Merhabalar Herkese 🌸

Kristen Stewart, Rolling Stone'a, eski sevgilisi Robert Pattinson ile geçmişleri hakkında soru sorulmasından bıktığını söyledi.
İnsanlara eski ilişkileri hakkında soru sorar mısınız?
Merhabalar Herkese 🌸
Kristen Stewart, Rolling Stone'a, eski sevgilisi Robert Pattinson ile geçmişleri hakkında soru sorulmasından bıktığını söyledi.
İnsanlara eski ilişkileri hakkında soru sorar mısınız?
Kimsenin hayatı beni alakadar etmiyor. Samimi olduğum insanlarla her şeyi konuşabilirim ama sürekli de temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp aynı şeyler konuşulmaz ya..
Teşekkür ederim ❤️
Bizim sormamız bir şey ifade etmez ki. Biz soran olarak tek tük kişi oluruz. Onlara gazete ordusu soruyor ondan sıkılıyorlar.
Eic için teşekkür ederim ✌️🌹
Cevap
18Cevap
Ben kimseye soru sormam çünkü kimsenin geçmiş ya da şu an yaşadığı özel hayatı beni ilgendirmiyor. sadece çok çok güvendiğim samimi olduğum arkadaşıma konusu açılırsa öyle sohbet olsun diye sorarım konuşuruz o kadar. robert de iyi oyuncu en son The Batman filmini izlemiştim tavsiye ederim. alakasız ama
Gerçekten çok can sıkıcı bir durum. Yıllar geçtikten sonra bile eskilerin didiklenmesi, eskilere saplanıp kalmışlık. Sadece sevgili konusunda değil, her konuda. Bugüne gelelim ya, geçmişte ne olduysa oldu.
Herkesin herşeyiyle ilgilenmem. Sevgilimse bu kişi evet sorarım bilmek hakkım olduğunu düşünürüm.
Magazin çok daha kötü ya evlenseler bile soruyolar 🤦🏽♀️ çok deşmem eskileri ben
Baştan sorarım rahatsız olup olmayacağını ona göre sorarım
İnsanların eski sevgilileri merak konusu içermiyor benim için.
Kimse sormasın o zaman rahatsız edilen bir şeyin üstüne gitmek hoş değil
Haklı yani, medya da haddini bilmeli bence bu konuda
Söylemesinden dahi rahatsız olurum. Asla da sormam.
14 yıldır konuşuluyor zaten Robert Pattinson ve Kristen Stewart bence dünyanın en güzel erkek ve kadını normal bu
Bunlar sevgili miydi gerçekten 😦
Eskiden evet
Bana da biraz öyle geliyor 😂
Hayır sormam bana da sorulmasını pek sevmem
Kadın haklı artık salmaları lazım
bazen sorarım aşkom
@DorothyBabe gunaydin askom bebisim su videoyu izlermisin canim komik gelecekmi tatlim sana https://youtu.be/ajnoTca1FSY?si=HZLzK7SigGcMQSuL
@DorothyBabe askom izledinmi tatlim
Ben sormam beni alakadar etmiyor
benden öncesi beni ilgilendirmez
Ayıptır günahtır
Sormak etik olmaz bence de.
Hayır çok saçma bence
İşim olmaz hahah
Hiç ilgilenmem bile
Hayır eski eskidir
Çok haklı bence
Hayır sormam
Gereksiz