Saçmala ma ne yürümesi adam kadının şarkısını patlattı kariyerinde kadın 10 dan 100 e çıktı bir kere stadyumda icardiyle şarkı söyledi diye yürümüş olmuyor.
ateş olmayan yerden duman çıkmaz. bir tek bu şekilde düşünen ben değilim. bu konuyla ilgili binlerce anket falan yayınlandı icardiyle simge yakışıyorlar mı diye. simge bile açıklama yaptı beni evli biriyle yakıştırıyorsunuz diye. evli birine gidip sarılma sen de :D
Ya dayı o mu sarıldı yaaa kör müsün bak tekrar izle kadını kolunun altına alıyor sanki simge zorla giriyor konu simge ise haklı haksız sabaha kadar burada simgeyi savunurum
Ne var lan boyunda shshs 158 150 olanlar ne yapsın simgeyle icardinin arasında kaç metre var adam bir anda kolundan çekiyor zaten simge o an ne olduğunu anlamıyor mimiklerinden anlarsın
Bak bu konunun sabaha kadar sürmesini istemiyorsan yazmayı kes çünkü ben konu simge ise sabaha kadar tartisabilim benim kadar simgeye takıntılı bir insan bulamazsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kişilik olarak çok düzgün birisi benim yakın bir arkadaşım ile flört ettiler. Aynı ortamda defalarca bulundum. Harika bir insan
icardiyle olan mevzusundan ötürü sevmiyorum.
Yani icardiyle şarkı söylemesi benimde bir tık canımı sıktı shshs
bence mesele sadece şarkı değildi
Ne olabilir ki
evli adama yürüyordu *
Saçmala ma ne yürümesi adam kadının şarkısını patlattı kariyerinde kadın 10 dan 100 e çıktı bir kere stadyumda icardiyle şarkı söyledi diye yürümüş olmuyor.
sadece stadyumda şarkı söyleyip geçmediler ki. çok samimi fotoğrafları da var. simge yapışmaya çalıştı adama neyse ki adam karakterli çıktı
Ya yemin ederim kadını tanımasam inanıcam da neyse
ateş olmayan yerden duman çıkmaz. bir tek bu şekilde düşünen ben değilim. bu konuyla ilgili binlerce anket falan yayınlandı icardiyle simge yakışıyorlar mı diye. simge bile açıklama yaptı beni evli biriyle yakıştırıyorsunuz diye. evli birine gidip sarılma sen de :D
Ya dayı o mu sarıldı yaaa kör müsün bak tekrar izle kadını kolunun altına alıyor sanki simge zorla giriyor konu simge ise haklı haksız sabaha kadar burada simgeyi savunurum
kısacık boyuyla adamın yanına sokulursa napsın adam bozmamak için :D
Ne var lan boyunda shshs 158 150 olanlar ne yapsın simgeyle icardinin arasında kaç metre var adam bir anda kolundan çekiyor zaten simge o an ne olduğunu anlamıyor mimiklerinden anlarsın
bir fotoğrafları var simge icardiye bakarken sanarsın gökdelenin tepesine bakıyor gasdfjga :D
Dalga geçme lan kraliçem ile ne var icardi çok uzun ise
Bak bu konunun sabaha kadar sürmesini istemiyorsan yazmayı kes çünkü ben konu simge ise sabaha kadar tartisabilim benim kadar simgeye takıntılı bir insan bulamazsın
tamam sana simgeyle mutluluklar :D
Teşekkürlerrr☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️🤩🤩🤩🤩
Fazla lakayt sesi güzel
Kötü anlamda demiyorum ama herkes simgeye umursamaz egolu falan diyor neresi egolu ben mi çok sevdiğim için göremiyorum gerçekten meraktan soruyorum
Güzel karı
Saçmalama güzel ne kelime onun güzelliği bir kelime ile özetlenemez Taş taş maşallah shshshshshshshshshshhshs
Sakin ol kanks 😀
Valla erkek olsam kapısında paspas olurdum simgeee simgeee diye sshshshhshshs
Sen sapıksın akskskj
Azıcık takıntılıyım simgeye tanışıcam onunla shshshshhs
Ulaşırsan banada haber ver 😀
Valla ulaşmaya çalışıyorum (menajerine kadar yazdım) ulaşırsam aranızı yapmaya çalısırim :)
Sevap işlersin 😀😀😀
🫡👍
simge sağın inek sağmış
Aklıma icardi geliyo hwjwjajss
Valla benimde hem de aşkın olayım duyunca, kadın da diyo aşkın olayım yazınca benden çok icardi çıkıyor diye shshshshsh
Sekiz taşlılar ağlamaya devam edebilir 🙌