Ben de hafsayi benzetemiyorum diğer ikisine çünkü diğer ikisinden de kötü ve değişik tipi Sen ne düşünüyorsun bilemiyorum yani tipi nasıl zaten kız isim soyisim ben kaybediyor seccade olarak dünyaya gelmiş diyen duydum
Seccade ve film sahnesi anlayamadım yani böyle muhafazakar bir aile kızı ismi gibi duruyor böyle kapalı bir kız canlanıyor benim gözümde ben beğenmedim
Evet görmüştüm Twitter'dan ama izleyemedim dijital abone değilim hiçbir platformu ismi Sümeyye olan bir kız var mesela oyuncu ama o kız daha güzel bundan ama ismiyle alakasiz işte dhsjsj
Evet ama şimdi Sümeyye ve hafsanur ismi sende de muhafazakar bir aileyi uyandırmadı mı Mesela zeynep'le Elif olsa neyse diyeceğim karakter göre yorum yapıyorum zaten isme göre değil beni bahsettiğim aile
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Özgü Kaya diğer ikisine benzemiyor. Açık ara Özgü Kaya daha güzel
Yağmur ve Hafsa benziyor mu yani sadece ikisini benziyor bence hafsa ikisinede benzemiyo
Evet bence Yağmur ile Hafsa benziyor Özgü Kaya diğer ikisine benzemeyecek derecede güzel:)
Ben de hafsayi benzetemiyorum diğer ikisine çünkü diğer ikisinden de kötü ve değişik tipi Sen ne düşünüyorsun bilemiyorum yani tipi nasıl zaten kız isim soyisim ben kaybediyor seccade olarak dünyaya gelmiş diyen duydum
Seccade benzetmesi ve film sahnesi çok ironik oldu 😀 Yağmur da Hafsa'ya göre daha güzel haklısın. Ama tipsiz sınıfına da girmez bence
Seccade ve film sahnesi anlayamadım yani böyle muhafazakar bir aile kızı ismi gibi duruyor böyle kapalı bir kız canlanıyor benim gözümde ben beğenmedim
Filmde Hafsa'nın mastürbasyon sahnesi vardı
Evet görmüştüm Twitter'dan ama izleyemedim dijital abone değilim hiçbir platformu ismi Sümeyye olan bir kız var mesela oyuncu ama o kız daha güzel bundan ama ismiyle alakasiz işte dhsjsj
Ben de Twitter'da denk gelmiştim filmi izlemedim. Sümeyye Aydogan'dan bahsediyorsun sanırım. Evet güzel, Dönence dizisinde oynuyor.
İsimler ile karakter belirlenmez her Ahmet , her Elif, vs aynı olamaz
Evet ama şimdi Sümeyye ve hafsanur ismi sende de muhafazakar bir aileyi uyandırmadı mı Mesela zeynep'le Elif olsa neyse diyeceğim karakter göre yorum yapıyorum zaten isme göre değil beni bahsettiğim aile
Anlıyorum evet çoğunluk itibariyle düşündüğün tarzda aileler o isimleri çocuklarına veriyor
bence benziyorlar net yani bu arada kombinden anlarmısın knk ya?
Ben buna estetiğin gücü diyorum
Hangisinde var hangisi güzel
Hepsinde bar
Ay seç birini işte
Benim tarzlarım değil ama hepsi güzel
Birini çeksen
Secsen
Soldaki
Estetik ve makyaj sildikten sonra bakalım
Fotoğrafa göre karar vereceksen hangisini seçerdin
Bu fotoğrafı ben yapmadım zaten estetiksiz nereden bulayim dbdjdjd
Yüz olarak sadece bu fotoya bakarak ortadaki
Sondaki kız diğerlerinden farklı gibi sondaki kızı beğenmedim diye linc yedim ilan edildim sen bu konuda ne düşünüyorsun djsjsksk
Bir de Büşra develi eklenmeli bunlara
hafsanur ve yağmur birbirine daha çok benziyor
Özgü ve Yağmur benziyor
Hafsanur nasıl biri sizce tip vs
Makyajsız olan güzel
Nedense ben de onu beğenemiyorum hiç güzel değil
Hafsanurdan bahsediyorsan sjsjs
Bu arada ucundede makyaj var shshsj
Gözlerin kör herhalde hepsinde var makyaj