Mabel Matiz Pantene Altın Kelebek Ödülü’nü ikinci el satış sitesinden 5₺ye satışa çıkardı. Kim alacak onu da çok merak ediyorum?
Neden böyle protesto yaptı sizce? Ödül almadığı için mi?
Mabel Matiz Pantene Altın Kelebek Ödülü’nü ikinci el satış sitesinden 5₺ye satışa çıkardı. Kim alacak onu da çok merak ediyorum?
Neden böyle protesto yaptı sizce? Ödül almadığı için mi?
Bu sabah gördüm çok manidar olmuş. Bu sene ençok dinlenenler arasında üst sıralarda olmasına rğmen ödül almadı. Üstelik Antidepresan buu senenin en çok dinlenen şarkıların başındaydı. Ayrıca Mabel'in diğer şarkıları da hep çok dinlendi ve çokta sevilen biri. Altın kelebek ödülleri adil verilmiyor ve bu yüzden protesto edilmil olabilir. Vermek istediği mesaj da şu olabilir: Verdiğiniz ödül 5 lira edşyor. Tabi Mabel Matiz mi o ilanı attı yoksa biri trolledi mi onu da bilmiyoruz.
Her şey bir trafa, Mabel Matiz gerçekten çok kaliteli bir müziğe sahip ve her ödülü sonuna kadar hakediyor.
Mabel 'de kendisine bu sene ödül verilmedi diye tepki vermiş olabilir. O yüzden sadece bir kere alındı yazması manidar olur. Antidepresan şarkısı en çok dinlenenler arasına girdiği halde bana bu ödülü vermemek haksızlıktır. Anladım ki bu ödülü verenler 5 para etmez insanlarmış demek istediği için de 5 TL ye satışa koymuş olma ihtimali daha yüksek geliyor bana
Cevap
12Cevap
Hak etmeyen kişilerin ödül alması
Yav gözünüzü seveyim Kerem Bursin'e ödül veren organizasyonun ödülünü evimde tutup ne yapayım. He protesto için mi yaptı bilemem ama savaş filan olmasa da bu ödülü ya letgoda 50 tl ye satarsın ya hurdacıya verirsin ya da çöpe atarsın. Şu ödülü almak için oraya gitmek için harcanan zamana yazık.
Koftiden verilen saçma canım bir ödül çünkü. Çok anlamsız ödüller dağıtılan bir yer. Tamamen cilalama parlatma organizasyonu. Mabel güzel protesto etmiş
Çok iyi yapmış 👏
gazze de bebekler ölürken sokaktaki köpeklerden bahseden altın kelebek ödülü..
köpek dile gelse iki çift lafı olurdu buna eminim ki..
Ne alaka onla nasıl ilişkilendirebildin bravo, gazze başka bir ülkenin sorunu ve sebebi türkiye değil elimizden bir şey gelmiyor o yüzden kendi ülkemizde ki bi soruna değinmiş kadın bunda yanlış saçma ne var kadın gazzedeki bebeklerden insanlardan bana ne mi dedi böyle konuşmayı çok biliyorsun o zaman git gazzeye savaş çözümün var mı?
Bunu ben bir yerimden uydurmuyorum herhalde gez bak ben gördüğümü söyledim
İlan kalkmadıysa ben alayım Mabel Matiz'in ödülü diye iyi paraya okuturum😅
Bu insanı tanımıyorum. Ne amaçla yaptığını bilemiyorum
Samimiyetsiz bir ödül evinden boşuna yer tutmasını istememiş olabilir, haklı bulurum
Kesin sarı siteden sponsorluk aldı.
düşünmedim değil ya ama farklı bi yaklaşım olurdu
Bir şeylere tilt olmuştur
Gaylere karşı bir şey yaptılar kesin
Saçma sapan önemsiz bişey ondan
Nerede hemen alayım. Altın ya o
Haketmeyen kişilerin ödül alması ne olacak
İsrail ürünü olduğu için olabilir
Bilmiyorum vardır bir sebebi.
Bence kendi ilanı değil görmüş paylaşmış işte
Altın olmadığını anladı heralde garibim
Panten siyonist marka o yüzden