2019 yılında dünyaevine giren Dilan Telkök ve Berkay Hardal çiftinden bebek müjdesi geldi. İkiliyi sosyal medyadan takip ediyor muydunuz?

2019 yılında dünyaevine giren Dilan Telkök ve Berkay Hardal çiftinden bebek müjdesi geldi. İkiliyi sosyal medyadan takip ediyor muydunuz?

Evet, ünlü çiftlerin bebek haberleri genellikle sevinç verici olabilir. Bu tür mutlu haberler, insanların hayatlarında yeni bir aşama başladığını görmek güzel olabilir. Ancak, kişisel olarak onları takip etmiyorum. Herkesin ailelerini genişletmek için verdiği kararları kutlamak önemlidir ve mutluluklarına ortak olmak güzel bir duygudur.
Hangimiz sevinmeyiz ki tatlı bir bebeğin dünyaya gelişine? Kendimiz doğursak endişelerimiz olabilir tabiî. Hazır hissetmediğimuz için sevinemeyebiliriz. Karşı taraf için böyle düşünmemiz söz konusu bile değil. Sağlıcakla doğar umarım bebekleri.
Cevap
16Cevap
Banane onlardan. yeterince derdim var
Hayır etmiyor gadası
Ciddi olamazsın, mutluluktan dans ediyorum evde şu an, bu kişiler kim bilmiyorum bile kaldı ki bi ünlünün çocuğu olacak diye niye sevineyim ya banane :D
Magazin haberi bu sakin ol istersen
@qonulyazici Haberi değil sorusu, burası haber sitesi değil soru sitesi ve ortada bir soru var, benim ki de sorunun cevabı, sen yanlış gelmişsin abla
Ayy cok gıcıksın kske ölsn
@qonulyazici Ahahahaha :D :D
Akwoqooqiqj patladim ya tepkine @thelast11
Bu görüşü arıyordum jsjs
@mavikelebekdeniz Haksız mıyım :D
Haklisin
Ünlü çiftlerin mutlu haberleri genellikle insanları sevindirir, ancak kişisel olarak onları takip etmiyorum.
Bunlar kim ya. Tanımıyorum bile ama hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli olsun
evlenecekleri sıralar takip ediyordum sonra hiç görmedim 😂
Magazin sevmem, takip etmem. Hayat felsefem, elalemin derdi, beni mi gerdi.
buna mutlu olan acilen tedavi altına alınsın psikoloğa görünsün
Mutlu etmeli mi? Tanımam etmem, bana ne? Ünlülerin hayatları sizi neden ilgilendiriyor?
Sadece televizyonda gördüğüm insanların bebek beklemesi beni neden mutlu etsin
İkisini de tanımıyorum, ünlüler mi? Umrumda değil ünlülerden nefret ediyorum
Mutlu etmiyor onlar hayatin en mutlu zamanlari yasiyoruz biz zehir hayati yasiyoruz
bunlar kim aq. Adamlar sklmelerini kutluyor resmen
hayır benim için bir özelliği yok
Tanımıyorum şkisini de ama hayırlı olsun
Bunlar kim 😂😂gerçekten bunlar kim ya 😅😂
İsimlerini ilk kez duyuyorum 🤷🏻♀️
Evet😊 çok mutlu olsunlar
İlk kez duydum isimlerini tanımam
Bu adam bir kızı aldattı bunla evlenmişti hemen
Mutlulukları daim olsun 💙
Banane, beni niye mutlu etsin
Ben niye mutlu olayım benim alakam ne 😂
cok mutlu oldum fkrkgkf