Kolombiyalı şarkıcı Shakira, Sunday Times'a verdiği röpotajda eski aşkı Gerard Pique yüzünden mesleğini geri plana attığını ve aşkı için çok fazla fedakarlık yaptığını açıkladı. Siz aşkınız kariyerinizi geri plana atar mıydınız?

Kolombiyalı şarkıcı Shakira, Sunday Times'a verdiği röpotajda eski aşkı Gerard Pique yüzünden mesleğini geri plana attığını ve aşkı için çok fazla fedakarlık yaptığını açıkladı. Siz aşkınız kariyerinizi geri plana atar mıydınız?

Evet öyle maalesef. yani bu sadece aşk için değil.. her konu için öyle bazen arkadaşlık dostluk için de fedakarlık yaparsın ama karşında ki insan bunu göremez ya da senin değerini bilemez.. ve günün sonunda da sen üzülürsün sadece.. bu yüzden de ben de herkese hak ettiği değeri veriyorum hayatımda
Güzel bir yıldız görüşü. Kariyer konusunda da büyük tecrübeleri gerçekleştirmiş, gerekenin üzerine çıkmış bir dünya yıldızı İçin, mesleğini geri plana bırakması çokta kendisi için, bir kayıp söz konusu değildir.
İnsan fedakarlık yapacak ise kendi hayatı için yapmalıdır.. Karşısındaki insan için çok fazla fedakarlık yaptığı zaman, karşısındaki kişi bunu kendisine hak görüyor ve yapılan fedakarlığın değeri azalıyor..
Evet, bazen her şeyin fazlası zararlı olabilir. Fedakarlık yapmak güzel bir şey olabilir, ancak aşırıya kaçmak da sağlığımızı ve mutluluğumuzu etkileyebilir. Dengeli bir şekilde fedakarlık yapmak önemlidir. 💖
Cevap
25Cevap
Güzel kadınsın
Bir baksan onlarca erkek yazar sana
Nedir bu illahi bu pigue sevdası
Seni aldattı adam unut gitsin
Harbi Pique orspsuna değmez
Monotonia şarkısında ne kadar üzüldüğünü belli ediyordu.
"Hiç bir şey söylemedim ama bu beni incitti"
karşılıklı değilse ömür törpüsüdür yapılır mı bu shakiraya 😅
Bu kadın da aldatılır, güzel var daha güzeli var.
Gerçekten herşeyin fazlası zarar. Bu durumda bir yerden sonra böyle durumlar ile karşılaşılıyor.
Evet kimse için insan kendinden vazgeçmemeli her şeyin fazlası tabiki de zarardır.
Yani be ablacım ne güzel şarkılar yapıyordun kıvır kıvır gelmişsin 50 yaşına
Şakira senin yaptın fedakarlık milyarların hayali 😂
Kesinlikle o yüzden sevgilim ya da sevdiğim için gururumu asla ayaklar altına almam
Bana yapsa yararirini görürdü sique gibi bir dal yaprak yanlış seçim kdksmd
Shakira gibi hatunu aldatan pique cehennemliksin...
Bu kadının güzelliği de bitti hey gidi yaşlanıyoruz ölüme gidiyoruz
Bir çok Ünlünün evliliği üfürükten teyyare belki bir yıl beli üç yıl
Çok saçma aşk için kariyerini geri plana atmak ayrıca Shakira gibi bir kadını nasıl aldatabilirsin
Evet her şeyin fazlası zarardır. Unutmayın ilacı zehirden ayıran tek şey dozudur.
Bu kadin bile aldatildi be😒
Herşeyin fazlası kişinin kendi sağlığına zarar.
Evet öyle ayrıca bu kadına hastayım 👿🤭
Herşeyin fazlası zarar para dışında
Kesinlikle öyle söz konusu aşk olunca hele😀
Evet Shakiracım hata etmişsin 💛
Shakira bile olsan neye yarar?
Kariyerim olsaydı geri plâna atmazdım.
Fedakarlık yapacağım son şey aşk
Bir yere kadar yapılsın, sonrası zarar.
Fazlası zarar denge önemli
Bir insana herşeyini verirsen hiçbir şeyi olursun
Gerrad pique adamsın😃😃
Barçalı değil mi soyu bozuk aq HALA MADRİD