Değişimden çok değişimde gösterdiği samimiyet önemli. Ben de değişirim mesela bir anda kafama dank eder pıunk olurum. Ee saçı diken gibi yapıp siyah siyah giyinmemle gerçekten samimi bir punk oldum mu? Yoksa niyetim gösteriş yapıp etkileşim kasmak mı? burada zebani arkadaşı yargılamıyorum, hangi şekle girerse girsin beni hiç ilgilendirmiyor ki ilgilendirmesi de bir şeyi değiştirmez. Konu bu kadar hızlı değişimi samimi bulmamam. İnsan nasıl bu kadar hızlı bir şekilde kendi değerlerinden vazgeçip değişebilir diye soruyorum kendime. Müslüman olması falan bir kenara, yeni bir dine mensup olacaksa adam ataştırma yapar. İyice sorup sorgular. Bu din nedir ne değildir, bana uygun mudur değil midir? Bu konuların bir anda olup da hızlı gelişeceği fikrine katılmıyorum. İslam çok geniş perspektifli bir felsefe. Bir anda oldu bittiye getiriliyorsa konu. Ne diyelim Yüce Allah arkadaşın imanına destek olsun, imanda samimiyse eğer ne mutlu arkadaşımıza
Herhalde toplumsal olarak en büyük sıkıntımız başka farkındalıklara saygı duymayıp herkesi herşeyi kendimize benzetmeye çalışmak olduğu gibi kabullenmemek olsa gerek
Ben takdir ediyorum kendisini ve yürekten inanıyorum Müslüman olduğuna samimiyetine yaşı da baya küçük neden bu kadar abartıldığını anlamıyorum Allah bizleri onu da imandan ayırmasın hepimize doğru yolu buldursun aminnn