Tüm görüşleri bir tarafa bırakıp cevaplamanizi istiyorum, Türkan Şoray bile gözlerine bakmazdım aşık olmaktan korkardım diyordu.

Tüm görüşleri bir tarafa bırakıp cevaplamanizi istiyorum, Türkan Şoray bile gözlerine bakmazdım aşık olmaktan korkardım diyordu.

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ben en azından katilimi tanıyorum
Fakat sen birgün sevilmedigin bir yürekte , Kim vurduya gideceksin.
Tabiki yakişikli❣️♥️
Kadın döven şiddete meyilli insanlardan hoşlanmam..
Güzel soru. Bu herifi öven herkesi engelledim. Verimli geçti.
sonucta erkek kadin gibi cekici ve guzel olmaz
Erkekler kadınlardan daha çekici bence
nasil oluyor o detay verebilirsen
Öyle bence.
sen de inanmiyorsun dedigine detay veremiyorsun erkegin neresi cekici gogus yok kalca yok dolgun dudak yok narinlik yok erkekte cekici hic bir sey yok kadin gibi sertlik var sadece ofke var siddet var kabalik var neresi cekici bunlarin anlamadim
Bak işte senin zihniyet burada, göğüs ve kalça söyler misin ben kadın olarak kadınları nasıl çekici bulabilirim? Onların göğüs, kalcalari ilgimi çekmiyor Bana çekici gelen erkeklerin geniş omuzları ya da iri vücutları, bakışları her erkeğin değil tabi bazı erkeklerin saçma sapan konuşma ya ben kadın olarak kadınları neden daha çekici bulayım 🤣
bir kadin icin genis omuz iri vucut bakislar cekici olabilir erkekte normal zira guc ve kudret gostergesidir sertlik gostergesidir yakisikli olmak baska sey her iri vucutlu genis omuzlu erkek yakisikli degildir erkegin bakislari serttir neresi cekici anlamadim o zaman sen sert erkeklerden hoslaniyorsun erkegin yuz hatlari da serttir yani bir kadinin butun bu sertliklerden hoslanmasi bana normal gelmiyor kadinlarin sertlikten hoslanmadigini sanirdim neyse anlasamayacagimiz ortada ayni seyleri soylemiyoruz uzatmaya gerek yok yakisiklilik guzellik cekicilik ayni seyler mi ondan da emin degilim hele soz konusu erkek olunca kisaca erkekte kadin gibi guzellik narinlik aranmaz yoktur cunku erkektir neyse konu uzun burada tartismaya gerek yok anlasamayiz fikirlerimiz farkli iyi gunler
Çok saçmalıyorsun iyi günler
Bariz bir aurası olduğunu düşünüyorum.
Sevmediğim Bi şahsiyet
yakısıklı degil
Vatan haininin tekiydi
Adı üstünde çirkin kral 😅
Çirkin değildi sadece
Adamın lakabı çirkin kral değil mi
Evet öyleydi
E sorunun cevabı o değil mi😄
Türkan Şoray 'ı AŞIK olmaktan korkarmis o zaman çok aşık kadın varmış.
O film lakabı sanırım 🫠
Türkan şoray neye dayanarak onu söyledi bilmiyorum ama adam en iyi fotoğrafında bile yakışıklı değil
Bizim zamanımıza göre yakışıklılık kavramına uymuyor ama onların zaman da uyuyor 🙂
O yakışıklılık kavramı bence en ünlü ve zengin oyunculardan biri olmasından😄
Bana göre değil kişiden kişiye değişir
Tipik kürt işte
Kürt erkekleri yakışıklı olamaz mı yani?
Hayır hırtin biri
Değillll
Asla değildir
Yakışıklı