Şarkıcı Gökhan Türkmen, "İnsanlara erkeklerin oje sürmesi garip gelebilir, kendimi böyle seviyorum." açıklamasını yaptı. Siz oje süren erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Şarkıcı Gökhan Türkmen, "İnsanlara erkeklerin oje sürmesi garip gelebilir, kendimi böyle seviyorum." açıklamasını yaptı. Siz oje süren erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bu erkeklerin kadın özentilerini anlamıyorum. Bakın konu kendini sevmek filan değil. Ama erkekler son 20 yılda tuhaflaştı. Tayt giymeler , etek giymeler, topuklu ayakkabı, kadına has ne varsa deniyorlar. Sanırım cidden bu yiyeceklerdeki hormonlar bizi tuhaflaştırdı.
Artık kadınlar yeniden başa dönüp o erek gibi davranan erkeleri aramaya başlayacaklarını düşünüyorum. Neyse sakinim cevap bu kadar :D.
İnsanlar dikkat çekmek için değişik yollara basvurdugu gündem olmak en sevdikleri.
Kimisi bu saçmalıkları akım sanıp internette sözüm ona gündem oluyorlar.
Kişinin kendini nasıl hissettiği pek beni ilgilendirmez ama bunu modaya çevirmeye çalışanlar zirvalamqya çalışmasın
Hayır ben yakıştırmam sürmem de. oje kadınlar için icat edilmiş bir şey. erkek adam makyaj yapmaz. Joker gibi film karakteri makyajı olabilir tek sefer için o da.
M*allık başka bir şey değil erkek adam bakım yapar kıl falan alır ama oje sürmek nedir abi? Git cinsiyet değiştirme ameliyatı yapta üstüne tam olsun bari
Cevap
41Cevap
Hayır yakıştıramıyorum erkeklere böyle şeyleri ya. Gökhan türkmenin oje sürdüğünü ilk kez duyuyorum hoş durmamış bence ya.
şimdi erkek tırnak bakımı yaptırabilir manikür pedikür yaptırabilir bunda bişey yok
çünkü bu bakım üzerinedir
ama ojenin bakımla bir alakası yoktur oje bir makyajdır bir kadın süsüdür
bu süsü erkeğin kullanması gereksizdir
diye düşünüyorum
Önce kendinizi eleştirin siz. Ben de erkekte oje görmek istemem ama sürüyor diye de eleştiri yapmam. Kendi tercihidir saygı duymayı öğrenin artık
Ojeli erkek görünce ben
https://i.hizliresim.com/hhi0wsz.jpeg
Hayır beğ
Bir erkek neden oje sürer, amacı nedir bilmiyorum. İtici geliyor, sade klas has erkekler kalmadı bu devirde çoğunun gоtü başı ayrı oynuyor.
Şarkıları güzel bu adamında şu an gözümde bir sıfırlandı karizması bee...
Oje nedir abiii... O kadar feminenleşmeye karşıyım.
Kimin ne yaptığı inanın diğer insanları ilgilendirmemeli. Ama şöyle de bir şey var erkeklerde sürmeli diye empoze etmesinler. Ben buna saygı duymam
İb * nelige giden yolda oje de sürülür, etek te giyilir. Ama bu şekillere girip te ben erkeğim diye iddia edilmez.
Yarın etekle de çıkarlar , erkek erkek gibi olmalı bence...
Tüm kızlar oje sürsün Erkekleri kendine getirin
Kimse eleştiremez iyi ya da kötü diye seçimler saygı duyulur
Aaaaaaşkkk seni yazıyooormuuş biiiilmeeedeeenn kaderime kazıyooormuuuss
Yakinda ayyy tirnagim kirildi derler, protez tirnak da takarlar. Saclara sari kaynak falan da yaparlar. Ortalik tro dolcak galiba vaziyet alin kizlar :D
Delikanlı adam sürmez. Delikanlı olmayana bir şey diyemem.
Adam cevabi "böyle seviyorum" demiş kendi bilir. Eleştirmek yerine saygı gösterelim.
Yakıştırmıyorum. Ama sürebilir tabi bana mı soracak.
Ben yakıştırmıyorum. Ama bakımlı erkek her zaman iyidir. Her oje sürende bakımlı tabiki değildir
Gökhan turkmende eksikti tam oldu
Bu dünya nereye gidiyor acaba
Gökhan birbirini düdükleyen amcalara laf ediyor mu bu hadsizler adamı eleştiriyor
Kendini öyle seviyor olabilir ama biz onu öyle görmeyi sevmiyoruz ne olacak ☺️
şu an bu şarkıcıdan çok kötü soğudum seside güzeldi bee😂😂😂
YouTube Gökhoş Türkmen yazıyorum Gökhan Türkmen mi demek istediniz diyor, çok soğudum.
Dünya tersine dönüyor insanlar normal görüyor erkeler kadın, kadınlar erkek oldular allah sonumuzu hayır etsin
Ben erkekte de kadında da sevmem. Kesilmiş ve temiz olduğu sürece her tırnak şıktır bence.
İnsanları rahat bırakın lütfen hoşuna gidiyor ise sürsün
Beğenir veya beğenmezsin bu kadar
Örnek, sakal bırakan kadın istenir mi? Bu şekilde bir sevgiliniz olabilir mi?
Kadın kadın gibi olmalı,
Erkek’te erkek olmalı.
Böyle diye diye piyasada erkek kalmadı kimi oje sürüyor kimi tayt giyiyor
Herkesin tercihi kendine ben bir şey demem kim nasıl mutlu oluyorsa öyle yaşasın
Ben sürüyorum. Ama ben zaten kız olmak istiyorum.💅💅
🤣 Adam seviyorsa banane
Kendini böyle sevenler varsa biz neden eleştirelim
Yakıştırmıyorum valla bu da bi gözümden düştü
Yakışıyorsa yapsınlar
Erkekte oje o kadar itici geliyor kı
Allah askina erkekler bari sürmesin
Turkiyede erkek kalmayacak ya
Evet yakistiriyorum far da yakisiyor bence
Ay hayir ya 🥲 yakıştırmıyorum erkeklere oje 🥲
Zevkler ve renkler tartıșılmaz..
Buda mi gey cikti mk nonosu
Siyah oje iyiydi sanki renkli renkli olmamış ya
Yakışmıyorum ama sürebilirler sorun yok.
Hayır yakıştırmıyorum…
Kısa tırnakta güzel durur seviyorsa sürsünler ☺️
Bu zamana kadar sevmiyormuş demek ki.
Bana itici geliyor.
Hayır yakıştıramıyorum.
yakıştırmıyorum, çok tuhaf duruyor.
hadi ordan layt erkegi
Büyük insan kendini büyük bozdu
Kendim hariç diğer kimseler ilgi alanım değil
Yakıştıramadım ama onun tercihi ne diyelim
seviyorum bu adamı
Itici