Bensu Soral tarzını konuşturmuş doğrusu.❤️🔥 Ben motor kullanan kadının öz güvenine, dik duruşuna hayranım. Bensu'nun pozlarını nasıl buldunuz?

Motor kullanan kız çekiciliği diye bir şey var mı? Söyleyin bakalım!😊
Bensu Soral tarzını konuşturmuş doğrusu.❤️🔥 Ben motor kullanan kadının öz güvenine, dik duruşuna hayranım. Bensu'nun pozlarını nasıl buldunuz?

Motor kullanan kız çekiciliği diye bir şey var mı? Söyleyin bakalım!😊
Yaşlanınca hepsi çöp oluyor bunların. Bizim ülkede kadına sadece beden olarak değer veriliyor ve vazo gibi kullandırıyorlar kendini. Sana bu soruyu sorduran medya, kadınların bedenini para kaynağı olarak görüyor. Aynı kadın yaşlanınca umurlarında bile olmuyor çünkü artık bedeni sarkmış bir kadını kim ne yapsın. İşte dünya ülkelerinde kadına sadece bedeni kadar değer veriliyor. İslam'ın gözünü sevim o yüzden. Kadın yaşlansa bile off demeyeceksin anneye der. Annen yaşlanınca eli ayağı olursan cenneti ayakları altına seren Allah, seni de o Cennete layık kadına sahip çıktığın için aynı Cennete alıyor öldüğün zaman
Cevap
16Cevap
Kesinlikle var üff 🔥 yaktı geçti buraları diyorum. Hem güzel hem yetenekli su gibi ya.
Evet var
Güzel buldum da motorsiklet çok abartılıyor. 70000 km devirdim şöyle bir poz verip hava atmak aklıma gelmedi vallahi 😂
Bensu Soral o b*ka benzeyen estetiklerinden sonra ne yapsa boş
aynen ya tanıyamadım güzelim kız gitmiş
Motor veya araba kullanan erkek, kadın çekiciliği yok bence. Yani ne bilim normal işte.
Şu kızın tarzı zaten çok güzel ben beğenirim
Off hayalim tek eksik motor ve ehliyet sjsks
Bu kıza zaten bayılıyorum ablasını bile geçti çok farklı bir çekiciliği var zaten
Bazılarını gerçekten çekici gösterirken bazilarinida çok komik gösteriyor
Gayet havalı olmuş ⭐ ama ünlüler de sıradan insan tanınıyor diye yüksek değeri olan kişiler değiller
Hiç olmamış. Motorcu tarzı kızlar hoşuma gider bu gitmedi. O tarz bu değil
Evet hoşuma gidiyor motorcu kızlar da bu kadın gayet sıradan olmuş. Çok daha çekici motor tarzı giyinen kızlar var.
Kız nedir kadın demen daha doğru olur. Kız çocuğundan bahsetmiyoruz.
Motor kullanmayı bilerek kullanan herkes bana çekici geliyor nedense 😃
Hıhım kesinlikle var 😌
Türkiye'nin Mehan fox'u boşuna demiyoruz 😄😍
Bunun nesi tarz şimdi?
Bende cok isterdim motor kullanmayı
Tabii ki var resimde de görüyoruz bunu
Bazıları yakisiyo
Ya demiyim demiyim diyorum ama bu hatun ilik gibi
Bu kadın zaten çok hoş
Kesinlikle war 😎😎🙃
Güzel karı allahı var
zaten güzel bi kadın çok hoş duruyo
Bu kız bi tek banamı itici geliyo
Hayatta kullanamam korkuyorum hep motordan
Guzel ama motor tehlikeli ya
Kesinlikle var ya bencede çok çekici 😍🔥
Suzuki hayabusa en sevdiğim motordur.
Motor kullanmak ekstra çekici yapmıyor kimseyi.
Bu kadına hiç ısınamadım
Vardır
Çekicilik yok bence
Olmaz mıııı🤩
Super olmus
Vardır tabi ki...
Olabilir
Tarz degil
Yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?