Magazin Çok güzel olup ünlü olmadan ölmek, sizce de çok yazık değil mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bataklıkta bir gül olarak yaşlanıp ölmek.😔😂 Güncellemeler11 ay İşsiz kaldım kafa buluyorum arkadaşlar. Lütfen duyar kasmayın. Çok güzel olup ünlü olmadan ölmek, sizce de çok yazık değil mi? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
SofiaSayman Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 88% 11 ay ünlü olmak ne yaa düşük IQ’lü insanların max vizyonu… 1 1 Yorumla Soran 11 ay Kafa buluyorum kanka, takılma. Yorumla
Canselllqx Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 92% 11 ay Herkes ölecek ünsüzde olsan ünlüde olsan bir zaman sonra unutulmaya mahkumsun 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 11 ay Magazin konusunda 5,3b cevap paylaştı. Bence değil güzellik önemli değil 1 1 Yorumla Soran 11 ay Ama biz güzel insanlar çevremizi süsleriz, yüzümüze bakan insanların içi açılır. Hiç görülmeden solup giden güzelliğe yazık olur.
Gizli Üye (25-29) 11 ay Ünlü olursan diğer insanlar gibi yaşayamazsın sürekli peşinde birileri olur nefes aldırmazlar o yüzden halktan kendini soyutlaman gerekir 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 29 , eic 73% 11 ay Magazin konusunda 1b cevap paylaştı. Twitter’a gir, soyun yavrum 0 2 Yorumla Soran 11 ay Öyle değil. Bir de onlar ünlü değil başka bir şey. Yorumla Oluştur 11 ay Kadın cinsiyetinin ünlü olabilmek için çok fazla alternatifi yok kanka, şarkıcı değilsen soyunacaksın Yorumla
Diyarbakirli_mavis21 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 93% 11 ay Sen misin o 🤔😏 0 2 Yorumla Soran 11 ay Tanıyor musun beni, yoksa farkında olmadan ünlü falan mı oldum. Yorumla Diyarbakirli_mavis21 11 ay Haha 😂 yok be seni hiç gormedşm ki..😂🤦 Anlattığın kişi sn misin yani kendinden mi bahsediyorsun sen 🤦 Yorumla
Sebelep Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 99% 11 ay tam tersine :d 0 8 Yorumla Soran 11 ay Neden Yorumla Sebelep 11 ay ünlü olunca her şey güzel mi olacak sence?huzur daha önemli gibi Yorumla Soran 11 ay O zaman da çevremde bir sürü avcı olacak gerçi. Yorumla Sebelep 11 ay boş ver gereksiz kalabalığa gerek yok :Dünlü olacka kadar güzel mi olduğunu düşünüyorsun. Yorumla Soran 11 ay Evet... Yorumla Sebelep 11 ay yaşın kaç? ne iş yapıyorsun? Yorumla Soran 11 ay Garsonluk, kasiyerlik gibi ayak işleri yaptım bir süre. Bir hafta önce işten çıkmak zorunda kaldım çalışma şartları çok zorluyordu. Ben de ünlü olma hayalleri kurmaya başladım. Nasıl olsa zaten olmayacak😂😂😂😭😭😭 Yorumla Sebelep 11 ay öyle deme. bir çok ünlü bahsettiğin "ayak işleri" yaparken keşfedildi. hayat ne gösterir bilemezsin.:) hayallerin gerçekleşir umarım Yorumla
Benibirdahadoğurma Takip Et Xper 5 Yaş: 27 11 ay Foto gelir mi boydan 0 5 Yorumla Soran 11 ay Hayır dostum. Fakir olduğum için güzel giysilerim yok ama ünlü olsaydım ortalığı yıkardım. Yorumla Soran 11 ay 😭😭😭 Yorumla Benibirdahadoğurma 11 ay Maddi durumunu sormadım ki Yorumla Soran 11 ay Biliyorum işte güzel giyinemiyorum. Yorumla Benibirdahadoğurma 11 ay Benim için problem değil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
ünlü olmak ne yaa düşük IQ’lü insanların max vizyonu…
Kafa buluyorum kanka, takılma.
Herkes ölecek ünsüzde olsan ünlüde olsan bir zaman sonra unutulmaya mahkumsun
Bence değil güzellik önemli değil
Ama biz güzel insanlar çevremizi süsleriz, yüzümüze bakan insanların içi açılır. Hiç görülmeden solup giden güzelliğe yazık olur.
Ünlü olursan diğer insanlar gibi yaşayamazsın sürekli peşinde birileri olur nefes aldırmazlar o yüzden halktan kendini soyutlaman gerekir
Twitter’a gir, soyun yavrum
Öyle değil. Bir de onlar ünlü değil başka bir şey.
Kadın cinsiyetinin ünlü olabilmek için çok fazla alternatifi yok kanka, şarkıcı değilsen soyunacaksın
O yüxden mi gizlisin ndkfk
Sen misin o 🤔😏
Tanıyor musun beni, yoksa farkında olmadan ünlü falan mı oldum.
Haha 😂 yok be seni hiç gormedşm ki..😂🤦
Anlattığın kişi sn misin yani kendinden mi bahsediyorsun sen 🤦
tam tersine :d
Neden
ünlü olunca her şey güzel mi olacak sence?
huzur daha önemli gibi
O zaman da çevremde bir sürü avcı olacak gerçi.
boş ver gereksiz kalabalığa gerek yok :D
ünlü olacka kadar güzel mi olduğunu düşünüyorsun.
Evet...
yaşın kaç? ne iş yapıyorsun?
Garsonluk, kasiyerlik gibi ayak işleri yaptım bir süre. Bir hafta önce işten çıkmak zorunda kaldım çalışma şartları çok zorluyordu. Ben de ünlü olma hayalleri kurmaya başladım. Nasıl olsa zaten olmayacak😂😂😂😭😭😭
öyle deme. bir çok ünlü bahsettiğin "ayak işleri" yaparken keşfedildi. hayat ne gösterir bilemezsin.
:) hayallerin gerçekleşir umarım
Foto gelir mi boydan
Hayır dostum. Fakir olduğum için güzel giysilerim yok ama ünlü olsaydım ortalığı yıkardım.
😭😭😭
Maddi durumunu sormadım ki
Biliyorum işte güzel giyinemiyorum.
Benim için problem değil
Yazık değil