ABD'ye yerleşip tır şoförlüğü yapmaya başlayan Tolga Karel, "Çocuklarımın her birine 1 bitcoin miras bırakacağım. En azından beni her an hatırlar arkamdan dualarını eksik etmezler" açıklamasında bulundu. Sanal para miras bırakır mıydınız?

ABD'ye yerleşip tır şoförlüğü yapmaya başlayan Tolga Karel, "Çocuklarımın her birine 1 bitcoin miras bırakacağım. En azından beni her an hatırlar arkamdan dualarını eksik etmezler" açıklamasında bulundu. Sanal para miras bırakır mıydınız?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Adam ne yaparsın bebeler büyüyene kadar para katlar sürekli gadası
Olmaz bence
Bu adam çok zeki Türkiye'de oyunculuğu bırakıp ABD'ye gitti ya la bu adam gittikten sonra ülkeye olmayan kalmadı Atamdan sonra en ileri görüşlü adam bu aq
Kripto para sonuçta bir meşrudur. Pragmatik açıdan bakacak olursak, gelecekte bitcoin potansiyel olarak önemli bir miktarda değere sahip olabilir.
İleride ne olacağı belli değil. Çünkü bir gün teknoloji denilen şey, yok olabilir. Her şey doğal seleksiyona bağlıdır.
Çok mantıklı geçen yıl 19 bin dolardı btc şimdi 70 bin dolar ve gelecekte 1 milyon dolar olacağı tahmin ediliyor.
Risk. Fakat 60 bin dolara aldığı coin 30 bine düşse de çocukların cebinden para çıkmadığı için zararda sayılmazlar
yeni nesil miras 😅 bizimkiler arsa ev bırakmıştı
mantıklı değil bu arada değer kaybetme riski çok yüksek olan bir şeyi miras bırakmak
Miras olsun isterse taştan olsun shsj.
bitcoini ilk çıktı zamanlar alsaydık şu an milyonerdik
Daha dün Leylayla sevişip nejlayı düt Oğuz tır şoförü olmuş. Vay anasını sayın seyirciler.
Daha ne olsun , adam bu dünyadan göçtüğünde bitcoin fiyatını görünce öyle demezler
Miras kalsinda cek senet doviz arsa bitcoin ne kaliyorsa kalsin sorun yok
Sanala güven olmaz ben her zaman elimde gördüğüm paraya inanır güvenirim
Tek hayalim uluslararası tır şoförü olmak, ah bende az üstüne düşmeliyim.
Dedem de biz bütün torunlarına 1 ev verdi kırgınım şu an coin istiyorum dedeee 🥲🥲🥲🥲
Herife helal olsun valla, hem Türkiye'deki "Sömürü Düzeni"nden kurtuldu hem de kendine mis gibi aile kurdu.
Köşeyi dönmek için yabancı eş şart ya, dilenci çöpçü hurdacı bile olsa razıyım ben de gavur bir koca istiyorum acilen 🤣
O değil de adam ne kadar yakışıklı 😃 Var bir Avrupa kanı
4 tane Bitcoinim var 15 bin dolardan aldığım ama evlenmeyeceğim işte sıkıntı orada.
Keşke bizim de böyle babamı olsaydı 😀
Artık hersey sanal en doğrusunu yapmış adam
çok başarılı bir hareket
Money is money. Neden olmasın
1 çok olmuş ya, yarım biraksaymış 🖤
Çok iyi olur çok da güzel olur
iyide vana ne?
Tolga Karel istedigini yapsin
Sanallıktan gerçekliğe geçiyor yavaş yavaş.
Mantıklı ve akıllıca değil.
çok da büyük para değil
Saçma olur güvenilir değil
Çocuklar da sarı 😅😂
ilk cocugunu unutmasin bu defa
Olursa bırakırım bir sakıncası yok 😃
Az para
Gereksiz miras
Saçma
Bu adam... neyse...
Olur
oh ne güzel