Hani bakıyorum yakışıklı herif ama Chris Hemsworth'ta yakışıklı Henry Cavil'de yakışıklı ama bu elemana gösterilen ilginin yarısını prime dönemlerinde bile bu adamlara göstermediler ki chris'de Henry'de yakışıklılık ve maskülenlik anlamında bu herifi sollarlar, kadınlar lachowski'nin neden kimsenin görmediği ilgiyi görüp bu kadar abartıldığını açıklayabilir mi? adamın resmi editleri bütün sosyal medya'da
Bu Francisco Lachowski denen eleman yakışıklı tamam ama bir sürü yakışıklı ünlü var, kadınlar neden özellikle bu elemana hasta?
Adam diger modellerden farklı bir tiple ortaya cıktı. Hem feminen hem maskülen hatların karısık oldugu Bi suratı var. Boyu cok uzun, atletik bir fizigi var giydigi her seyi mükemmel tasıyor. Henry ve Chris daha erkeksi, her kadına hitap etmeyebilir. Erkekler o tarz adamları daha cok seviyor bence haha (iyi rol modeller). Chico daha genç kızlara hitap ediyor. Diger modellere bakarsanız çok sert içe göçük surat hatları, sert erkeksi bakışlar (upper eye lid exposure) çok kalın kaşlar, çok geniş omuzlar fazla maskülen erkeksi duruyorlar. Bu adam her ikisinin karısını gibi. Mükemmel bir cildi var, harika dalgalı saçları, dolgun dudakları VS daha feminen özellikleriyken avcı gözleri, sert çene yanak hatlar ve düsük yag oranı daha erkeksi. Lakin cok kaslı degil atletik bu açıdan daha estetik geliyor (ben de badiciyim, kızlar cok kas sevmiyor beyler). Kaşları da çok kalın değil o yüzden göz bölgesi daha feminen duruyor kaşları da diger modellerde olan pozitif tilt olayına çok sahip değil. Geldiği yer olan brezilyaya göre çok farklı bir tipolojiye sahip. Erkek güzelligini çok detaylıca araştırmış biri olarak söyleyebilirim, Henry benim en sevdiğim adamlardandır lakin günümüzde hayatta olan en çekici erkek bu adam kesinlikle (her yasında harika, hitap etmediği kitle çok azdır belki daha maskülen seven olgun kadınlar harici) . Gelmiş geçmiş en yakışıklı adamı sorarsanız o Alain Delondur. En çekici demedim keza Mr. Delonun fizigi cok iyi değildi. Francisco analiz edilmesi gereken bir model. Tüm looksmaxx sayfalarına örnek olmuş bir adam.
0
1 Yorumla
Soran
11 ay
Abi ne yaptın ya döktürmüşsün senin mesleğin falan mı bu😂😂
Genel geçer güzellik kalıplarını içerdiği için çekik göz esmerlik buğday ten gibi gibi. Erkekler için de kadınlar için de belli başşı güzellik kalıpları vardır mesela erkeklerin geneli de sarışın ya da kumral renkli gözlü hatunlara dip düşürürler. Güzellikte yıkılması zor kalıplar var
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu mu çekik gözlü ayrıca buğday ten bu değil burada yanmış biraz eleman normalde süt beyazı sanki Türk gibi anlatmışım çekik göz buğday ten alakası yok biz Türklerle ama erkeklerin sarışık, kumral, renkli göz sevdası var bendede var orada haklısın yalan söyliyemiycem.
Yok hayır Türk gibi anlatmışın ona takıldım saydığın fenotip özellikleri esmer, buğday ten çekik göz Türk özellikleri'de ondan dedim. Çekik falan değil bi Google'a orta asya Türkleri yaz çekik gör 😂
Göreceli kavramlar ya bana sorarsan esmer kahverengi gözlü erkekler ve kadınlar daha çekici, her iki cinste de güzellik algısı bana göre böyle. Başkasına göre değişir bu kalıplar ve zevkler
Henry Cavil'in the witcher'dan sonra bi enola holmes'ta oynadı başka yapımda görmedik bilmesek sosyal medyadan bir haberim sanıcam kendimi sen çok aktif değilsin anlaşılan
Ya hanımefendi ne kadar aktif yapımda olursa o kadar magazinde aktif kalır yorumlarımın nesi saçma galiba ters günündesin bana sallıyorsun sana adam akıllı anlatmaya çalışıyorum sürekli laf çakıyorsun gece gece çattık
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Bu Francisco Lachowski denen eleman yakışıklı tamam ama bir sürü yakışıklı ünlü var, kadınlar neden özellikle bu elemana hasta?