Bu yıl 80’incisi düzenlenen Venedik Film Festivali'nde geçtiğimiz sezon "Aile" diziyle adından söz ettiren Kıvanç Tatlıtuğ, Premio Kinéo ödüllerinde En İyi Erkek Başrol Oyuncu ödülüne layık görüldü.
Kıvanç Tatlıtuğ, İtalya'da en iyi erkek oyuncu ödülü aldı! Oyunculuğunu beğeniyor musunuz?
Elbette, sonuna dek hak etti. Fevkalade güzel bir oyunculuğu var kendisinin. Her bakımdan fevkalade güzel bir insan, eşine çok sadık, güzel olan her şeye layık o, keza oyunculuğu da müthiş. Normalde sarışın erkekleri yakışıklı bulmuyorum lakin yaş aldıkça feci bir şey olmuş. Başak Hanım çok şanslı, bence ikisi de çok şanslı, acaba hangisi daha şanslı onu bilemedim şimdi. Kıvanç'ın yolu her daim açık olsun, bu başarısından ötürü kendisiyle Kıvanç duyduk
Kendisi yakışıklı fakat aşkı memnu dizisinde oynadığı karakterden sonra ben başka dizilerdeki performansını pek sevemedim. Benim için sadece aşkı memnuda güzeldi öyle kaldı.
Kuzey güneydeki oyunculuğu ve kelebeğin rüyasında ki oyunculuğunu görünce takdir ettim. Behlülken şrfsz pislik olarak bakıyordum 😄 objektif değilmişim. İyi bir oyuncu
Ben diziyi izlemedim o yüzden o dizi de ki performansına yorum yapamam. ama tabi ki de yabancı bir ülkede seçilmesi iyi bir şey tebrikler.. ama türkiye için konuşursak aşırı abartıldığını düşünüyorum tabi ki de iyi rolleri yok mu var ama her hangi sıradan bir hollywood aktöründen daha iyi değil.. tabi ki benim düşüncem ama bu ülkede çok az yetenekli oyuncu var gerçekten.
Bence oyunculuğu fena değil, Kurt Seyit ve Şura dizisinin reyting kurbanı olması ve erken final etmesine hala üzülüyorum şu diziyi insanlar nasıl sevmedi anlam veremiyorum.