Biliyorum şimdi hiç sırası değil ama dünyanın en güzel kadınları listesinde siz ne düşünüyorsunuz?

Türkan Şoray
Sanki çok alaturka gibi o kadinda
Ben tercihimi kullandım. d
Evet güzel kadın tarzı alaturka o ayrı dünyanın en güzel kadınları listesine girebilir yani
İzin verdiğin için tskler
Ya keşke dalga geçmeseydin estağfurullah izin vermek ne demek sultanımız sonuçta 😅🤘
Tşkler prenses. d
Cevap
10Cevap
Sosyopat gibi gülümsemediği sürece Fairuza Balk crush'larımdan biridir:
Ay bu kız kim sevmem ve beğenmem böyle tipleri
Kanka ben seviyorum diye bir şey demedim beğeniyorum dedim tanımadığım bir insani neden sevim
Seveyim
Bu kadın dediğin gene diğer modellerden farklı bir yazı var daha doğal duruyor bella estetikli ama gigi hadid yüzüne dokunmadı
hayır ya hani şu uğruna 145 kişinin aşık olduğu 13 kişinin intihar ettiği İran şahının karısı daha güzel
Yok artık canım daha neler ydgdgdgdg
Kahlomuydu o
Yok o ressamdi pardon
@Mertizm2834 Kahlo İranlı mı
Gelin gitmistir belki :D degil bi an oyle geldi
Meksikaliydi
Tamam güzel de o kadar da değil fiziken değil belki ama gigi'nin yüzüne benzeyen pek çok kız var Türkiye'de bile hatta daha güzelleri de var Dünyaca ünlü diye abartmayın ya abi yeter
Canım sakin ol ben sadece güzel bulduğumu söyledim abartan ben değilim dünyanın en güzel kadınları listesinde bu kadar
Değil bence ben kardeşinide sevmeswmde bella cidden daha güzel
Vallahi genellikle büyük olan Gigi daha çok beğeniyorlar ama senin bunu beğenmen şaşırdım çünkü o kızın yüzü bardak gibi 😂
Gigi kaşlarından dolayı mı beğenmiyorsun hani çok kalkık ya biri şey yazmış hatta kenafir bakışlı 😅
Neden sevmiyorsunuz ki merak ettim
En güzel kadınlarından birisi olabilir ama en güzel kadın diyip listenin başına koyulacak birisi değil
Eskiden güzeldi simdi koca karıya dondu suratı
Sıralamaya bile girmez. Başka soru?
Bu girmeyecek de kim girecek Sen kimi beğeniyorsun ki
Senin adın Aliye mi?
Hayır ya ne alaka
Başka sorum yok 😅
Şimdi sen benim sorumu cevapla 😂
Kaçamak cevap istemiyorum ama djdjdjdj
Hayırdır sustun 😅😅🤘
Soru nedir?
Hahahah kaçmadım, işteyim sadece 😃
Tatlım sanırım bir kere söylendiğinde anlamayan bir tipsin veya anladığın işini öyle geliyor sana göre kim güzel bunu sordum
Mary Elizabeth Winstead
Charlez Theron
Winona Ryder
Ee noldu, tercihlerimi beğenmedin sanırım 😃😂
Bunların hepsi yaşlı ama tatlım gençlik hallerini görmem lazım ama beğenmedim Evet 🤘😅
Elizabethe de yaşlı demezsin, aynı yaştayız kadınla. Sanki Gigi 20lik çıtır ahahah
Herkes senin gibi taze değil bebek
Gigi Hadid yaşından büyük gösteren bir kadın yani 35'ten bile fazla gösteriyor hatta ben yaşlarını değil de yüzlerini yaşlı buldum bu saydıklarının 😂😂
Ben gençlik hallerini beğeniyorumdur belli ki yavrum
Dünyada kız mı kalmadı
Sen kimi begeniyon
Bence evet. Fiziği ve yüzü her şeyi mükemmel. Yeni nesil modellerin en iyilerinden
bence çok güzel
Aynen yüzü farklı değişik
Değil
Sizce kim güzel
İlayda çevik diye bir oyuncu var Megan fox'a çok benziyor onu da beğenirsin o zaman
Ben benzetmiyorum genel olarak insanlar benzetiyormuş o kadına
Büyük göz daha güzeldir zaten küçük göz hiç sevmem
Ben de şimdi baktım fotoğraflarına şimdi benzettim biraz yani Türkan Şoray güzel olduğu için büyük göz yakışır mı demek istiyorsun
Degil.
Size göre kim güzel
O değil de kadının yüzü o kadar tatlı ki ama o kaş şekli bütün her şeyi ahengi bozmuş
Bilmem. Durup durup ayni yuzleri sisirmelerini sevmiyorum. Gunluk hayatta da unlu olamayan guzel hatunlar var. Sen de guzelsindir. En guzel kavrami oznel biraz
Kaşini kendi uste dogru seyapmamis mi normalde mi oyle o :D
İşte normal bir kız olsaydı belki herkes çok güzel bulabilirdi ama Filistinli ünlü bir model Victoria secret mankeni midir artık cart curt kaşlarını sonradan yaptırmış öyle duruyor böyle Kaş kendiliğinden kalkmaz yukarı doğru artık botoks mu yaptı yüzüne gerdirdiği mi bilmiyorum 😂
Bunun kız kardeşi var onu hiç güzel bulmuyorum çirkin bella Hadid 😒
E yapay bu robot gibi bise olmus artik. Taniyorum biliyorum o kadar da degil :D
Ama kız kardeşi çok çirkin değil mi sence de bu kadın neyse de diğer kadının ünlü olması biraz tuhaf
Cici bu djaj
Kardesini tanimiyorum
Şey diyolardi bı ara Gigi çok cici ahahdhdjjs
Google'dan baksan belki onu beğenirsin
Fena degil evet ama dedigim gibi en guze kavrami baska biraz :D ne cirkin kainat guzelleri cikti onlardan guzel tabi
Gigi daha kadinsi
Çirkin kainat güzelleri mi o nasıl bir cümle ya Ne demek istedin asfhss
Gigi daha güzel yani
Yav cikiyoya ara ara seciliyolsr :D
Evet
Vallahi fiziğe bakıyorlar fizik güzelse tamam güzel ama ben yüze bakıyorum
Ben de zekaya bakiyorum, benim olan guzeldir gerisinin awk
Zekaya mı bakıyorsun yoksa senin olan mı güzeldir sfghkhf
Cici birisi
Kurbağaya benziyor
hayır değil
Hayir
kesinlikle çok güzel
Hayır değil
Göreceli
Siz beğeniyor musunuz?
Bella guzelmi peki
Canım ama bu cici hadid hem fotoğrafını attım hem de yazı olarak yazdım ben de bella'yı beğenmiyorum ahahaha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?