Magazin Yayıncıyım bazı hayranlarım hayran buluşması istiyor gidersem pişman olur muyum? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor En toptaki 10 kişiyle buluşma yapmayı düşünüyorum ki daha çok hediye atsınlar top 1 deki 5 bin dolar top 10 daki de 5 bin dolar hediye atmış toplam Güncellemeler+1 yıl 10 bın dolar tp 1 dekı Yayıncıyım bazı hayranlarım hayran buluşması istiyor gidersem pişman olur muyum? Cevapla Hediye Soruları Beğen Paylaş Takip Et
MidnightXI Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Eskiden biz de öyleydik ama hayran olarak değil fenolar olarak buluşurduk. Güzel zamanlardı 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Hangi uygulamada Yorumla MidnightXI +1 yıl Bigo live da. Yıllar önceydi. Emeklilik yerim orası 😂 Yorumla Soran +1 yıl Niye bıraktın erk n tasta işi😂 Yorumla Soran +1 yıl Yaşta* Yorumla MidnightXI +1 yıl Hızlı hayat beni sıktı ve baydı. Sürekli aynı şeyler. Eğlence, yeme içme gürültülü ortamlar, sabahlamalar. Düzenli bir hayata ihtiyacım vardı Yorumla
sembernar2727 Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl 5000 usd atmak? Gitme bence :D 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden belkı gıdersem 2 katını atar Yorumla
b_aretias Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl vay mk neden erkek doğdum ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye ki kdldl Yorumla b_aretias +1 yıl kadın olup piyasaya çıksan para yağıyor Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ayşe Kulin siz misiniz? :) 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yo o kimmm Yorumla 2golgeadam2 +1 yıl Ahhh Nazan Bekiroğlu benim deseniz bir de..Hayranım ona.. Yorumla Soran +1 yıl Ayşe kulın yazarmış bende nerden tanıdık gelıyor dıyorum😂 öyle yayıncı degıl ya uygulamalarda canlı yayın yapılıyor ya öyle yayıncı üste :) Yorumla 2golgeadam2 +1 yıl O tür uygulamaları bilmiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Eskiden biz de öyleydik ama hayran olarak değil fenolar olarak buluşurduk. Güzel zamanlardı
Hangi uygulamada
Bigo live da. Yıllar önceydi. Emeklilik yerim orası 😂
Niye bıraktın erk n tasta işi😂
Yaşta*
Hızlı hayat beni sıktı ve baydı. Sürekli aynı şeyler. Eğlence, yeme içme gürültülü ortamlar, sabahlamalar. Düzenli bir hayata ihtiyacım vardı
5000 usd atmak? Gitme bence :D
Neden belkı gıdersem 2 katını atar
vay mk neden erkek doğdum ya
Niye ki kdldl
kadın olup piyasaya çıksan para yağıyor
Ayşe Kulin siz misiniz? :)
Yo o kimmm
Ahhh Nazan Bekiroğlu benim deseniz bir de..
Hayranım ona..
Ayşe kulın yazarmış bende nerden tanıdık gelıyor dıyorum😂 öyle yayıncı degıl ya uygulamalarda canlı yayın yapılıyor ya öyle yayıncı üste :)
O tür uygulamaları bilmiyorum
neyin yayını bu ya