Semiicenk ın olay olan görüntüler için kendısini savunma şekline ne diyosunuz?

Olayı bilen bilir 2-3 konseri öncesi şarkı söylediği sırada bir kalkışma olmuş denıyor kendı üzerinde. Bu konuşulunca o da ışık yansıması falan demiş🤪. Sonraki konserde de benim ailem sülalem tsk mensubu böyle bişey olmaz saygısızlık etmeyiz falan demiş. Biz böyle gördük falan filan. ( ne alaka ise). Boşverin bunları diyor.
Canları sağolsun diyip kapatıyor. Sizce bir kalkışma oldu mu. Yoksa ışık mı suçlu ya da pantolon mu🤪
Yalnız sosyal medyada ki yorumlar süper :)))
Sermicenk in yaptığı açıklama çok saçma yani olabilir ne var yani bu kadar olayı ciddilestirip oraya kadar getireceğine evet öyle bişe oldu üzgünüm ama benim bile haberim yok farkında değilim filan dese daha az olay olurdu 🤣
Farkında değilm benım bıle haberım yok da denır mi ya 🤨😃snde adamı ayrı rezil edecen komık olr onu demek de. Nası haberı olmıcak bi kere.
Tabi saçmaladı alakasız, da
penis düşünceden zihinden bağımsız bile ereksiyon olabilen bir organ kadınların çoğu bunu bilmiyor
Yani bilemem ne denir erkek değilim ama bu kadar böyle derin açıklamalara girmesi çok yanlış ne bilim oldu evet heyecandan filan deseydi ya da sonuçta heyecandan da oluyor bu öyle degilmi illa şeyden değil yani
aynen ya da halatla baglasaydı keşke 🤣
Yok illa şeyden değl😁heyecandan pek olmaz, olsa da herkesde olmaz değişir o kısmı
@sidneycan28 halat mi yuh yani
espri yapıyoruz be 😂 yani bu herkesin başına gelebilecek bir hadise
@sidneycan28 evet öyle ama sermicenk öyle lanse etmedi sanki çok kontrolü altindaymis gibi öyle şeymi olur öyle gormedik öyle buyumedik dedi bunu kast ediyorum bende zaten
o şey anlamında demiştir kimseye Hallenmedim o gözle bakmadım diye
@sidneycan28 işte bu algıyı yapmasa daha iyiydu
İple olmaz😃nası olsun olsa olsa yatırıp bantlar ceza keser
@Hatunsorruyor mesela senin erkek arkadaşlarından ya da iş arkadaşlarını bu şekilde görsen ne düşünceler geçer zihninden
@sidneycan28 olabilecek bişe zihnimden öyle dusunceler geçmez aman Allahım buda nasıl olur diyecek halim yok
valla olabilirde işte şunu ayırt edemezsin banamı hallendi yoksa, istemsizcemi oldu diye
@sidneycan28 ben ayırt ederim sen rahat ol
hiç sanmıyorum
@sidneycan28 dert edeceğim bir şey değil
tek derdimiz buymuş gibi oldu biraz hahah
Eig için teşekkürler
Işık yansımasıdır yavv🤣🤣😂🤣🤣🤣🤣
Olamaz mı😃
Nesi var da 😌🤔😃
Söle söle🤪😁
😁nedn yav
Peki İİİ uyuzz
😃😃
Ne gülüyon deli
:)))
Cevap
2Cevap
erkek degilim bilemicem ama gercekten erkekler bol seyler giydiginde kalkamasa bile kalkik duruyor
boru gibi duruyor bizim ne suçumuz var
Dar olunca daha kötü
Bu kimmiş ya.
Son yılların şarkıcılarından
bu kim la
Yeni şarkıcılardsn
En İyi Cevaplar