Magazin Sizce en iyi şovmen en iyi mizah yapan ünlü kim? Kaba-Sakal Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Şimdiki nesil pek bilmez ama 🤦🏻♂️ bence Süheyl Behzat kardeşler #kabasakal Sizce en iyi şovmen en iyi mizah yapan ünlü kim? Cevapla En İyi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Magazin konusunda 7,7b cevap paylaştı. Ryan reynolds elbette 1 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Evet şahane pazar mıydı o? İzlemediyseniz süt kardeşler tiyatro oyunları da keyifli… 1 4 Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl Onu izlemedim 🤷🏻♂️ Yorumla _Queenn_ +1 yıl Tiyatro seviyorsanız o ve ahududu güzeldi :) sezonda da devam ediyor yolunuz düşerse tercih edebilirsiniz şimdiden keyifli Seyirler Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl Teşekkür ederim 🙃 Yorumla _Queenn_ +1 yıl Rica ederim… :) Yorumla
Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Pazar sürprizi çok iyiydi de işte gümlettiler ne yazık ki. Gerçekleri açık açık söylemeyeceksin. Yoksa bi bakmışsın trafik kazası… 1 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Süheyl behzat kardeşler çocukluğumun en eğlenceli ünlüleriydi. Sonra Tolga çevik ile güldük. 1 0 Yorumla
tulaydemirciiii Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Tolga cevik ve beyazıt özturk derim 2 1 Yorumla müsaitim06 +1 yıl Kesinlikle katılıyorum 🫠🫠 bu arada konudan bağımsız olarak çok hoş gözüküyorsun Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Magazin konusunda 563 cevap paylaştı. beyaz iyiydi bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ryan reynolds elbette
Evet şahane pazar mıydı o?
İzlemediyseniz süt kardeşler tiyatro oyunları da keyifli…
Onu izlemedim 🤷🏻♂️
Tiyatro seviyorsanız o ve ahududu güzeldi :) sezonda da devam ediyor yolunuz düşerse tercih edebilirsiniz şimdiden keyifli Seyirler
Teşekkür ederim 🙃
Rica ederim… :)
Pazar sürprizi çok iyiydi de işte gümlettiler ne yazık ki. Gerçekleri açık açık söylemeyeceksin. Yoksa bi bakmışsın trafik kazası…
Süheyl behzat kardeşler çocukluğumun en eğlenceli ünlüleriydi. Sonra Tolga çevik ile güldük.
Cem yılmaz ve Beyazıt Öztürk
Yeni nesilden Ata Demirer
Bence Süheyl Behzat kardeşler..
Tolga Çevik’in mizahı iyi bence
Tolga cevik ve beyazıt özturk derim
Kesinlikle katılıyorum 🫠🫠 bu arada konudan bağımsız olarak çok hoş gözüküyorsun
Beyazıt Öztürk
Hasan can
beyaz iyiydi bence