Magazin Fahriye Evcen çok güzel mi sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Fahriye Evcen çok güzel mi sizce? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Güzel ama çok abartılacak değil 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kim abartılacak derecede güzel sence ünlülerden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyorum ki göreceli bir kavram Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ünlülerden daha güzeller vardır normal insan olarak Yorumla Soran +1 yıl Göreceli evet senin görüşünü sormuştum Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl ahaha güzele bak 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Niye ki Yorumla hakan-salihoglu +1 yıl sen güzel görmemişsin Yorumla Soran +1 yıl Ben cok beğenmiyorum ki bu kadını Yorumla Soran +1 yıl Kim güzel sence örneğin Yorumla hakan-salihoglu +1 yıl niye tartışıyoruz bunu napacaksın doktora gidip estetikle ona mı benzeyeceksin herkesin güzelliği de çirkinliği de kendine Yorumla
ESKIbirKSliadam Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Değil. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl Çünkü değil. Ünlü olduğu için şişirilmiş binlerce balondan birisi sadece. Yorumla
Muratuzn528 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Yokla neresi güzel onun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye ki Yorumla Muratuzn528 +1 yıl Ben öyle sevmiyorum doğal olacak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İyice estetikli oldu galiba
Güzel ama çok abartılacak değil
Kim abartılacak derecede güzel sence ünlülerden
Bilmiyorum ki göreceli bir kavram
Ünlülerden daha güzeller vardır normal insan olarak
Göreceli evet senin görüşünü sormuştum
ahaha güzele bak
Niye ki
sen güzel görmemişsin
Ben cok beğenmiyorum ki bu kadını
Kim güzel sence örneğin
niye tartışıyoruz bunu napacaksın doktora gidip estetikle ona mı benzeyeceksin herkesin güzelliği de çirkinliği de kendine
Değil.
Niye
Çünkü değil. Ünlü olduğu için şişirilmiş binlerce balondan birisi sadece.
Yokla neresi güzel onun
Niye ki
Ben öyle sevmiyorum doğal olacak
Güzel
Çok güzel kadın👍🤝