Arkadaşların bağdaştırıp por. nolarını izleyince hiç gurur duyulacak durumlar olmuyor valla bir de bakınca üzüldüm sen geldin gözüme diyen kadın varken değişik
Enerji performans hiiç istemiyorum ruh yaşım 79, uyumsuzluk ise Rhea.. O yüzden kafası uyan sakin yaşıtlar iyidir ya. Evren birini sana uyduruyorsa sana uygun doğurur bence.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
kızıl ile bakır arasında kaldım ama siyah olmadığı kesin :)
Herkes ayrı konuşuyor "biz onu siyah saçı için sevdik"
valla ben siyah saçı hiç yakıştıramadım diğerleri daha çok yakışmış. herkesin zevki başka bir şey diyemem :)
Bu karıyı oldum olası sevemedim. Hiçbir renk gitmemiş
En doğal kötüsü arasından seçilsin diye kötü fotolarını ekledim
Neden beğenmedin bilmem ama sarışın yaşlı milflere yapışan ergenlerden değilsen Stoya candır
Stoya da artık milf, ben çocukken bile vardı Sibel Kekilli'yle aynı dönemin tipleri.
Tipini de fiziğini de beğenmiyorum
Milf olarak sektörde değil yalnız p*rno modelliği yıllaar önce bıraktı zaten ben de yeni hâlini eklemedim
Yani biraz cılız ama tipinde kusur göremedim
Çirkin değil zaten, benim tipim değil sadece. Aşırı sıradan ve silik tipi var
Doğal seviyorum maybe ondandır bazı erkekler aşırı yapaycı
Olabilir güzellik algısı çok değişti
Kesinlikle kızıl stoya. Sen stoyayı nereden biliyorsun bakayım 🙂
Çevremdekiler hep Stoya'ya benzetti beni boktan bir durum ama böyle bir renkleri belirlerken iyi örnek oluyor
Boktan bir durum değil aksine gurur duyulacak muhteşem bir şey. ahh stoya Ahhh 😍😍😍
Arkadaşların bağdaştırıp por. nolarını izleyince hiç gurur duyulacak durumlar olmuyor valla bir de bakınca üzüldüm sen geldin gözüme diyen kadın varken değişik
Sallama sen onları... keşke benim bebeğim olsan beee 😍😍😍
Tip olabilir ama huy hiç kedi Stoya değil Rhea Ripley daha çok mlsf bro
O kim be ayrıca bro ne yahu saçmalama.
12 yaş büyüksün başka ne diyeceğim küçül de cebime gir yani
WWE'den güreşçi
Ne farkeder? ayrıca merak etme enerjim de performansım da yaşıtlarını katlar bebeğim
Enerji performans hiiç istemiyorum ruh yaşım 79, uyumsuzluk ise Rhea.. O yüzden kafası uyan sakin yaşıtlar iyidir ya. Evren birini sana uyduruyorsa sana uygun doğurur bence.
Evren beni sana uydurdu yaşayınca bunu daha iyi anlayacaksın bebeğim
biz onun siyah saçını sevdik
Bence de ama 2 senedir siyahtan da sıkıldım
Sen ona mı benziyorsun
Çevremdekilere göre evet kaşım daha kalın ve göz rengi ela hali blue hair dönemiyim daha çok
Bu kadın her haliyle güzel sorun burada
Ten rengine göre değişir
Stoya işte kopyala yapıştır kaşım hariç daha kalın ve göz rengim yeşil değil ela
Siyah daha iyi
Bence de ama aklımı çeldi Tiktok'taki kızıl saç filtresi.. 2 senedir siyah saçlı takılıyorum sıkıldım gibi
nefes alan
Nefes alan saç mı ya.
konu stoya olunca bişe fark etmiyo
bakır diyorum
Kızıl ve bakır arasında kaldım öyle
ten rengin nasıl
Stoya'dan bir ton koyu, Elçin Sangu teni gibi diyebiliriz
Beyaz ten mi
Evet ama ten rengi değil cilt alt tonu önemli diyorlar
Yav sen foto atsana inanılmaz merak ettim
İstesem kendimi eklerdim görsellere zaten aq.. bireysel hesap bile kullanmam saçma insanlarla uğraşmamak adına
Stoya blue hair yaz şu an o dönemlerdeyim slxndkxn
Oldu o zaman ndndjd
Kızıl
Aklıma düştü bu zehir
Kızıl saç fena duruyor ama
23 yaşta ağır durur dediler bilemedim malum halkın yaftalaması var
Ohoooo halka göre yaşarsak neler diyorlar neler sonra pişman oluyoruz yapmadiklarimiz için.
Ölümüne kızıl
Çok akmasa iyi hoş da bir de halkın yaftalaması var
bakır
kızıl bence