Magazin Hangisini daha abartılıyor buluyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Hangisi ünlü daha abartılıyor buluyorsunuz? Burak Özçivit Kıvanç Tatlıtuğ Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangisini daha abartılıyor buluyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Niye bilmiyorum ama gerçekten ikisini de sevemiyorum millet nasıl hayran kalıyor ben anlamıyorum 🤷 1 0 Yorumla
Atesyesil1 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Biri sarısın güzeli diğeri esmer. Abartılmıyorlar 0 0 Yorumla
Kardeshadibiuyeetbe Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Burak Özçivit kesinlikle daha yakışıklı benim gözümde. Bizim ülke sarışın hastası zaten. Millete mavi gözlü olsun yetiyor. 1 0 Yorumla
Ardax488 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Bence mehmet akif alakurt bunlardan daha yakışıklı 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Magazin konusunda 307 cevap paylaştı. Burak Özçivit tabi ki 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Magazin konusunda 479 cevap paylaştı. Emirhan çankır bunlardan yakisikli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Niye bilmiyorum ama gerçekten ikisini de sevemiyorum millet nasıl hayran kalıyor ben anlamıyorum 🤷
Biri sarısın güzeli diğeri esmer. Abartılmıyorlar
Burak Özçivit kesinlikle daha yakışıklı benim gözümde. Bizim ülke sarışın hastası zaten. Millete mavi gözlü olsun yetiyor.
Bence mehmet akif alakurt bunlardan daha yakışıklı
Burak Özçivit tabi ki
İkisi de akpli o yüzden ikisi de
Emirhan çankır bunlardan yakisikli
Kıvanç
bence kıvanç tatlıtuğ abartılıyor
Kıvanç adam Burak Özçivit gevşek
Burak Özçivit
İkisi de abartılıyor