Selamlarrr. Ben çalışırken ya da yemek yaparken yanda hep bi şey dinlerim. Dizi vs açamıyorum çünkü izlemeye vaktim olmuyor, o yüzden dinleyebileceğim şeyler açarım. Mesut Süre ile İlişki Testi ve Çimen Show favorilerim <3 Sizin en sevdiğiniz talk show hangisi?

Mesut Süre ile İlişki Testi

Çimen Show

Berfu Yenenler ile Talk Show Perileri

Eser Yenenler ile Linç@
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Şıklar arasından “İlişki testi”ni izledim sadece,, çiftlerin güzel kötü, bütün anılarını gayet samimi ve keyifli bir şekilde anlatmaları, aralarda yapılan yorumlar,, kısacası iyi geliyor izlemek, aklıma geldikce izlerim..
🐠🐠
İlk ikisi yani çimen show ve ilişki testi tekrar tekrar izlediğim ve çok geç tanıştığım iki talkshow 🖤🎈
Mesut Süre'nin tüm içeriklerini beğeniyorum.
Meksika Açmazı
Rabarba Talk
İlişki Testi
Yalnızım Mesut Bey
Yemek yerken mesut süre açarım bazen keyifli oluyor :D
valla izlemediğim bölümü kalmadı galiba üzüyor biraz :D rabarba'ya bakacağım bi ara
çok keyifli gerçekten :D
Şu an Çimen Show yeni bölümünü izlerken sitede sayfayı yeniledim ama İlişki testide farklı bir boyut..
ben de yayınlandıktan 3 dakika sonra izledim bugün :D İlişki Testi her seferinde çok farklı hikayeleri de ele aldığı için seviyorum, Mesut zaten tüm salonu kavrayan bi adam, gidip yerinde de izledim aşırı tatlı.
İlişki testini bende canlı olarak izlemeye gitmiştim, Mesut cidden çok iyi.. 😂 Onların tüm ekip aslında oldukça eğlenceli.. Zaten bir çok projede birlikte yer alıyorlar..
Çimen'i sevmemiştim ilk başta. Hatta Mesut'a Cem çıkmıştı ya eşiyle, o zaman Mesut Cem'in stand-up gösterisi olduğunu söylemişti de bu adama kim gülüyor yav dediği bile anlaşılmıyor demiştim :D İzledikçe alışıyormuşsun meğerse
Cem'in değil ama Fazlı'nın bölümü çok iyiydi ilişki testinde..😅 İzlemişsindir diye umut ediyorum.. Çimen başlarda çok amatördü ama üzerine koyarak ilerliyorlar.. Muhakkak ona da katılırım..
İzledim izledim onu da. Fazlı'yı Cem'den daha çok seviyorum zaten onun bölümünde çok gülmüştüm de Cem'e alıştım zamanla :D Çimen'e gidiyorum ben haftaya
Mesut büyüktür Fazlı'dan, Fazlı büyüktür Cem'den.. 😅 Çimen'e gidiliyor demek.. En az 3 kez sesli kahkaha bekliyoruz sizden.. 😂
Ayynen sıralama öyle :D
Eveeet çekimsiz olacakmış daha mı eğlenceli olur bilemiyorum :D
Çekimsiz daha rahat ve güzel olur diye düşünüyorum, en azından programın yarısını kesmek zorunda kalmazlar.. 😅 Size şimdiden iyi eğlenceler, eğer çok beğenirseniz bu soruyu güncelleyip durum bildirimi yapınız.. 😂
tamammm heyecanlandım :D
ay dönmemişim, aşırı eğlenceliydi :D
Demek eğlendiniz.. Kıskanmış olabilirim.. 😂
Hiçbiri bu insanlara gülemiyorum. KS bile daha iyi güldürüyor
Hlç birini izlemedim 🙄
aaaa
Eser Yenenler ile Linç
Güldür güldür, konuşanlar, kafalar
Beyaz Show üzerine tanımam
Çimen show
Tolga çevik
Hasan Can Kaya