Magazin Selena Gomez'in yeni halini gördünüz mü? Arzuu27 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Ne olmuş ya bu kadına? Düşüncelerinizi merak ediyorum. Güncellemeler+1 yıl Selena Gomez'in "lupus" adlı bir hastalığı var. Ondan dolayı yıl içinde sürekli kilo alıp veriyo. Kullandığı ilaçlar kilo yapıyo. Selena Gomez'in yeni halini gördünüz mü? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Magazin konusunda 7,7b cevap paylaştı. yeni gördüm. 0 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hala çok güzel kadın ama kendini biraz harcıyor gibi. 3 3 Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Hastalık sebepli Yorumla Canerr25 +1 yıl Hiç güzel değil bence Kayseri kizlari ondan daha guzel Yorumla Gece_Mavisi__ +1 yıl aynen ya ama her haliyle güzel Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Magazin konusunda 698 cevap paylaştı. Kilosu var sadece ama gerçek şu ki bu kadını satanizm dünyası bitirdi. Yüzü o kadar çok hayatsız bakıyor ki, üzücü. 1 10 Yorumla Gülrozi +1 yıl Nesi var aceba🤔 önceden cok neseliydi sanki Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl Mahvedilmiş bir hayatı. Yorumla Gülrozi +1 yıl Hastaliktan dolayi mi Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl O da bir ihtimal ama satanizm dünyası daha çok. Yorumla Gülrozi +1 yıl Sataniz mi? Onu mu destekliyor yani sen nerden biliyosun knk Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl Oradan çıkma hepsi. Justin Bieber bir tane klibinde bir tecavüz olayını anlatmış kendileriyle ilgili. Biraz araştırırsan bulursun. Yorumla Gülrozi +1 yıl Ohaa ya Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl O dünya düşündüğünden de korkunç. Yorumla Gülrozi +1 yıl Satanizm korkunc evet normal degil Yorumla Gizlikilkalsın +1 yıl Satanizm? Yorumla
Joselynn Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kadın zaten lupus hastası ve 30larında şu an. Ne bekliyordunuz ki. 0 0 Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl İlk defa görüyorum hayattan bezmiş bi hali var bence 😏 0 0 Yorumla
KuzgunSteele Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kadınların kilolu hali bile bakımlı daha önce görmemiştim. 0 0 Yorumla
Manhesuss Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Şakasız yıllar önce baya güzeldi, gerçi yine değişmiş olsa da eskiden bambaşkaydı 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl kilo almış gibi duruyor sadece o kadar değişmemiş ki kadın 0 0 Yorumla
kenpachilerden Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Böbreklerinde Ya da karaciğerinde rahatsızlığı vardır sanırım 😅 0 0 Yorumla
ByDreamm Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Göğüsleri kafası kadsr dediğimiz olay gerçek olmus sanırım 😂 şaftı kaymış resmen 0 0 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Yaş ilerliyor tabi de bu kadar kilo normal değil hastalık mı var acaba 0 3 Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Kendisi ölümcül hastslik gecirdi bobrekleri iflas etti ve nakil oldu. Kortizondan boyle sisik vucudu Yorumla Gercegimsanri +1 yıl @ahmetcann16 oo üzüldüm Allah şifa versin Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Amin Yorumla
Emremre0616 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Bunun açık halini daha bugün gördüm çok güzel duruyordu 0 0 Yorumla
kafeinsiz Takip Et Master Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Memeler iyi.Zayıflık kadınlara yakışıyor tamam etli etli güzel de zayıf kazanır. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ne oldum değil ne olacağım demeli sözünün vücut bulmuş hali olsa gerek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl yaşlanıyor, normal yani 2009'lular liseye gidiyor artık çocuk kalmayacağız hep 0 0 Yorumla
Emreememre1 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Hastalığı varmış o yüzden kilo alıyormuş diye okumuştum. Her haliyle güzel bu kadın, 120 kiloda olsa sevilir bu, yüzü güzel çünkü 0 0 Yorumla
kartallcevaplar Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Bu napmış kendine ya lastiklerde orasından burasından baloncuk çıkar ya onun gibi olmuş 0 0 Yorumla
Abdulkadir010 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl İstese kendini eski haline getirir çok mücadelesi oldu bu kadının hayatta yinede sevimli 0 0 Yorumla
Venüsss59 Takip Et Xper 2 Yaş: 37 +1 yıl Balık etli olmuş bence yakışmış alışık olmadığımız için tuhaf geliyor ilk etapta 😂😂😂 0 0 Yorumla
