyor
Adamda da is yok demiyor ki kızım. Yaşında #serefsiz
neden "nedir bu genç kızların olgun erkek sevdası " diye sormadın da tam tersine olgun erkekleri suçlayıcı şekilde sordun bu soruyu ?
Çünkü erkeklerin neden sevdiğini merak ettim?
fotodaki hatunu gördün mü?
Güzellik yüzünden diyorsun
e heralde. bir kadının güzelliği gittiğinde başka neyi kaklır ki.
Zeka, anaçlık, hoşgörü, saygı, sevgi vs
ancak bir teyze olarak değeri olabilir. kadın olarak değil.
Peki o zaman kadınlarda paranız için size baktığında üzülmeyin bende erkeğin parası olmazsa bir hiç derim bu durumda
olabilir o da senin tercihin.
Bu ilişki 40yil düşünsem aklıma gelmezdi birde yılmaz Erdoğan sonuçta 😂
kızda cok güzel degil suna bak igrenc ya heryeri yapma
Sen Hakkarili diyon ha. Hakkarililer doğunun ingilizleridir korkulur bu adamlardan
@ladymelo onu demiyom hakkarililer Türkiye'nin en zeki milletidir. Boyları kısa olabilir ama Avrupa'da İngilizler neyse Türkiye'de hakkarililer odur. Her yere girerler kendilerini sevdirirler öğrenmeyi severler hayata aşırı bağlılar ilginç bir millet biraz içlerinde yaşasan anlarsın.
@ladymelo onu diyom işte bea benim dilim varmadı sen söyledin sonunda😄
Bulmuş işte götürüyor 😃
Yaşlı yüzler midemi bulandırıyor
Cok gereksiz bir kisi
Ben de genc seven yaşliyim
dilbere ev buldu
şimdi sıra bunda :D :D
Gerçekten para için midir?
Kimse zorla sevgili yapmıyor...
İhtiyar azitması
Bi tuhaf tip
Olabilir.