Magazin Hangisi makyajsız daha güzel? Nâ-mūtenahį Takip Et Yoda Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 75 Yapay Zekaya Sor Hazal Kaya Fahriye Evcen Esra bilgiç 😍Afra Saraçoğlu Cemre baysel Hangisi makyajsız daha güzel? Cevapla Makyaj Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Bence Hazal Kaya daha güzel duruyor makyajsız hali ile. Hem onun çok daha doğal bir güzelliği var yapay bir yeri yok. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Magazin konusunda 7,7b cevap paylaştı. Günaydınn 🌺 Fahriye Evcen olabilir. zaten ben makyaj sevmiyorum kadınlarda.. bence doğal olmalılar. öyle daha iyi 3 8 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Kesinlikle bende hiç sevmiyorum makyaj sen sen olmaktan çıkıyorsun u Barış_LonelyForever +1 yıl Evet bu arada tam görüş yazdım önceki sorun gitmiş abla türkiye sorusu Nâ-mūtenahį +1 yıl Evet siyasalmis bilmem neymiş😂 u Barış_LonelyForever +1 yıl Ayıp yapmışlar ama 😂 sdf 🥺 Nâ-mūtenahį +1 yıl Kesinlikle 😂 kimse bana bunu yapamaz intikamim acı olacak fjjf u Barış_LonelyForever +1 yıl Seni destekliyorum ablam 😂 sdfsdf Nâ-mūtenahį +1 yıl Tisikkir idirim ablam fnfjf u Barış_LonelyForever +1 yıl Rici idirim sdfsdfdf 😂
Kehribark Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Günaydınnn🌼 bence Esra bilgiç olabilir çok şirin duruyor ❤️ 4 1 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Günaydın 🌸
_KalbiSükûn_ Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Makyajsız halleri estetikli, estetiksiz halleri shoplu. Sen daha güzelsin 🤗 3 2 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Canımsın o senin güzelliğin 🥰😍 Yorumla _KalbiSükûn_ +1 yıl Yazdım söyle buradan. Yabancı yok. Yorumla
yolcununbiri Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Güzellik bir bütün benim için. Kabuğa aldanmamak lazım. Bu yüzden hiçbiri diyorum çünkü kalplerini bilmiyorum 1 2 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Vay vay vay 👏🌸 Yorumla yolcununbiri +1 yıl -referans yapıyoree- Yorumla
Erogluzim Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sonda ki fena anlaşılan bunların makyajıyla benim oda boyanır 1 2 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Öyle tabi😂 Yorumla Erogluzim +1 yıl Kendi tercihleri de bu kadara gerek var mı :D Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Bu resimlere bakarak yorum yaparsak, Esra... 1 1 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Evet doğru Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Magazin konusunda 526 cevap paylaştı. Güzel diye bunlari kakaliyorlar. Hepsi sokakta görebileceğin tipler hatta alti. Bir Afra biraz daha guzel. 2 1 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl 😂😂 haklısın Yorumla
bahtsızromeo Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Günaydın, Fahriye Evcen ve Esra Bilgiç tabiki 1 0 Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Hazal Kaya ve Cemre Baysel dışında makyajsız değil hiç biri. Çirkin yok aralarında hepsi güzel aslında. 0 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Ben daha güzelim la bunlardan 2 1 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Yok bej fjfj Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Magazin konusunda 485 cevap paylaştı. Aslı Enver niye yok 🥹 1 8 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Pek sevemedim onu 🙄🥺 aslında tatlı kadın ama kavak yellerinden beri gıcığim kendisine 😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Kavak yellerindeki halleri bana benzetilir djjsak Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Benziyor sanki😅 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Şımarık gurbetçi djsjs Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Sen şımarık değilsin ki 🙄😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl değilim dimi? Konuş bebişim 😍😋 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Tabiki değilsin kim diyorsa halt etmiş fjfj Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Oh şükür, onlara da afiyet 😃 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl İkisi de estetikli. 1 3 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl İkisi mi 🙄 hangisi kardeşinin bebişi fkfjf Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Aşağıda da varmış Onları görmedim😅 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl 😂😂 iyi bak şimdi cevap ver fjfj Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Magazin konusunda 307 cevap paylaştı. Afra Saraçoğlu bence 1 0 Yorumla
katealyaa Takip Et Xper 2 Yaş: 24 1 yıl Esra bilgiç hem güzel bir aurası var cemre bayselin hem yeşil gözleri hem doğallığı hazal kaya 0 0 Yorumla
ohadiyorumyaa Takip Et Xper 5 Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cemre lo 1 1 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Tamam lo Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Fahriye tabi ki 1 1 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Yok be🙄 Yorumla
simlitavsan Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl İçinde makyajsız olan sadece cemre jdjgjf 1 0 Yorumla
TheMedeni Takip Et Master Yaş: 41 , eic 83% +1 yıl Ben erkek halimle onların hepsinden daha güzelim 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Magazin konusunda 563 cevap paylaştı. fahriye bence 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Bence Hazal Kaya daha güzel duruyor makyajsız hali ile. Hem onun çok daha doğal bir güzelliği var yapay bir yeri yok.
