Çok beğenerek takip ettiğim modellerden biri Didem Soydan'dır.😍😍 Instagram'dan yaptığı paylaşımlarla görenleri bir kere daha hayran bıraktı.
Siz nasıl buldunuz?

Çok beğenerek takip ettiğim modellerden biri Didem Soydan'dır.😍😍 Instagram'dan yaptığı paylaşımlarla görenleri bir kere daha hayran bıraktı.
Siz nasıl buldunuz?

Şeytan çarpmış sanki bu ne ya Allah nurunu almış tabi böyle açılıp sacilirsa, nasilda cehennemde yanacak ama varya böyleleri cehennem ateşi ayağına değince insanın beyni kaynayacak bu azaba nasıl dayanacak bu kadınlar anlamıyorum inşallah tövbe edip bu yoldan teşhircilik ten vazgecerler
ben güzellik göremiyorum! ne kendi, ne yüzü, ne fiziği. l, ne kişiliği vs. bunu güzel bulanlara da hayret ediyorum valla 😅 ya da ben güzellikten anlamıyorum 😂
Cevap
64Cevap
Didem Soydan'ı çok güzel ve Avrupai buluyorum fakat verdiği pozlarını beğenemedim. 🌸
Takip etmiyorum normal buldum.
Teshircilik güzellik sergilemek olmus. Yakında erkekler boxerla malafat sergilediginde neler dicek bu feminenler? Merak konsuu sjdjjdj gerçi agizlarinin suları akar desteklerler
Sergilediği şey güzelliği değil, vücudu. Çok maskülen geliyor bana bu kadın gerçi dobralığını seviyorum ama çıplaklığı hoş değil.
Güzellik derkene😂😂 sadece zayıf o kadar.. Ayrıca bunların vücudu çil güneş lekesi içinde ıyyyğğğ iğrenççç
Ne guzellıgı bosuna şair dememıs medeniyet dedıgın soymaksa bedeni hayvanlarlar bizden daha medenı
Allah'ına kurban bunlar resmen vücudunu teşhir ediyor ya en özel yerlerini neden herkes görsün müslüman değilsen bile vücuduna saygın olsun özelin olsun
Hastasıyım, harika bir kadın. Sadece fiziğiyle değil, tavrıyla, duruşuyla da öyle. Asi, muhalif, özgür.
Bu iğrençten bir güzellik görünmez bu nasil model oluyor bunu nasil konusuyorlar tabi bizim millet sorunlu
Çıplaklık ve güzellik hımm, iyi de bu kadın güzel de değil ki 🤣
Hangi güzellik😅 ben güzel bir kadın göremiyorum. Daha çok koca bir et parçası.
Güzellik değilde, çıplaklık bu.. kim çekti acaba bu pozları
yüzü itici gelıyo bana fizigine söz edemem taş gibi hatun ama
Bu eğer güzelse ben körüm ben kör değilsem köydeki tavuk bile bundan daha güzel
Güzelliğini değil de edepsizliğini sergilemiş gibi duruyor. :)
Bu kadın kim ya necromancer gibi yapmış kendini ünlü falan mı
Va babanın kemüğine..
Nolmuş lan bu karıya.
Ananı avradını 💃
Sahilde böyle gezmediğine göre bunlar sahil pozu sayılmaz. Ama çok güzel.
İşin gücün yok bunları mı takip ediyorsun lan asosyal
Teşhirci buldum yani böyle ahlaksız pozlar modernlik oldu ya başka bir şey demiyorum yazık
Ablamın eskiden piyasası çoktu onu rafa kaldırdık jsjsjsj
Neresi güzel soyunmak güzel olarak mı adlandırdıyorsunz vay sizin halinze
Ben bi güzellik görmüyorum kollariyla memelerini kapatıyor tuhaf tuhaf hareketler sacma dkdkd
Bir laf vardır, benim olmayan güzellik güzel değildir😁😅🤣 Allah sahibine bağışlasın
Hangi güzelliğini? Bu güzelliğini sergilemek mi yoksa ahlaksızlığını mı? Yazık.
Issıs bir adada çekmeliymiş bu pozları afrika ormanları gibi mesela..
Bu kadın çok iyi de sanki şeyi kara renkli gibi geliyor bana
Yüzünde iş yok ama vücut taş gibi kadında. O da güzel olan yerlerden yola çıkıp sergilemiş.
Bir insan açık giyinebilir ama bu insana çıklak poz vereceksin diye bir hak tanımıyor. kınıyorum. not akp lı sahte dincılerden degılım. acık gıyınılebılınır ama bu kadar da olmaması gerek bu teşirciliktir. kolay kullanımdır.
Güzellik sergilemek heryeri acip foto cekmek demekmiydi😂
kadını beğenmediğim için ne yapsa burun kıvırıyorum
😂😂😂😂😂😂 alemsin yav
Bu güzellik olmuyor müstehcen resimler oluyor, abazalar gözünde altındır bu. kadın güzel değil
Tamamen saçma ve saygısızca. Tabi ki herkesin giyim özgürlüğü var ama ben burada bir giyim göremiyorum. Ben yolda çıplak kadın görmek istemiyorum böyle üstünde hiçbir şey yok.
Sen daha GÜZELSİNDE DİDEM de kim Türkiyede 100erkege sor 99 bilmez nerden buluyon şeyleri ALEYNAYI SOR WORST TİLKİ OLANINI
Su kadını bir ben mi beğenmiyorum çok erkeksi değil mi ya
Yüzünü de fiziğini de beğeniyorum
Cidden onkadse kişi içinde bu kadını mı beğeniyorsun 😊 çok erkeksi değil mi
Olmayan guzelligini nasil sergileye bilir
Çıplaklık bu güzellik sanki başka bişeydi
Bu güzellik değil çıplaklık
Hiç güzel değil ve erkek gibi
Nasıl gündem olurum pozları bunlar
Abartildıgi kadar değil
Güzelliği memeleri mi knk
Ben bi güzellik göremiyorum
Güzellik yok ki sunum var😂