Adamın oyunculuğu, karakteri ve uzun boylu olmasından başka hiç bir dikkat çekici özelliği yok ve Kenan’ın tipinden dışarıda bir çok kişiyle karşılaşabiliyorsunuz. Bizim mahallede hurdacı var adamın tipi bildiğin kenan imirzalıoğlu. Bana göre oğuzhan koç kenan a göre daha yakışıklı. Kız olmuş olsam kenan la mı yoksa oğuzhan koç la mı sevgili olmak isterdin diye oğuzhan koç derdim. Mustafa sandal bile olur. Kenan ın tipi böyle İstanbul'a uymuyor abi. İç anadoluda yaşayan sıradan yaşam süren tipi var
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Adamın bir duruşu var. Boş bi adam değil. Yaşına rağmen nasıl duruyor bakmadın mı? Bu adam zamanında ne rüzgar ne kasirgalar estirdi. Dişiyle tırnağıyla geldi. şu an herkes ünlü olabiliyorken bu adam o zor puslu günlerde imparatorluk kurdu. Herkes arabasına kamyonuna deli yürek yazdı. Kolay mı be. Bir ülkenin idolu oldu.
Bu adamı biraz da oynamış olduğu dizi karakterleri böyle yaptı. Bir dizi de site kapıcısı olsaydı bu kadar olmazdı
Bu adam site kapıcısini oynar miydi sence 😄 kıskanma bu kadar
Kıskamacak olsam herkesi kıskanırım. Mesela adamın oyunculuğunu da kıskanırdım ama başta ne dedim? Tebrik ettim oyunculuğunu. Düşmanım bile olsa başarı ya da ortada güzel bir şey varsa dile getiririm. Bana göre çağatay ulusoy bu adamdan daha yakışıklı
🤣 Oğuzhan Koçla Kenan kıyası , ümit Özat mi Alex mi demek ki gibi bişey.
Oğuzhan daha samimi geliyor. Kenan a şöyle baktığında sıkıyor adamı bunalıyorsun :) ben kanka olarak düşündüm. Oğuzla daha çok eğlenirim:)
Sen biliyor musun? Ejder kapanı filminden sonra berrak tuzunatacin psikolojisi bozulmuş 🤣
Esmerliği yeter 😍 . Diğeri nezle sesiyle aşırı itici
Zargana bacaklı 😃
Ya kaybol Allah aşkına gelmiş geçmiş en karizma adamdır Kenan
Bana göre itici
Tm
Kim yakışıklı kanka desene
Kendisi o kadar yakışıklı ki profili bırak hesabı bile gizli
@Jackdaniels26 doğru dedin valla gardaşım :D
Gerçeklik vardır bir de mantık vardır. Yakışıklı değilim zaten ama sempatik buluyorlar beni çok tatlı sevimlisin diyorlar. Beni geç şimdi, konu başlığında ya da içeriğinde ben kenan dan daha yakışıklıyım dedim mi? Demedim. Bu işin mantık kısmıydı şimdi işin gerçekliğine gelelim. 3 5 kişi kenan dedi diye neden bende kenan diyeyim? Dünya ortalamasına göre herkes siyah renk araba alıyormuş o zaman siyah haricinde olan arabalarını herkes gitsin siyaha boyatsın. Ne demek çoğunluk siyah severken sen gidipte kırmızı alıyorsun?
Cevap ne dostum sence kim yakışıklı ona cevap ver
Bence kim mi daha yakışıklı? Ortada seçenek sunmadım ki. Falancı daha yakışıklı. Al sana cevap ne diyeyim sana ben şimdi :)
La birader o yakışıklı değil diyorsun o zaman kim yakışıklı sana göre aq cevap vermekten mi yoksunsun
Çağatay ulusoy. Bu misal. İlk aklıma gelen
Çağatay gibi sana anadoluda binlerce gösteririz mesela. Başka kim var yakışıklı?
Bizim İstanbul'da kenan tipinde çok var. Ama işte ünlü olmadıkları için kimse suratına bakmıyor. Kadınlardan da hande erçel. Bak kardeşim o kadın ünlü olmasın şöyle karşımdan geçsin off kıza bak bee diyipte şöyle içimden tekrar dönüp bakmam. Bizim millet çok abartıyor. Kıvanç tatlıtuğ var. Belki sende kenan dan yakışıklısın
Olabilir kenan en yakışıklı değildir ama kenan yakışıklı bir erkek boşa bk atıp kıskanma. Saydığın erkekler de türkiyenin en yakışıklısı değil mesela
Kıskanç adam güzel olan her şeyi kıskanır. Kıskançlıkta şu kadar kıskanayım diye bir seçenek yoktur. Ki ben adamın boyuna, karakterine ve oyunculuğuna laf etmiş değilim. Görsel olarak “abartılacak yakışıklı” olmadığı kanısındayım. Tipsiz demiyorum adama ama vavvvvv! aaaauuuuuuuu! Da değil bana göre. Sen abartı bulursun, başkası abartı bulur, ben bulmam. Senin sevdiğin yemeği ben sevmem, benim sevdiğim yemeği sen sevmezsin çünkü insanızsimlerimiz farklı. Bu arada sende kişilik analizide yaptım ve sen ortamlarda en gıcık ve en moral bozmaya yönelik konuşmalar yapan ve hep her şeyin en kötüsünü düşünen asamsın. Misal arkadaşın araba alsa şöyle bi bakarsın arabaya sağına soluna bakarsın hayırlı olsundan önce ağzından şu laf çıkar “kaça aldın bunu âq” şu kadar paraya aldım kanka “âq olaraya bunu alacağına x arabasını alsaydın ya”. Hangi bankadan kredi çektin?, şu bankadan çektim. Âq o bankadan kredi çekeceğine şu bankadan para çekseydin ya. Yazın nereye gidiyon tatile? Şuraya gidiyorum kanka. Âq oraya gideceğine şuraya gitsene. Birinin sana “Sanane âq bu benim fikrim, benim kararım!” Demesi gerekiyor