Günaydınn 🌺 Fahriye Evcen olabilir. zaten ben makyaj sevmiyorum kadınlarda.. bence doğal olmalılar. öyle daha iyi
Kesinlikle bende hiç sevmiyorum makyaj sen sen olmaktan çıkıyorsun
Evet bu arada tam görüş yazdım önceki sorun gitmiş abla türkiye sorusu
Evet siyasalmis bilmem neymiş😂
Ayıp yapmışlar ama 😂 sdf 🥺
Kesinlikle 😂 kimse bana bunu yapamaz intikamim acı olacak fjjf
Seni destekliyorum ablam 😂 sdfsdf
Tisikkir idirim ablam fnfjf
Rici idirim sdfsdfdf 😂
Günaydınnn🌼 bence Esra bilgiç olabilir çok şirin duruyor ❤️
Günaydın 🌸
Makyajsız halleri estetikli, estetiksiz halleri shoplu.
Sen daha güzelsin 🤗
Canımsın o senin güzelliğin 🥰😍
Yazdım söyle buradan. Yabancı yok.
Güzellik bir bütün benim için. Kabuğa aldanmamak lazım. Bu yüzden hiçbiri diyorum çünkü kalplerini bilmiyorum
Vay vay vay 👏🌸
-referans yapıyoree-
Sonda ki fena anlaşılan bunların makyajıyla benim oda boyanır
Öyle tabi😂
Kendi tercihleri de bu kadara gerek var mı :D
Bu resimlere bakarak yorum yaparsak, Esra...
Evet doğru
Güzel diye bunlari kakaliyorlar. Hepsi sokakta görebileceğin tipler hatta alti. Bir Afra biraz daha guzel.
😂😂 haklısın
Günaydın, Fahriye Evcen ve Esra Bilgiç tabiki
Hazal Kaya ve Cemre Baysel dışında makyajsız değil hiç biri. Çirkin yok aralarında hepsi güzel aslında.
Ben daha güzelim la bunlardan
Yok bej fjfj
Aslı Enver niye yok 🥹
Pek sevemedim onu 🙄🥺 aslında tatlı kadın ama kavak yellerinden beri gıcığim kendisine 😂
Kavak yellerindeki halleri bana benzetilir djjsak
Benziyor sanki😅
Şımarık gurbetçi djsjs
Sen şımarık değilsin ki 🙄😂
değilim dimi? Konuş bebişim 😍😋
Tabiki değilsin kim diyorsa halt etmiş fjfj
Oh şükür, onlara da afiyet 😃
İkisi de estetikli.
İkisi mi 🙄 hangisi kardeşinin bebişi fkfjf
Aşağıda da varmış Onları görmedim😅
😂😂 iyi bak şimdi cevap ver fjfj
Esra makyajlı duruyor
Esra sevimli geldi bir gözüme
Afra Saraçoğlu bence
Esra bilgiç iyi bence
Kıvanç tatlıtuğ
Afra Saraçoğlu
Makyajı geçtik diyelim estetik 🙄
Esra bilgiç hem güzel bir aurası var cemre bayselin hem yeşil gözleri hem doğallığı hazal kaya
Cemre lo
Tamam lo
Fahriye tabi ki
Yok be🙄
İçinde makyajsız olan sadece cemre jdjgjf
Esra bilgiç cok ayrı olay
Ben erkek halimle onların hepsinden daha güzelim
Fahriye ve Esra
Esra, afra
Esra bilgiç, net.
Fahriye Evcen
Esra bilgiç