ABD'li Rapçi Doja Cat, Grammy'de kendisini hazırlayan Türk modacı Dilara Fındıkoğlu'nun ismini alnına dövme olarak yaptırdı. Amacının ne olduğunu bir türlü anlamadım :)
Sizce neden böyle bir şey yapmış olabilir?
ABD'li Rapçi Doja Cat, Grammy'de kendisini hazırlayan Türk modacı Dilara Fındıkoğlu'nun ismini alnına dövme olarak yaptırdı. Amacının ne olduğunu bir türlü anlamadım :)
Sizce neden böyle bir şey yapmış olabilir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Bence saçma olmuş
Yaptirdigi dovme gecici dovme. Giydigi kiyafetin tasarimcisini bi marka logosuymus gibi tanitiyo iste. O kadar buyutulecek bi sey degil. Kendi fikri bile degildir belki geceye hazirlayan stilistlerin fikri olabilir
Öyle bir modacı ki memeyi bile dışarıda bırakmış. Amaç konuşulmak ve reklam diye düşünüyorum. Kıyafeti beğenmedim.
Abone kasacak ve bedava reklam yapacak. Bizim millet şimdiden abone olup reklamını yapar.
Bence çok gereksiz ve anlamsız bir şey olmuş bileğine omuzuna yaptırsa pek bir sorun olmaz ama anlamı yaptırması gerçekten ciddi bir sorun
Geçici dövme bunlar ya. Amaç farklı olup dikkat çekmek
Lady gaga dilaradan geleceğin modacısı diye bahsetmiş. Kendisi modaya yön verenlerdendir.
Bu kadının ne yapmaya çalıştığını bir türlü anlayamıyorum
Dilarayi ünlü etmek sponsor olmak ne dersen de.. saçmalık ama onlar hemen sildirirde Skinti olmaz
Kadının vücudu grafiti duvarına dönmüş zaten.. Çok çok basit bi sebebi olabilir.😄
Geçicidir. Sevdiğin içindir başka komplo teorisi aramaya gerek yok. Sevişmiyorlar sonuçta
arabamı bu la arka cama yapıştırır gibi dilara tuning garage yazdırsaymış bari
Kıyafet de kıyafet olsa meme aşık güt açık 🤔
kafaya koydum seni demek istemiş olabilir hsjsjsjsbsb
Bunlar ne yiyip ne iciyorlar bu kafalari. yakalamak. icin acaba
zeka yoksunu cok insan var bir sey yapmak goze carpmak icin dikkat cekmek icin olabilir ya da lezbiyendir zaten cirkin bir kadin
Acaba Dilara ne kadar para vermiş bu reklam için?
Şu kadını sadece ben sevmiyorum sanırım 🙄
Sevmişler birbirlerini :)
Boş insanı şeytan doldururmuş.
Allahım gördüklerimi sil
Dokayı çok seviyorum yaa canım diyemiyorumm🥺💅🏼
Ya bayılıyorum bu kadına. 😅❤️
Sakin olun geçici dövme 🤣🤣
Altına da imza attırsın.
As bayrakları as as 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Şeytana tapan biri bunu yapınca mı anlamsız oluyor
Allah akıl fikir versin
🤣🤣🤣🤣🤣reklamın böylesi