Magazin İmkanınız olsa hangi ünlü ile beraber olmak isterdiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benim 2 vazgeçilmezim var. Biri Barış Kılıç diğeri de Buğra Gülsoy Güncellemeler1 yıl Ay bir de İbrahim Selim var onu unuttum🥲🥲 Güncellemeler1 yıl Süper soru seçilmişim yuppiiiii🥳🥳 İmkanınız olsa hangi ünlü ile beraber olmak isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
İsaCetnky Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 91% 1 yıl Ünlülerli pek takip etmem ama çocukluğumun hayali adını unuttum Alacakaranlıktaki bella dkckdkckf 1 0 Yorumla
vesvesex Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Barış kılıç ne ya 😂 buğrada fotojenik bir adam normalde yakışıklı değil ama bazı açılardan çok yakışıklı duruyo 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Bence ikisi de çok karizmatik Yorumla
İzmitlimm Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Ikisi ile grup yaparsın umarım 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Ayyy ne güzel bir dilek bu umarımmmm Yorumla İzmitlimm 1 yıl Elimde olsa sağlardım yapmanı 😎 Yorumla İzmitlimm 1 yıl Üçlü girsinler ozaman kanka sana 😁 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Selam ben Buğra bende seni isterim ama nasıl olduğun hakkında bir fikrim Yok 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla
Amara_22 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Grinin elli tonu grayVeya 365 days massimo 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Magazin konusunda 488 cevap paylaştı. Olmazdım. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ünlülerli pek takip etmem ama çocukluğumun hayali adını unuttum Alacakaranlıktaki bella dkckdkckf
Barış kılıç ne ya 😂 buğrada fotojenik bir adam normalde yakışıklı değil ama bazı açılardan çok yakışıklı duruyo
Bence ikisi de çok karizmatik
Ikisi ile grup yaparsın umarım
Ayyy ne güzel bir dilek bu umarımmmm
Elimde olsa sağlardım yapmanı 😎
Üçlü girsinler ozaman kanka sana 😁
Selam ben Buğra bende seni isterim ama nasıl olduğun hakkında bir fikrim Yok
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Angel di maria ❤️
Sagopa Kajmer. 💖
Hülya Avşar İrem derici
Ünlü birini hayatımda istemem..
Grinin elli tonu gray