Cem Yılmaz'ın çocukluğu gerçekten de çok güzelmiş!😍 Bence 1.'liği de hak ediyor, nezaketli davranmış usta komedyenimiz.

Siz çocukluğunuzu güzel buluyor musunuz?
Cem Yılmaz'ın çocukluğu gerçekten de çok güzelmiş!😍 Bence 1.'liği de hak ediyor, nezaketli davranmış usta komedyenimiz.

Siz çocukluğunuzu güzel buluyor musunuz?
Benim çocukluk fotoğraflarımı gören arkadaşlarım keşke annen ve baban bunu değerlendirip çocuk model yapsaymış seni şimdi üniversite harcın cebinde olurdu diye takılmışlardı 😂
Benim çocukluğum çok tatlıydı. Nasıl bu hale geldim ben de bilmiyorum 😂

Kaç yılı olduğunu bilmiyorum ama 90'lar büyük bir ihtimal. O dönem fotoğraf makinesi kaliteli olmadığından fotoğraflar böyle çıkmış.
Cevap
17Cevap
Ben bulmam.

kahverengi saçlarımla 1993 saklambaç güzeliydim
Çocukken yokluktan buldukları erkek kıyafetlerini giydirirlermiş neden bilmem saçımı da üçe vurmuşlar erkek gibiymişim büyüyünce güzel bir kız oldum
çoook, daha ilkokul 1. sınıftayım okul dağılırdı yolda karı kız makas alırdı.. sonra evin bahçe kapısında komşu kızları yakalardı. utanıyodum bazen saklanarak geçeyim iki dakka şurdan eve diyodum. tabi kız milleti yer mi bunu yine yakalanıyoduk yanaklar mıncıklanıp kızartılıyodu
Çok şekerdim yaa dudaklar bombilik keşke önümde çocukluğum olsada yesem onu yani beni 😂
Nasıl güzel bir çocuktum ben, nasıl tatlı, kıvırcıktı saçlarım, ah çocukluğum 🧜♀️🎈
Evet yakışıklıydım. İlk defa bi kızdan doğum günü hediyesi almıştım 6. Sınıf falandı
Çok sempatik bir çocuktum. Gerçi hala öyleyim maşallaj
Her çocuk kadar işte. Bence aman aman bir güzelliğim yokmuş
Çocukken daha güzeldim. Eski fotoğraflara bakınca moralim bozuluyor sjdfj
Evet güzeldim. Herkes söylüyor daha doğrusu tatlıymışım.
her şey 2000 yılına kadar süperdi.
Ne olduysa millete tepe taklak oldu.
Bazen insan çocukluk masumiyetine sığınmak zorunda kalır. Disney plus bu fotoyu yayınlar artık.
Çok tatliymisim. Abimler beni yanına alıyordular kız tavlamak için 🤦♀️
Hayır tabiki. Erkek gibiymism küçükken. Annem kısacık kesermis saçımı ve hc güzel dglm begenmiyorm
çocukken gerçektende çok güzelmişim o kadar sevimliymişim hem de
Bazı çocuklar büyüdükçe güzelliklerini kaybediyorlar.
Yüz olarak evet güzeldim bende ama iyi bir çocukluk yaşamadım ben
Aile yok ki çocukluğum olsun anılarım olsun 🤣
Şu adamı sevemeyen bi ben miyim acaba
çocukken herkes güzel
Ben mi tombiş yanaklı şirin bişeymişim😁
Evet güzel buluyorum.
Bu beni görmemiş shdhddh
Çocuk Ken çok zayıf yaratık gibiydim
Normal çocukluk benim bebekliğim bundan güzel
Evet çok yakısıklı her gele😁
Herkes çocukken güzeldir çocuklar melektir
yok beee çikinim ben