Magazin Sizin favori Barbie ünlünüz kim? MaxwellinDinozoru Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güzelliğiyle göz kamaştırdığını düşündüğünüz ünlü güzel kim?Eda Ece Sizin favori Barbie ünlünüz kim? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Magazin konusunda 7,7b cevap paylaştı. Benim favorim tabi ki de scarlet jahson 0 0 Yorumla
verwindung Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Hepsi bitti geriye barbie ünlüsü saçmalığı mı kaldı, işiniz gücünüz yokmu da böyle avareliklerle uğraşıyorsunuz, ne yapacaksız barbie mi karbie mi önce kendinize bakmayı öğrenin, sonra onun şunun öylesiyle şöylesiyle uğraşırsınız. 2 1 Yorumla Zat-ıakrep +1 yıl Sjsndnd kızdırmayın lütfen Yorumla
MrsCanselll-_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Valla herkes birbirinden değişik oldu. Hiç aşko kuşko değilim diyen bile barbie gibi giyindi gitti bana hala itici geliyor.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Eda Ece barbie falan değil. Türkiyede bence barbie'liğe en yakışan ünlü Bade İşcil'dir. Kadının yaşı olmasına rağmen o 2 0 Yorumla
Evdeyokum Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Hiç biri şu saçmalık bitse de kurtulsak artık ya 0 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Henry Cavill, Scarlett Johansson, Megan Fox 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Favorim olsa ne olacak benle evlenip bana karılıkmı yapacak sanki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Benim favorim tabi ki de scarlet jahson
Hepsi bitti geriye barbie ünlüsü saçmalığı mı kaldı, işiniz gücünüz yokmu da böyle avareliklerle uğraşıyorsunuz, ne yapacaksız barbie mi karbie mi önce kendinize bakmayı öğrenin, sonra onun şunun öylesiyle şöylesiyle uğraşırsınız.
Sjsndnd kızdırmayın lütfen
Memati baş
Valla herkes birbirinden değişik oldu. Hiç aşko kuşko değilim diyen bile barbie gibi giyindi gitti bana hala itici geliyor..
Eda Ece barbie falan değil. Türkiyede bence barbie'liğe en yakışan ünlü Bade İşcil'dir. Kadının yaşı olmasına rağmen o
Hiç biri şu saçmalık bitse de kurtulsak artık ya
Henry Cavill, Scarlett Johansson, Megan Fox
Favorim olsa ne olacak benle evlenip bana karılıkmı yapacak sanki
Eda Ece 😃
Kıvanç tatlıtuğ
Selda Bağcan
margot robbie