Ben özürümü diledim ama sen kabul etmedin, bir de ben haklıyken diledim sen sorgula bence ve beni affetmeni istemedim sevdiğin bir şarkıcının sorusuydu haber vereyim dedim boş konu aç tartışalım diye değil yine iyi yürekliliğim tuttu beni kimse değiştiremez ben buyum
Kocaman 44 numara ayaklara ilgi duyulması garip geldi bir de hiç estetik degil ki kadın ayağı hani bir estetikligi var onu da garip buluyorum ama yine bir anlaşılabilir belki erkek ayagi bebek mezarı gibi ayol dmsnndnss
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Seni ilk ayak fetişci kız ilan ediyorum 😂😂 @Sosyetic_SheqiiL ne diyorsun bu işe küsüm ama seni ilgilendiren ve sevdiğin birinin sorusu 😑
@FiqHtShoT ablacım ben sana beni etiketlemeyeceksin dedim mi?
Dedin evet ama sevdiğin birisinin sorusuydu iyilik yapıyorum ama sen kötü anlıyorsun inatçılığın yüzünden kaybediyorsun söyleyeyim ablacım 😑
Benim kaybettiğim bir şey yok. Ben seni kaç kere affetmem gerekiyor kardeşim? Biraz kendini sorgula bence.
Ben özürümü diledim ama sen kabul etmedin, bir de ben haklıyken diledim sen sorgula bence ve beni affetmeni istemedim sevdiğin bir şarkıcının sorusuydu haber vereyim dedim boş konu aç tartışalım diye değil yine iyi yürekliliğim tuttu beni kimse değiştiremez ben buyum
Etiketleme, uzatma. Haklıyken diyor bir de :D jdj aman neyse. İyi akşamlar
İyi akşamlar
Adamın hoşuna gidilecek yeri kalmadı ayaklarınımı beğendin hoşuna gitti a*k
sizin varda bizim olamaz mı fetişimiz
Öyle garip acayip şeylerle beni itam etme kardeşim başka adamları bilmem benim öyle s*çma sapan fetişlerim yok olanlara da normal gözle bakmıyorum
Ruh hastası misin bir erkeğin ayağına ilgi duyan bir kadın ilk defa gördüm duydum
Valla benim de ilk defa hoşuma gitti niye öyle dedin erkeklerin var bizim olamaz mı ☹️
Kocaman 44 numara ayaklara ilgi duyulması garip geldi bir de hiç estetik degil ki kadın ayağı hani bir estetikligi var onu da garip buluyorum ama yine bir anlaşılabilir belki erkek ayagi bebek mezarı gibi ayol dmsnndnss
ay öyle deyince bilemedim hoşuma gitti ama yine de ☹️☹️☹️
Ayak iste
benimkiler daha güzel
kötü
Neden ki 😭
çok büyük
ay büyük olması hoşuma gitmişti benim de