BirtakımReklamişleri Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 44% +1 yıl Başına türban taksan klasik yaşlı ege kadını 😂 0 0 Yorumla
Godlike_Ruler_ Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 96% +1 yıl Tipik latin, yaş aldıkça ölçüler patlıyor 0 0 Yorumla
AleksBulut Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 90% +1 yıl Çok fazla içki içer, yemeği yer ve sik... r 0 0 Yorumla
Suatbeyy Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Buda karabuge ugramis heralde safti kaymış 0 0 Yorumla
Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Hamilemi bu yine 0 22 Yorumla murattiii +1 yıl Yine derken? Doğurdu mu bu Yorumla Rozes52 +1 yıl @murattiii çoktan Yorumla murattiii +1 yıl Bilmiyodum. Rihanna tamam ikinciye hamileydi de bundan haberim yok Yorumla Rozes52 +1 yıl @murattiii magazin izle azıcık kültürlen😂😂😂 Yorumla murattiii +1 yıl Hahaha 😄 tamam. Yardımcı ol bana kültürle neyim Yorumla Rozes52 +1 yıl @murattiii uyumlu olman ne hoş 😅😂😂 Yorumla murattiii +1 yıl Teşekkürler ☺️ Yorumla Rozes52 +1 yıl @murattiii Rihanna'nın yeni stiline bakarsın saçları kısa civ civ sarısı yapmış Yorumla murattiii +1 yıl Takip ediyorum zaten 😄 Yorumla Rozes52 +1 yıl @murattiii hahahaha 😂😂😂😂 Yorumla murattiii +1 yıl Selena da Twitter da çok cikiyo karşıma 😄 Yorumla Rozes52 +1 yıl Sen şu tişörtü güzel olan çocuk değilmisin koç Burcu Yorumla Rozes52 +1 yıl @murattiii boş ver onları 😅😂😂 Yorumla murattiii +1 yıl O kim be Yorumla Rozes52 +1 yıl @murattiii burcun neydi Yorumla murattiii +1 yıl Başak Yorumla Rozes52 +1 yıl @murattiii he yok o değilsin🤧 Yorumla murattiii +1 yıl O kim ki Yorumla Rozes52 +1 yıl @murattiii eski manita Yorumla murattiii +1 yıl Beni nasıl benzettin onaa Yorumla Rozes52 +1 yıl @murattiii ismi tanıdık geldi Yorumla murattiii +1 yıl Hmm Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Magazin konusunda 563 cevap paylaştı. varil gibi olmuş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
yeni gördüm.
Hala çok güzel kadın ama kendini biraz harcıyor gibi.
Hastalık sebepli
Hiç güzel değil bence Kayseri kizlari ondan daha guzel
aynen ya ama her haliyle güzel
Ne vamış yeni halimde ya
Kilosu var sadece ama gerçek şu ki bu kadını satanizm dünyası bitirdi. Yüzü o kadar çok hayatsız bakıyor ki, üzücü.
Nesi var aceba🤔 önceden cok neseliydi sanki
Mahvedilmiş bir hayatı.
Hastaliktan dolayi mi
O da bir ihtimal ama satanizm dünyası daha çok.
Sataniz mi? Onu mu destekliyor yani sen nerden biliyosun knk
Oradan çıkma hepsi. Justin Bieber bir tane klibinde bir tecavüz olayını anlatmış kendileriyle ilgili. Biraz araştırırsan bulursun.
Ohaa ya
O dünya düşündüğünden de korkunç.
Satanizm korkunc evet normal degil
Satanizm?
Kadın zaten lupus hastası ve 30larında şu an. Ne bekliyordunuz ki.
İlk defa görüyorum hayattan bezmiş bi hali var bence 😏
Kadınların kilolu hali bile bakımlı daha önce görmemiştim.
Şakasız yıllar önce baya güzeldi, gerçi yine değişmiş olsa da eskiden bambaşkaydı
kilo almış gibi duruyor sadece o kadar değişmemiş ki kadın
Böbreklerinde Ya da karaciğerinde rahatsızlığı vardır sanırım 😅
Göğüsleri kafası kadsr dediğimiz olay gerçek olmus sanırım 😂 şaftı kaymış resmen
Yaş ilerliyor tabi de bu kadar kilo normal değil hastalık mı var acaba
Kendisi ölümcül hastslik gecirdi bobrekleri iflas etti ve nakil oldu. Kortizondan boyle sisik vucudu
@ahmetcann16 oo üzüldüm Allah şifa versin
Amin
Bunun açık halini daha bugün gördüm çok güzel duruyordu
Memeler iyi.
Zayıflık kadınlara yakışıyor tamam etli etli güzel de zayıf kazanır.
Ne oldum değil ne olacağım demeli sözünün vücut bulmuş hali olsa gerek
yaşlanıyor, normal yani 2009'lular liseye gidiyor artık çocuk kalmayacağız hep
Hastalığı varmış o yüzden kilo alıyormuş diye okumuştum. Her haliyle güzel bu kadın, 120 kiloda olsa sevilir bu, yüzü güzel çünkü
Bu napmış kendine ya lastiklerde orasından burasından baloncuk çıkar ya onun gibi olmuş
İstese kendini eski haline getirir çok mücadelesi oldu bu kadının hayatta yinede sevimli
Balık etli olmuş bence yakışmış alışık olmadığımız için tuhaf geliyor ilk etapta 😂😂😂
Batısal Merve Boluğur vakası sdfg
Oha. Ne olmuş harbiden bu ne
Başına türban taksan klasik yaşlı ege kadını 😂
Tipik latin, yaş aldıkça ölçüler patlıyor
Kendime ne yapmış bu 🤣🤣
Çok fazla içki içer, yemeği yer ve sik... r
Fazla hap almanın zararları
Bu son haliyse şimdi görmüş oldum
Güzel bir kadindi yazık etmiş kendine
Bunun göğüsler böylemiymiş ya
Kortizondan boyle oldu haata kadin
Buda karabuge ugramis heralde safti kaymış