Merhabalar Herkese 🌸

Kardashian ailesinin annesi Kris Jenner, 2024 yılında Amerika Başkanı adayı oluyor! Sizce kazanma ihtimali var mı?😂
Merhabalar Herkese 🌸

Kardashian ailesinin annesi Kris Jenner, 2024 yılında Amerika Başkanı adayı oluyor! Sizce kazanma ihtimali var mı?😂
Kazanır. Bunlarda çözemediğim tuaf bişey var. Hem çok zenginler ve hala paraya çok açlar. Hayatta her istedikleri başarı oluyor ellerine geçiyor. Üstelik Kris’in en büyük kızı kim kardashan türk düşmanı bizden nefret ediyor. O hariç diğer tüm kardeşleri ve anneyi severim. Kim kardashan çok kuduz. Evinde cinler görüyormuş beter olsun. Daha çok çekecek o.
Evet bence kazanabilir. zaten kadın başkanların olmasını ben her zaman için destekliyorum.. yani sadece Amerika da da değil her yerde öne çıkmaları bence güzel bir şey olur.. ama tabi ki de kazanır mı orasını bilemem.
%1 alıp aşağı oturur. Ayrıca politik bilgisi olduğunu sanmıyorum politikayla içli dışlı değil ve pek politik kitap okuduğunu da sanmıyorum. Seçilirse de Amerika'ya yazık olur. Ülke yönetmek şirket yönetmeye benzemez.
Kadın sinsilikte fenalıkta iyi politika yürütüyor ama konu devlet işine gelince bence de çuvallar
Sinsilik sadece entrikayı körükler.
Cevap
5Cevap
ABD başkanlık adayına Kılıçtaroğlu aday olsun belki kazanır orada.
Tabii wufhwgdg
Kazanırsa bile çok bir şey olacağını düşünmüyorum çünkü ona uygun değil onun kişiliğine uygun değil.
Artık insanlar o kadar kafayı yedi ki, her şey olabilir ash
Siyaset ile önceden ilişkisi yoksa kazanamaz.
Palin isminde belgesel tadında film vardı, o aklıma geldi. Tavsiye filmlerdendir.
Yok be nereye seçilecek
Bence jennefer Lopez olsun askom
Kazanabilir gibime geliyor
Pek şansı yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?