Piyanist İlkim Tamkan, maruz kaldığı şiddet eylemleri için eski sevgili Fırat Tanış hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı. Açıklamayı sosyal medya hesabından paylaştı. Olaya ilişkin Gonca Vuslateri'den de yorum geldi.

Piyanist İlkim Tamkan, maruz kaldığı şiddet eylemleri için eski sevgili Fırat Tanış hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı. Açıklamayı sosyal medya hesabından paylaştı. Olaya ilişkin Gonca Vuslateri'den de yorum geldi.
olayı derinlemesine biliyo musunuz bir durumu derinlemesine bilmiyosanız bilinçli insanmış gibi duyar kasmayın, bir insan durduk yere neden şiddet uygulasın psikolojik veya fiziki şiddet bunu neden yapsın, hastalıklı bi kişiyse neden daha önce ayrılmadı, öyle şiddetin her türlüsüne karşıyım lafları filan boş laflar dünya tertemiz ve son derece güvenli bi yer değil herkes kendini korumak için gerektiğinde şiddete başvurmalıdır son olarak şiddet gören her zaman haklı mıdır
Cevap
11Cevap
Şiddetin her türlüsüne karşıyım. Kadınlar ve genç kızlarımız bir psikolojik ve fiziksel şiddete maruz kaldıklarında korkmasınlar gidin şikayette bulunun bunu yakınlarınızla paylaşın şiddete uğramanız utanılacak bir şey değil, size bunu yapan utanmalı. 8 Mart kadınlar gününe bu kadar yaklaşmışken dünde 7 tane kadının şiddet ve ölüm haberi alındı. Ülkemizin bu konudaki yatırımlarını çok eksik buluyorum. #SendeŞiddeteDurDe
Başlangıç için böyle teşhir çok güzel. Çünkü kadınlar korkmadıklarını, tacizciyi ifşa ederek gösterdiklerinde, erkekler de bu işin yaptırımlarının ağır olduğunu anlayacaktır. Ahmet Kural, Ozan Güven, Fırat Danış gibi dışarıdan bakınca imajı düzgün erkeklerin bu sapkın davranışlarının var ise ifşalanması şiddetin sadece eğitimle alakalı olmadığını da gösteriyor. Bu tarz ifşalar adaletin yerini bulmasında ve toplumda farkındalık yaratmada oldukça etkili diye düşünüyorum.
Ünlüler, sözde sanatçılar (!) dünyasında, hani topluma tepeden bakan, kendini üst sınıf gören elit kesim, hani kendini topluma medeni gösteren kesim, şiddet bunlar arasında çok daha yaygın ama ekrana yansımıyor. Nolursa olsunlar Türkiye'de ki o yobazlık kanlarında var🥺 en cahilinden en medenisine kadar hepsinde hayvani davranışlar var🤮
Vay arkadaş ya, millet iyilik, sakinlik abideleri gibi görünüp, böyle ters köşe yapmaları ve biz insanlar sayesinde unutulup alkışlanırlarsa sonuç böyle olur. Ahmet Kural, Fırat Tanış, İbrahim Tatlıses ve niceleri ;alkışlansın alkışlansın ki devamı gelsin 😡
Beklemediğim bir ünlüydü açıkçası. Topluma yansıttığı iyi insan imajını üstüne iyi giymiş buradan anlıyoruz. Umarım en kısa zaman da piyanist hanım bu travmasını atlatır. Kendisine geçmiş olsun diliyorum. Şiddetin her türlüsüne karşıyız.
Maalesef ki bu ülkede eğitim olmadıkça cahillik oldukça şiddetin önüne geçilemez ne yazık ki.. bu tür şeyler de sürekli olmaya devam eder.. #SendeŞiddeteDurDe
Türkiye deki erkeklerin çoğu psikolojik olarak şiddete eğilimli tedavi olmaları lazım
Arkadaş bittiyse bitti psikopatlığın ne lüzumu var , dünyada tek o kadın veya o erkek mi var , ne saplantılı manyak bir toplum lan
Kadınların erkekleri e. zip ipleri eline alması lazım erkekler ehlileştirilirse bu iş en mantıklı çözümüne kavuşur
Çok şaşırdım şu an. 🙄🙄Beklemediğim bir oyuncuydu.
Fiziksel veya psikolojik... bir insanin alanini kendi pisliginiz hatta keyfiniz icin bile icin isgal edemezsiniz.
Cahil insanlar. Hala asiri dusuksunuz. Sinirlerimi bozuyosunuz.
Cok iyi yapmis bu arada İklim Tamkan ve Gonca Vuslateri. Eminim bu yaptigi baslangictir.
Adamin da sifatini s2yim bu arada. Teke gibi iste beyazli sakalli biyikli :D
Koyu Bilal demek ki kendi rolünü oynamış. Hiç yakıştıramadım.
Piskolojik şiddetten bahsetti yalnız. Şiddetin her türlüsü kötü ve kabul edilemez, yanlış anlaşılmasın. Ama çokta yakıştırdığım bir çiftti ve Fırat Tanışıda severdim şşırmdım desem yalan olur…
@ponçikmom gereksiz bir soru ve çıkış olmuş, 2. Cümlemi okumanızı tavsiye ederim. İyi günler
Her önüne gelenle beraber olmasın bunlarda kim kime dum duma belli değil
En komünist, en feminist, en solcu lavuk bu değil miydi lan :d
Kadın da rahatsızlık uyandırıyorsan bekleme yapmamalı
Kadınlar inatla yanlış erkeklerle sevgili olmaya devam ediyor
Hiç bir şey ne yaparsan yap şiddet daha çok çoğalıyor azalmıyor
Adam şiddet uyguluyor ceza alıyor çıktımı da sen beni nasıl şikayet edersin diye de bu sefer kadını öldürüyor veya ölümle tehdit ediyor
Fırat tanış psikopat mı çıktı 🙄
Daha ağır cezalar gelmeli ve uygulanmalı
Ünlüler bile şiddetten yana gadası
Bu tür insanlar ürememeli
Bu Fırat çok istekli bir herif
Koyu bilal rolünden çıkamamış demek ki
Kabul etmiyorum uzaklaltırma bir çözüm degil
Erkekler çok kötü ya
Görüşmemek gerek