Cevaplamadan önce lazer manyağı olma riskinizi göz önünde bulundurun. Size tavsiyem, seçiminizi akıllıca yapın 😉

Sen (Homelander)
Baban (Soldier Boy)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevaplamadan önce lazer manyağı olma riskinizi göz önünde bulundurun. Size tavsiyem, seçiminizi akıllıca yapın 😉

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Soldier boy sigmadır.. sözünde duran biridir. homelender ise bir taklittir. ve haayl kırıklığıdır. :D asdfsdf
Yanılıyorsun evlat. Ben her zaman Kaptan Amerika bozuntusu babamdan daha iyiydim, ben çok daha popülerim. İnsanlar onu değil beni seviyorrr. Çünkü ben daha güçlüyüm, daha akıllım ben DAHA İYİYİM beni reddetti ama ona ihtiyacım yok 😑
Dostum sen yapay labaratuar ortamında üretilen bir deneysin sadece :/
bu arada film repliklerinden şaka yapıyorum kanka alınmıyorsun dimi :D sdfsf
Haha ben bir labaratuvar faresi olarak yetişmiş olabilirim ama ben onun daha üst modeliyim. O sahip olduğu gücü elde etmek için gönüllü oldu bense bu güçlerle doğdum 😎 Sokakta insanlara Soldier Boy'u sor onu tanıyan 2-3 kişi çıkar oda belki ama beni herkes tanır çünkü ben çok daha iyiyim 😏
Yok yok kanka niye alınayim saçmalama rp yapıyorum bende mdkxjzhsjz :D
sdfsfsda adamsın :D 4. sezonu bekliyorum bende bakalım neler olacak. birde the witcher var izlemediysen oda güzel dizi
Bende ama umarım yine Homelander'i indirecek tek silahı nedensiz yere harcamak gibi bir aptallık yapmazlar 🤦♂️ bide ben Soldier Boy geri dönsün istiyorum hatta The Boys evrenini genişletip Soldier Boy için bir spinn-off dizisi çıkarsınlar efsane karakter cidden. Hem Soldier Boy'un bize tam olarak anlatmadıkları derin bir geçmişi var bi 3-4 sezonluk dizi rahat çıkar. The Witcher'i az bir şey izledim sonra odağım başka dizilere falan dağıldı derken oda arada kaynadı, izlerim bir ara :D
Baban tabi ki, şu karizmaya bak
Onun karizması benim bir lazerime bakar 😎
babam
Öyleyse seçenekleri daraltalım. Babanı lazer gözlerim ile ikiye böleceğim 😈
Cızzzz
Tamamdır artık baban yok şimdi söyle hangimiz daha yakışıklı 😏
baban hfggh
Ölüm fermanını imzaladın tebrikler 😑
Ben daha