İş insanı Mehmet Dinçerler ile evlenip 5 ay sonra boşanmasıyla gündeme gelen Hadise özel hayatıyla ilgili en çok konuşulan isimler arasında yer almıştı. Ünlü şarkıcı son olarak yaptığı reklam anlaşmalarından alacağı ücretle gündeme geldi.

İş insanı Mehmet Dinçerler ile boşandıktan sonra aşk hayatıyla sık sık gündeme gelen Hadise, bu kez farklı bir konuyla gündeme geldi.
Sahne tarzı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık konuşulan Hadise bu defa reklam anlaşmalarından alacağı ücretle çok konuşuldu.

2024 yılı içerisinde 3 büyük firmayla anlaşan Hadise'nin alacağı ücret ise dudak uçuklattı.
95 KONSERE ÇIKACAK

Aramızda Kalmasın'ın haberine göre, Hadise biri mücevher olmak üzere 3 büyük markayla 1 yıllık sözleşme imzaladı. İddiaya göre, her birinden 3'er milyon dolar toplamda 300 milyon liraya yakın bir para kazandı.
Hadise bahar ve yaz aylarında 95 konsere çıkarak toplamda 237 buçuk milyon lira kazanacak.
Sence bu para hakkı mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yani tüm dünyada böyle rakamlar. Şaşırmadım.
Fazla diye düşünüyorum ben.. hakkı veya değil orası tartışılır.. ama gerçekten de ünlüler çok fazla para alıyorlar kazanıyorlar
Ben hep diyorum bizim alisverist3 aldigimiz herseyin ciddi bi kismi bu unlu bozuntularina kesiliyor. Devlete vergi verir gibi bunlarinda payi var. O kadar paralari veriyorlar bunlara bizden cikariyorlar.
Hiç sevmiyorum ve sesini de hiç güçlü bulmuyorum. Zerre kadar hak etmiyor ama gel gelelim bizim toplumda böyleleri prim görüyor
Hakkı tabi ki o sahneye çıkmak çok kolay değil bir de şehirden şehire gitmek bütün gün başında makyajcılar saç yapıcılar peşinde kolay bir şey değil
Bir de sürekli dans provası
Yakışır hadiseye
Hakkı bence queen ya
Gereksiz abartılan bir şarkıcı
İşini yapıyor sonuçta hakkıdır.
Lan neresi hakkı? Ne vasfı ne özelliği var bu şaklabanın objenin teki
Bizde borçtan kafayı kaldıramayak 😂
Hiç hakkı değil.
Isınamadım bu kadına